Erg teleurstellend !

Minstens 25 jaar koop ik al deze slips en vind ze ideaal. Tot deze zending. Het materiaal is merkbaar anders waardoor ze niet hetzelfde zitten. Ze zijn minder stevig en blijven niet op hun plek zitten. Zo jammer. Ik had ze nodig vanwege mijn vakantie en we de dag erna vertrokken, anders had ik ze teruggestuurd.

Niet geleverd

Zit al langer dan een maand te wachten op een kastje die binnen 2/3 weken geleverd zou worden. Heb hem nu maar geannuleerd

Goede betrouwbare levering.

De spullen die ik heb besteld zijn netjes verpakt en van een kwaliteit die goed in verhouding staat tot de prijs. De levering is conform afspraak. Ook ruilen is geen probleem.

Fijne schoenen/sneakers

Mijn in Duitsland gekochte Riekers bevallen prima. Ik wilde ze toch graag in een andere kleur. Alleen bij Otto heb ik ze gevonden. Helaas viel de maat in de andere kleur kleiner. Dus snel geruild, en nu loop ik er weer heerlijk op. Dank Otto.

Snelle levering maar helaas in veel deelpakketten

Snelle levering maar voor een bestelling van 4 bikini’s die in diverse deelpakketten worden geleverd gaat het wel wat rommelig worden.

Betrouwbaar kwaliteit

Product keuze is zeer gemakkelijk

goede kwaliteit en goede maatvoering

Bikini's zoeken en kopen, ik vind het steeds een avontuur. Bij OTTO een hele mooie gevonden. Fijn dat het onderstuk een andere maatvoering kan zijn dan de top. Kon ook nog ruilen omdat de top ruimer mocht. Ik ben blij!

Fijn om hier te winkelen

Veel keuzes en betaalbare prijzen.

Heel tevreden!

Mooie kwaliteit voor weinig geld

Deel pakket niet aangekomen

Helaas is een deel van mijn pakket niet aangekomen. Ik heb een aantal keer gesproken met iemand van de klantenservice maar helaas geen oplossing of nieuwe producten mochten ontvangen.

Heel erg goed

Ik koop al jaren kleding bij de Otto, bevalt mij prima. Kleding is van goede kwaliteit en het zit lekker. De bezorging is er meestal binnen korte tijd. De telefoniste die ik laatst aan de telefoon heb gehad heeft mij prima geholpen, erg klantvriendelijk.

OTTO - al meer dan 40 jaar een begrip

OTTO - still going strong. Fijn dat dit bedrijf meegegaan is met zijn tijd, dank jullie en fijn dat jullie zo'n mooi en vast assortiment hebben!

Heerlijke broeken

Ik heb 2 heerlijke flare broeken gekocht passen perfect zeer blij mee

De service is goed

Heerlijke dames hemdjes.

Ik bestel deze petit fleur hemdjes al jaren, heel fijn, echte aanrader!!! Zo mooi dat ik ze in alle kleuren heb gekocht.

Prettig online winkelen.

Het is prettig online winkelen bij Otto. Enige nadeel is het retourproces. Bij retourneren blijft, na administratieve verwerking wat redelijk lang duurt, het geld op een tegoed rekening staan. Het wordt pas op de rekening teruggestort wanneer je de helpdesk belt. En dat gaat niet altijd goed soms moet je 2 x bellen.

Nog niet gearriveerd

Het is nog niet gearriveerd

Nuttige aanwinst

Onlangs nieuwe keukenkast aangeschaft bij Otto. Netjes op tijd afgeleverd binnen de beloofde termijn. Voorlopig weer voldoende ruimte gecreëerd in de keuken.

Jammer teleurstellend dit keer

Bestel al jaren schoenen (vaak dezelfde, in een ander kleurtje). Helaas dit jaar had ik slechte kwaliteit binnen 2 uur een blaar aan mijn hiel (nooit last van). Het 2e setje schoenen moest dezelfde maat zijn maar was, op het oog al 1,5 cm groter en moest dus ook terug... heb dit keer besloten naar een winkel te gaan (dan weet ik zeker dat ze passen).

Goed geregeld!

Mooi producten, fijn shoppen en snel bezorgd!

Snelle levering.Goede kwaliteit. Wat je op de site ziet,krijg je ook.

Precies wat ik zocht

Bestelling kwam veel eerder dan verwacht.

Twijfelde op ik de bestelling zou doorzetten. Het stond al dagen in het mandje voor een bepaald bedrag. Bij een opwelling niet verder gekeken bestelling afgerond, kreeg ik snel het bestelde met een hoge korting. Mooiste ervaring ooit bij een postorder bedrijf. Heel veel dank. P.S. Ik heb veel succes met de nieuwe strand jurken. Groetjes Hettie

Hele slechte klantenservice

Ik heb onlangs een kast gekocht bij Otto en niet meer stil gestaan bij de betaling. Na 2 maanden ontving ik een aanmaningsbrief. Vol verwondering nam ik contact op met de klantenservice om te verifieren of dit van Otto kwam. Ik heb namelijk daarvoor geen betalingsherinnering in de mail noch in de post ontvangen. De dame van de chat hield krampachtig vast aan haar script en bleef vasthouden dat ik de aanmaning moest betalen. Toen ik vroeg om bewijs van de verstuurde mail en brief was het antwoord "dat kan niet, want u koos voor achteraf betalen." Ik bleef doorgaan en stelde vast dat ik het jammer vind dat ze zich niet flexibel kunnen opstellen en krampachtig vasthoudt aan haar script. Vervolgens sloot zij de chat. De manier waarop dit bedrijf met de klanten omgaat en niet eens bereid is om tot een overeenkomst te komen is uitermate teleurstellend.

Slippers waren snel geleverd prijs kwaliteit helemaal top

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.