Slecht en nooit meer.

Effectieve verzending duurt veel te lang! Wordt er door een NL-webshop met DHL-parcel gewerkt, IPV PostNL. Tot op vandaag (1week) verder nog steeds geen pakket ontvangen. Zou in een DHL parcel punt liggen 25-30km verder, terwijl ik betaald heb voor thuis levering.

Goed produkt.

Wat betreft het poetskatoen vind ik het lastig. Er is heel veel keus in deze afdeling en ook al is er een redelijk goede productomschrijving, toch valt het niet mee om het juiste poetskatoen uit te kiezen. De laatst ontvangen zending is echter prima !

SNEL EN GOED

SNELLE EN GOEDE LEVERING

Tevreden met de inhoud maar niet met de verpakking

Helaas was de verpakking van meerdere snoep dozen kapot aan de onderkant. Wellicht kan dat voortaan beter verpakt worden! Verder wel tevreden met de inhoud!

Snelle levering. Netjes laten weten dat het pakket verzonden is. Goed verpakt.

Aan te bevelen

Altijd goed geprijsd en een snelle, correcte levering.

Goed product

Snelle levering, goed product en ook nog goedkoper als elders

Snel geleverd. Perfect

Goede service en snelle levering. Tevreden over het product.

Ik ben zeer tevreden!

Producten die ik bestel, worden snel afgeleverd. Mocht er iets mis zijn met de bestelling, wordt dit snel opgelost. Ik ben zeer tevreden

Top Service!

Adequate, snelle, vriendelijke service

Uitstekend!

Regelmatig bij 4Ustore besteld en hun service is me nooit tegengevallen. Altijd bestel ik op de snoepafdeling erg leuke en zeer interessante snoep voor kinderen. Er is overigens voor iedereen wat wils! Vooral doorgaan.

Goed en snel geleverd

Besteld en paar dagen later geleverd

Goede en snelle levering

Toppie!!

Gewoon een site die ik eigenlijk veel eerder had moeten ontdekken. Zo'n uitgebreid assortiment en dan ook nog eens met hele mooie prijzen. Voortaan ga ik eerst hier kijken voor ik überhaupt naar een winkel ga. Dat scheelt me echt veel euro's. Ik kan het iedereen enorm aanraden.

Heerlijke drop die ik graag wat eerder in huis had gehad

Het was erg gemakkelijk om te bestellen maar de levertijd vond ik te lang duren. Bij de meeste webshops is het vandaag voor 1800uur besteld, morgen in huis. Nu moest ik iets van 4 dagen wachten. Waarom vraag ik mij dan af.

Misschien kan levertijd sneller

Goede service, netjes aangekomen

Je krijgt wat je besteld netjes en op tijd aangeleverd voor een nette prijs.

Betrouwbaar bedrijf. Goede product. Prijs kan nog lager zijn

perfect

een betrouwbare, stipt bedrijf

Was een foutje bij bezorging, maar is zeer snel geregeld perfect.

Zoals beloofd

Snel bezorgd en het product is prima!

Top kwaliteit

mijn pakket is mooi op tijd geleverd

mijn pakket zat in de brievenbus, zoals het hoort.vin

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.