Belabberd

Product is anders dan besteld. Toren met 200 chupachups maar vervolgens komt er een zak met 120 lollies

Mooie kaarsen

Zelfs even in de drukke kerst periode gebruik gemaakt van email contact en dat ging heel vlot.

Was snel binnen

Het product was snel binnen , en netjes geleverd .

Fijn contact en snelle bezorging

Volgende dag netjes en snel bezorgd! helemaal top.

Gewoon supper geregeld. Gaan we zeker meer doen

super snelle levering

Keurig en zeer snel geleverd

Levering zoals aangegeven, prijs ok, verpakking netjes. Graag weer.

Uitstekende service

Product voldoet aan de verwachting, snelle levering

Goed en snel

Goed en.snel

Besteld en snel bezorgd ook in deze nare tijd.

Snelle afhandeling, prima service.

Product werd snel geleverd in zeer goede verpakking. Snelle afhandeling, prima service.

Gewoon goed en snel

goeden service

goede service ,denk mee met de klant .

Zéér tevreden.

Snelle levering. Alles perfect. GEWELDIG.

Goede overzichtheid

Goede overzichtelijk site. Goede prijzen. En snelle en goede levering

Redelijk

Moest vrij lang wachten op mijn pakket. Mijn pakket was aan alle kanten beschadigd en gedeukt. De inhoud was echter prima, en precies zo als omschreven. Drie sterren en voordeel van de twijfel.

Snelle levering keurig verpakt

Ga zo door

Super levering

Snelle levering goede sevice

Bijna alles voor kantoor onder 1 dak. Vind het wel jammer dat ik 2x heb moeten bellen wanneer ik mijn bestelling ontvang en de bestelling later is aangekomen dan het mij is verteld. Voor de rest alles top.

perfecte spullen

correcte levering

snelle levering , goed product

Kaneelbrokjes per 18 zakjes. Snel bezorgd. Handzaam in doos.

Mooi aanbod aan heerlijke thees

Leuk dat ik via jullie de Pickwick Slow Teas kan aanschaffen om er thuis van te genieten. Mooi aanbod en perfect geleverd binnen de beloofde termijn.

Alles oke

Bestelling werd netjes op tijd afgeleverd volgens afspraak. Artikelen zien er net zo uit als op de foto op de site, dus geen verassingen.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.