helaas niet voldaan aan verwachtingen

Helaas heeft men niet voldaan aan de verwachtingen. De levertijden die op de site staan kloppen niet met de werkelijkheid. We zouden de producten op een donderdag moeten ontvangen. Op donderdag niks ontvangen. Gebeld. Dan wordt het vrijdags geleverd volgens de meneer aan de telefoon. Op vrijdag nog niets. Pas op de maandag erna werden de producten geleverd. Als je dan per mail je beklag doet dan vinden ze het jammer voor je en wensen ze je een prettig weekend. Ik zal zeker niet snel meer op deze site bestellen.

Snelle levering goede prijs en super netjes verpakt!

Snel, betaalbaar en eenvoudig

Ik heb al enkele malen papieren handdoekjes besteld. De budget dispensers zijn inderdaad budget maar goed genoeg, dit geldt ook voor het papier op zich. De prijzen zijn scherp, verwerking en levering gaat snel. Minpuntje: Ik wilde de DHL levering een dag later zetten, dit heb ik online aangepast maar de levering kwam toch op de oorspronkelijke dag (drie deuren verder afgeleverd). Geen directe fout van 4UStore maar wel een aandachtspunt om de bezorgdienst in de gaten te houden.

Ik heb op tijd precies gekregen wat ik besteld heb

Ik heb op tijd precies gekregen wat ik besteld heb

Snelle levering van een geteste machine, heel goed met kleine. Kanttekening.

Mijn ervaring met de winkel is zeer goed direct contact en snel geleverd. Ik heb een Schaerer Joy koffie machine gekocht en deze werd zeer netjes door de chauffeur naar boven gebracht omdat ik zelf niet thuis was, ik was niet thuis omdat de track and trace niet verzonden was, ik wist niet wanneer de machine aankwam. De dag erna heb ik de machine uitgepakt en zag dat het bonereservoir niet helemaal schoon was maar dat kwam omdat de machine getest was, dit is zeer goed dat dit gebeurt en voorkomt veel klachten. De machine was helemaal goed werkte goed maakt hele goede koffie ik ben er enorm blij mee. De kleine kanttekening is dat er ondanks dat er plastic over heel veel delen van de machine zaten er toch kleine krasjes op het klepje van het bonereservoir, het klepje van de gemalen koffie en het klepje van de zetgroep zaten, dat was wel een beetje een teleurstelling maar verder helemaal in orde een perfecte machine. Ik hoop dat ik er even lang mee ga doen als met mijn ouders WMF 1000 die een zelfde zetgroep heeft. Met Vriendelijke Groet Ruud

prima product

zeer tevreden met de tabs

Betrouwbare snelle service

Na het plaatsen van de bestelling wordt alles heel snel en kwalitatief afgehandeld. De dag na de bestelling mocht ik al mijn bestelling in België ontvangen. Een aanrader dus!

Vlugge verzending !!

Mijn bestelling is zeer vlot verlopen en verzonden !

De kaarsen waren prima verpakt en op tijd geleverd.

Geen minpunten

Zoals hierboven, geen minpunten. Moet ik hier alle pluspunten opnoemen? Voor een doos kaarsen?

Snel en correct

Goede levering en op de volgende dag ontvangen

Prima levering zoals het hoort

Goede en snelle levering

Product zoals omschreven goede service

Alles in orde

Alles in orde . Redeljjk snel verzonden. Goed ingepakt . Waar voor mijn geld . Ben tevreden

Niet als verwacht

Ondanks de snelle bezorging, kreeg ik 6 flessen met alleen 2 spraydopjes. Nu heb ik dus 4 flessen zonder spraydopjes.

Zeer snelle service

Zeep en papierenhanddoekjes prima. Dispenser voor papierenhanddoekjes waardeloos. Goedkoop was duurkoop!

Snelle levering, goede service

Het product dat we besteld hadden werd snel geleverd en was netjes verpakt. Prima service!

Alles is goed verlopen!

En het product is wel goed naar wens hoor!

Voldoet volledig aan de verwachting

Snelle levering van hetgeen ik bestelde.

Flessen zijn steviger dan verwacht. Ik ben zeer tevreden

Product is in goede staat geleverd en eerder dan aangegeven. Dus dik tevreden.

Super snel geleverd

Bestelling naar volle tevredenheid ontvangen

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.