goed product

Lekker zuinig voor de winkels deze scoops. Ze kunnen nooit teveel poeder in de machine gooien per keer

Goede ervaring

Product snel geleverd en uitgebreide toelichting op website m.b.t. de verschillen in soorten handdoekjes.

Zeer degelijk papier kan op gemakkelijke wijze manier uitgenomen worden.

Bedrijf waar je uitstekend zaken mee kan doen

Snelle en correcte afhandeling

Niet helemaal tevreden

Ik had 4 dozen mini pizza’s besteld en heb er maar 3 gekregen dus weet niet waar de rest is gebleven.

my limited need was met clearly and efficiently

For the item I ordered - the website was simple and friendly, delivery schedule was faster than indicated and received in good condition. Online shopping - that is very good.

supersnelle levering

bestelling gedaan en een dag later al ontvangen. superblij mee

Snel, correct en zoals verwacht

Snel, correct en zoals verwacht

Mooi product tegen een goede prijs

Na contact over een foutje, snelle communicatie en snelle en correcte afhandeling.

Zeer snel geleverd

Zullen het zeker vaker doen

Nog niets ontvangen!

Na een week wachten krijg ik op de dag van bezorging ontvang ik een bericht dat de zending beschadigd is geraakt en dat deze opnieuw zal worden verzonden. Op de vraag wanneer ik het pakket ga ontvangen is het antwoord dat het product niet op voorraad is en men eigenlijk geen idee heeft wanneer wel. Niet tevreden

Supersnel

In de middag, vrij laat besteld, volgende ochtend geleverd. Top!!!

Prima site

Levering duurde wel wat lang, maar ja dat heb je in deze coronatijden. Was wel acceptabel

prijs/kwaliteit prima in orde

makkelijk bestellen, producten scherp geprijst en voldoen ruim aan de verwachting.

Niet te vreden over bestelling

Koeken bij u besteld 3 soorten. Donderdag netjes afgelevetd bij afleveradres maar bij thuiskomst ,waren er masr twee soorten koeken afgeleverd. Wij denken de koerier heeft die nog. Bij bellen naar jullie bleek dat de bestelde vermiste koeken niet leverbaar meer waren dus ookniet op gestuurd waren. Dat we maar andere kregen .maar die waren er natuurlijk niet voor vrijdag. Toen ik ze moest hebben. Naar te woord gestaan door iemand bijjullie aan de telefoon endat we het er maar mee moesten doen. Zo wie zo vind ik het belachelijkdat er opde site niet vermeld staat dat een bepaalde soort niet leverbaar is opdit moment . En dat wij zelf moeten bellen naar jullie ,om dit te horen moeten komen. En dan ook nog zeer onvriendelijk te woord werden gestaan. Volgens mij zijn wij klanten en die de potentie hadden om terug te keren naar u site voorvervolg bestellingen. Nee u heeft met deze manier van handelen geen reclame gemaakt voor u goed uitziende site. Met vriendelijke groet

Klein puntje

Ik zou het voortaan fijn vinden als ik niet thuis ben de me pakket bij de jumbo word afgegeven in plaats van bij DHL Kleton

Goeie snelle service

Mijn bestelling werd snel, netjes op tijd en in goede staat geleverd. Goederen zijn ook van goede kwaliteit.

top

altijd vriendelijk en behulpzaam.echt top

Goed en goedkoop

Een meer dan uitgebreid assortiment en daarbij een hele lage en mooie prijs. Hier ga ik echt vaker bestellen.

Snelle service, prima product

Niet zoals verwacht

Beste Ik heb de bestelling ontvangen maar jammer genoeg zal ik de bestelling moeten terug zenden de bedoeling was klein formaat voor mijn koffiezet doorsnee boven 10cm onderaan 7 cm deze zijn 23 cm het spijt me u had beloofd om het voor me uitezoeken

Uitstekend bedrijf

Makkelijke site, snelle levering. Materiaal juist Omschreven

Prima ervaring

Ik had een verkeerd artikel ontvangen. 1 telefoontje en het werd opgelost nog dezelfde dag. Complimenten !!

Geen opmerkingen. Bestellen verliep soepel, verzending en levering gebeurt snel en goed.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.