Correcte levering op datum!

idem

Slecht

Slecht

alles keurig geregeld

snelle levering kortom alles prima geregeld

Snelle en nette levering

Snel bezorgd en netjes verpakt.

Snel, gemakkelijk en goed

Snel en makkelijk besteld, snelle levering. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Heel slecht

Al de 2e keer dat ik een onvolledige levering krijg. Op mijn mail wordt niet gereageerd. Heel slecht.

Te late en onvolledige levering

Ondanks de belofte op de website wordt de volgende dag niet geleverd, en de dag daarna ook niet, en de dag daarna ook niet.... Terwijl je wel meteen een factuur toegestuurd krijgt. Heel slecht.

Fijne zaak

Ik was op zoek naar theeglazen. Via een bekende online aanbieder zou ik dubbel zoveel betalen. Het pakket kwam snel binnen, artikelen netjes ingepakt dus ik ben blij en tevreden.

Niet echt klantvriendelijk

Hetgeen wij besteld hadden kwam op bezorgdatum dubbel . Dit gemeld. We kregen als reactie dat het opgehaald zou worden. Er kon geen bedankje af terwijl wij maar 1 keer betaald hadden. De waarde van het onbetaalde was ruim € 70!

Positieve ervaring ondanks wat problemen

Vlotte bestelling. Levering verliep pas na 2 weken, en na telefonisch contact. Supervriendelijke klantendienst. Blijkbaar waren een aantal producten niet in voorraad waardoor de bestelling op zich liet wachten. Een berichtje was handig geweest. Eens geleverd, bleek dat nog 1 product ontbrak. Na enkele dagen kreeg ik bericht dat dit apart was opgestuurd. Helaas kwam dit maar niet toe en DHL beweerde geen pakje te hebben ontvangen. Nog 2x gebeld met 1 week interval naar de weeral heel vriendelijke klantendienst. Uiteindelijk hebben ze het ontbrekende artikel nog eens opgestuurd, dit keer met snelle bezorgdienst. Alles is dus in orde gekomen. Dank!

Mooie aanbieding, snelle levering. Zou zeker nog een keer bestellen.

Goede prijzen en snelle levering!

Producten op de site zijn verouderde fotos

Product op de site had een heel andere foto en de ontvangen producten leken hier dus totaal niet op. Enige reactie was dat de foto is verouderd en wordt aangepast. Beetje te laat... is dus niet een bedrijf wat reëel en eerlijk is

Makkelijk

Per toeval de website ontdekt door een product wat ik wilde hebben. Hier een gunstige prijs. Makkelijk besteld en snel bezorgd. Particulier

Snelle levering goed product

Prima kwaliteit artikelen en snelle levering

Optijd bestellen is optijd geleverd

Top bedrijf

Goede kwaliteit en voordelig

Bestelling is zoals omschreven, goede kwaliteit en €6 goedkoper dan bij anderen.

Prima producten voor een voordelige prijs.

De bestelde producten waren goed ingepakt en zijn goed aangekomen afgezien van een artikel welke niet op voorraad bleek te zijn. Deze is later toegestuurd, helemaal prima dus. Helaas had een deel van de bestelling een houdbaarheidsdatum aan de korte kant.

snel en goed geregeld

snel en goed geregeld

Vlotte afhandeling

Maar niet verwittigd dat bestelling onvolledig zou arriveren. Wel correct terug te vinden in mijn account.

Inpakken voor verzenden zou beter kunnen.

Andere manier van materiaal inpakken/verzenden zou fijn zijn. De steel en vloertrekker zijn ingetaped met zwarte folie. Nadien moeilijk te verwijderen en rubber vloertrekker wordt wat scheef geplooid. Je betaald ook €7 verzending dus dit zou echt beter mogen. Voor de rest alles ok en vlotte verzending.

Absolute topkwaliteit!

Het product is zeer fijn, goede kwaliteit en snel geleverd, top!

Altijd goede ervaringen

Met de 4Ustore heb ik altijd goede ervaringen gehad. Vriendelijke klantenservice en alles wordt netjes en tijdig verpakt en verzonden. Ga zo door!

Correct contact en afhandeling

Supersnel!

De artikelen werden supersnel geleverd; degelijk verpakt en tegen een gunstige prijs!

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.