Ik ben zeer tevreden en bestel er regelmatig

Dat heb ik net geschreven hierboven dus dat lijk me genoeg

Goede voorraad en snelle verzending.

Makkelijk te bestellen en snelle verzending en goede prijs.

Snelle levering goede produkten

Snelle en goeie levering.

Veel variatie in het assortiment

Er is veel variatie voor een schappelijke prijs

Uitstekend goede spullen

Uitstekende spullen. Snelle bezorging. Ga zo door

Keurige levering

Keurige levering, op tijd en alles correct. Ook de verzending en communicatie is helemaal top. Al paar keer nu daar bij de webwinkel wat gekocht. En ga vast nog vaker daar wat bestellen.

Goed verpakt

Correct en snel afgehandeld

Alles is super verlopen

Absolute aanrader, fijn bedrijf!

Was mijn eerste bestelling bij hun en ondertussen al vaker iets besteld. Goed bereikbaar en klantvriendelijk.

Ondanks geen verwittiging gekregen kwa geen stock ben ik toch tevreden met aankoop . Het wachten waard en geniet van mijn aankoop waarvoor dank .

Goede site en snelle levering

Via de site bierglazen besteld. De prijs was aantrekkelijk. Snelle levering. Zal kijken welke artikelen ook mijn interesse heeft.

Goed geleverd

Alles kwam netjes aan, 1 klein aandachtspuntje..tijd van bezorging zou fijn zijn om van te voren te weten

perfect

goede website zeer te vrede

Goede prijs kwaliteit verhouding. Nog steeds enorm duur maar tot nu toe best betaalbare nitril handschoenen

statiegeld berekenen op petflesjes met een afvalbak-logo

Zeer kwalijk dat op mijn bestelling van 36 petflesjes van 0,5l sportwater statiegeld berekent wordt vóór 1 juli 2021! En als je ze dan in wilt leveren ze niet geaccepteerd worden vanwege het afvalbak-logo wat er nog opstaat. Dus oude flesjes leveren en vooruitlopen op een nieuwe regeling die nog niet van kracht is gegaan.

Webshop duidelijk en overzichtelijk alleen langere levertijd.

Voldoende spullen maar heb de ervaring dat niet alles duidelijk naar hoeveelheid is aangegeven. Daarbij vind ik de levertijd te lang. 30-6 besteld en 6-7 ontvangen. Ervaring met andere webshops is 1 a 2 dagen. Je zal het maar snel nodig hebben.

wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen

wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen

Alles naar wens

Nog geen slechte ervaring gehad. Correct ,goede prijs kwaliteit. Vriendelijke klantenservice

Snelle levering en precies wat er besteld was.!

super service

Wanneeer iets niet in orde is. Word je direct geholpen.

Levering is goed maar product kapot

Fijn bedrijf levert mooi op tijd een min puntje we hebben omdat ze super lekker zijn voor de 3de keer spritsen besteld maar zijn op een paar na allemaal stuk erg jammer. Voor de rest een prima bedrijf

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, heel snelle levering

Alles was in orde.

Zeer goede ervaring.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.