Slechte communicatie

Late levering en 1 product was niet op voorraad , dit laten jullie niet weten en ik heb t nu nog niet Wel goedkoop en goed assortiment

Snel en netjes geleverd

Makkelijke website, mooie producten voor zeer nette prijs en snelle levering.

vlotte samenwerking

De start is via opzoekwerk op het internet naar een bepaald product. dan worden de prijzen vergeleken en komen we uit bij 4Ustore voor de beste koop / prijs . Dan een easy bestelling via de website gevolgd door een zeer snelle levering . Zeer tevreden over deze gang van zaken en zeker voor herhaling vatbaar .

Levertijd kan sneller

Levertijd kan sneller

Het plaatsen van 'n bestelling is zeer overzichtelijk van materialen.

Mijn ervaring is dat ik 50 toolflex 20-30 bezemhouders besteld heb en ik er maar 38 heb ontvangen. Naar telefonie 's contact zullen ze er 12 na zenden binnen 14 dagen i.v.m. dat ze niet op voorraat waren. Deze laatste opmerking mogen ze wel bij de bestelling bij vermelden. Hopende dat ze hier van leren !!!

Slechte communicatie

Slechte communicatie, na 1 week levering nog niet binnen

lekkere snoepjes snel bezorgd

het hele gezin smult van de kaneelbrokjes van 4Ustore.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, verzending zelf kan beter

Blij met de bestelling, echter twee dozen waren opengebroken bij aankomst waardoor de chocolaatjes overal rond slingerden. Zou wel iets zorgvuldiger ingepakt kunnen worden.

Teleurstellend

Alles wat verkeerd kon lopen, liep verkeerd. De levertijd werd ruimschoots overschreden omwille van stockproblemen. De leverancier stelt hier de klant niet van op de hoogte en laat hem wachten. Uiteindelijk werden de producten geleverd maar alleen niet de gevraagde. Van de gevraagde hoeveelheid werd de helft vervangen door een ander merk. Tot slot heeft de leverancier een verkeerd leveringsadres doorgegeven aan de transportfirma waardoor hier de producten nogmaals vertraging opliepen.

SNEL EN GOEDE LEVERING

SNELLE EN GOEDE LEVERING

Helemaal prima

niet suoersnel maar wel degelijke goede produkten.

groot assortiment

Mijn ervaring is dat het meestal snel geleverd word. Helaas 1 keer op de 23e besteld en toen pas alles binnen op 5 okt Na het nabellen werd het de andere dag meteen geleverd dus dat is dan weet wel top.

Correcte snelle levering

Volgende keer weer bestellen

Zeer tevreden over m,n bestelling

Aanbeveling!

Fijne overzichterlijke site/ Makkelijk bestellen/ Veilig betalen/ Duidelijke communicatie bezorging/ Netjes verpakt! Graag tot de volgende keer!

Van begin tot eind: TOP!

Zeer tevreden! Van bestelling tot levering liep alles makkelijk en soepel!

Ik heb mijn bestelling gekregen alles was goed bedankt jullie is de beste

Snelle manier van bestellen en snelle levering

De website ziet er goed uit en het bestellen en aflevering ging snel. Bestelling werd in een stevige doos verzonden.

Het was een supersnelle levering en zoveel aanbod ik ben super content

Prima assortiment

Goed overzichtelijk internetsite met groot Assortiment. Goede klantenservice. Prima prijzen en goede en snelle levering.

Een aanrader voor iedereen!

Sinds een paar maanden ga ik telkens hier heen als ik iets van chips;frisdrank;snoep en huishoudelijke artikelen nodig heb. Een enorm uitgebreid assortiment en hele acceptabele prijzen. Had ik deze site maar veel eerder gevonden,want dat had me een hele hoop geld bespaard. Ik kan het iedereen aanraden.

Goede service!

2e levering ontbrak 1 tray, maar is door 4Ustore perfect opgelost ;)

Op tijd

Prima en op tijd geleverd

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.