Super goed

Amstel Radler glazen besteld, 1 met transportschade. Werd zeer adequaat en snel opgelost, helemaal goed!

Klant onvriendelijk

Zeer traag met leveren, niet klant gericht ! Afstandelijk en egoïstisch! Zeker niet om in je klanten bestand te hebben! Daarnaast ook niet de aller goedkoopste

Helemaal naar wens

Goede en snelle contacten. Eenvoudig bestellen en snelle aflevering.

Betrouwbaar, betaalbaar en duidelijk

Ik ben op deze webshop beland toen ik zocht naar een betaalbare handdoeken dispenser en papieren handdoekjes. Het huismerk is me goed bevallen met een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Bestellen is eenvoudig en de levering is snel, zeker een aanrader dus!

In een woord: Een Wereldzaak!!

Fijne zaak met een fantastische webshop waar je heel makkelijk uit kunt bestellen voor een goede prijs. De service is uitstekend! En de bestelde waren zijn zeer snel bij je thuis , keurig verpakt!

Makkelijk snel en goed verzorgd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snel en goed

Snelle levering voor een hele mooie prijs!

delivery time is prompt but quality was not good

i ordered paw patrol chocolate eggs but it seems the toys inside were not of good quality. I'd advise to order kinder eggs.

goede service

snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden voor een vervolg bestelling mocht je het vergeten perfect.

Groot assortiment met scherpe prijzen.

Wel vraag ik mij af, waarom bepaalde producten niet gekoeld geleverd worden. (zoals de Joppiesaus)

Goede levering

Prettige en snelle levering.

Volgende keer beter naar de echte groothandel

Een week gewacht op de bestelling. Toen die aankwam merkte ik op dat veel producten over 4 weken al over datum zijn. Beter ga ik volgende keer naar de fysieke winkel om zelf uit te zoeken. Nu zit ik met een voorraad die snel op moet. Jammer!

Volgende keer beter naar de echte groothandel

Topservice

Snelle verzending en levering, goede prijs-/kwaliteitverhouding, vriendelijke service én ik kreeg een kortingscode voor 5 euro als bedankje. Dit is o.a. ook iets waardoor ik weer sneller geneigd ben om weer bij dit bedrijf te bestellen. Heel erg tevreden, ga zo door!

Ik vond de levertijd niet helemaal duidelijk. Na 4 dagen ontvangen geloof ik. Netjes antwoord gekregen op m.n mail prima

Snelle service en precies wat ik besteld had!

Goede en nette mensen Bellen je op als er niet voldoende is

Wat ik wilde gekregen en snel top

Was de eeeste x maar goed bevallen

Ruime keuze, goede prijsstelling, snelle levering

Ruime keuze, goede prijsstelling, snelle levering

Na een vergissing bij 4Ustore, heel goed opgelost. Goede service!

Na ontvangst van een beschadigde doos cappuccino met opengesprongen sachets. Dit gemeld en een dag later kosteloos een nieuwe doos cappuccino ontvangen. Perfecte service!

Super goed en snel

Dit was de eerste keer voor ons en beviel erg goed dus tot de volgende.

Rap geleverd, volgens afspraak

Snel geleverde a kwaliteit

Heerlijk oud Hollands snoep. Snel geleverd door 4Ustore

Mooie duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering, alles netjes verpakt.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.