Our order has not arrived

I have received incorrect items on my order. There is no notification of resending.

Ruim assortiment!

Blij met de 4UStore! Tijdens de verbouwing van ons huis wordt er veel gesnoept, gedronken en gebruikt aan disposables. 4UStore maakt het ons makkelijk door alles in één keer te kunnen leveren. De bestelling wordt netjes verpakt en afgeleverd. Dank dat u ons in deze "barre tijden" voorziet van goede en betaalbare frisdrank en versnaperingen.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

We hadden een bestelling gedaan en DHL had deze bestelling ondersteboven bezorgd waardoor 1 fles is gaan lekken. Ik had dit gemeld met foto’s erbij waarbij dit te zien was! Kreeg na twee dagen een telefoontje en werd meteen geregeld en heb de nieuwe fles binnen 1 dag geleverd gekregen, perfect een 10.

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Niet goed

Het bestelde bier is niet op voorraad krijg ik na een paar dagen te horen. Dus ik mag wat anders kiezen. Daarna 2x moeten mailen waar mijn bestelling blijft. Wat er geleverd is niet het juiste bier. Maar goed het staat koud en we drinken het wel op. Proost. Ik hoop dat dit een eenmalige fout is voor ze.

prima webshop en prima producten

makkelijk bestellen en een overzichttelijke website en redelijk snel geleverd

Prima transactie

Besteld met 3 tot 4 dagen levertijd. Had het binnen twee dagen. Mooie prijs, dus prima

Bestelling en site ging wat onhandig maar super opgelost!

De onderdelen die ik nodig had stonden wat ongelukkig omschreven waardoor ik het verkeerde bestelde. Maar dat is super opgelost en direct nagestuurd.

Gewoon prima service

Snel geleverd en zeer goede prijs

Eerdere ervaring was prima. Helaas verliep het afleveren van de laatste bestelling niet helemaal soepel, volgens de paklijst op de doos zou de bestelling compleet zijn, dit bleek echter niet het geval, ik twee keer telefonisch contact gehad om dit uit te leggen, maar uiteindelijk werd alles zonder probleem in orde gemaakt. Dus een fijne medewerking.

Prijs- kwaliteitverhouding goed; echter vervoerder DHL onvoldoende.

Door de slechte ervaringen met leveringen door DHL, hebben wij helaas moeten besluiten geen produkten meer bij jullie af te nemen.

Snelle verzending

Snelle verzending goed verpakr

Ik voel me als klant serieus genomen

Mijn bestelling was deels beschadigd. Toen ik dit meldde werd er direct actie ondernomen en de zaak opgelost. Zo moet het vind ik, dus ik ben erg tevreden en zal een volgende keer weer met deze winkel in zee gaan.

Is goed gekomen

Dit was mijn eerste bestelling bij 4UStore. Dan is altijd afwachten hoe de levering gaat. De producten lieten even op zich wachten maar uiteindelijk is het goed gekome,

fijne spullen snel in huis

lekker ouderwets snoepen

snele levering, goed kwaliteit

Handdoekpapier eco 2 laags, deze is onze standaard geworden

Prima verzorgd..

Vriendelijke bezorger..Pakje netjes op tijd..Top..

Goede website met overvol van verschillende artikelen met goede service

Goede website met overvol van verschillende artikelen met goede service en snelle en goede levering

Teleurgesteld

Ik heb een doos rang fruit 24 rollen besteld . De bestelling ging prima, maar bij binnenkomst blijkt dat de rollen waarschijnlijk vochtig zijn geweest ofzo. Ieder snoepje plakt daardoor heel erg en is moeilijk uit het rolletje te halen. Niet dat de smaak hierdoor minder is maar het lijkt mij niet de bedoeling. Dus een beetje jammer. Ik denk niet dat ik in de toekomst nog zal gaan bestellen by 4ustore Mvg P. Barning-Thoma

Helemaal goed

Bestellingen zijn snel geleverd en goed verpakt

Snelle en correcte levering

Hier wordt je snel en correct geholpen. Top

ik dacht dat het een foute site was

Had een bestelling geplaats,maar hoorde niets.alles pas betaald. pas toen ik zelf een mail stuurde kreeg ik te horen dat ze niet voorradig waren. Misschien is het goed de mensen te verwittigen,zo weten we toch iets

ik dacht dat het een foute site was

niet goed

Ne bestelling niet te hebben ontvangen, gemaild en gebeld, maar tot op heden nog steeds niks ontvangen

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.