Alles duidelijk en overzichtelijk !!

Met een bestelling bij Otto nooit geen problemen, levering zo snel mogelijk en de betaling verloopt ook zeer overzichtelijk. Kortom een fijne thuiswinkel om te bestellen!

Niet duur

naar een eigentijds dressoir en t.v. meubel gezocht en daarbij kwam Otto als voordeligste uit. Prima kwaliteit en me een duidelijke gebruiksaanwijzing voor het goed in mekaar maken van de meubels. Bezorging was ook prima geregeld

Alles prima

Ik heb altijd goede ervaringen

Goed quality

Aless quality price goed

We zijn twee weken verder en ik weet nog steeds niet wanneer mijn bestelling wordt bezorgd.

Goede service.

Goede service bij het bestellen. Artikelen op tijd geleverd.

Tevreden met bezorging niet met het gekochte(jurk)

De jurk die ik heb gekocht is als maat ruim tot ik hem op 30graden heb gewassen zat de bovenkant goed maar de lengte was gekrompen en voor het mooi nu te kort erg jammer.

lang moeten wachten op retour melding bijna 1,5 geleden

Ik heb 1,5 week mijn bestelling geroutneerd en ik zien nog nergens melding retour via mijn account. Ik weet dat het 14 dagen duurt maar ik vind het wel lang . en dan nog eens wachten op mijn geld daar moet ik voor bellen opnieuw. is voor mij triestig .Otto heeft zo 3 weken geld van ons. als ze dat doen bij iedere klant dan weet ik het wel lekker verdienen Otto

Mooie shirts gekocht. Echt tevreden

Goede levering. Het één iets later dan het andere maar dat wordt goed aangegeven

op zich goed

Op de site kun je makkelijk navigeren. Enig minpuntje: ik vind het jammer dat ik niet met een creditkaart kan betalen. Hierdoor is het gekochte artikel niet het eerste half jaar verzekerd tegen verlies en diefstal.

Levering koelkast

Werd niks meegenomen koelkast werdt in de keuken neer gezet en redt maar zouden oude koelkast meenemen en papier bezorgen had haast als j klanten wil kwijt raken moet j zo doorgaan geen probleem nk le afspraak nagekomen is belangrijk pa ik ben 70 jaar

Zeer goed.

Alles volgens mijn wens.

Snelle levering, mooie kleding,de twee shirts die ik nu had besteld zijn mooi 1 met roze en beige bloemmotief en 1 zonder motief in een kleur beige. Draagt lekker

Ik slaag bij Otto altijd

Otto heeft voor mij altijd goede pasvorm en fantastische keus.

Thuiswinkelen bij Otto altijd een feest!

Wij hebben laatst een massage apparaat besteld en het bevalt ons heel goed. Daarvoor hadden wij de garantiebewijs eerder ontvangen en later de producten. Uitleg van Otto vaak helder.

Gewoon goed

Heel goed,qua pasvorm,prijs en kwaliteit.

Nieuwe pyjama gekocht 2 stuks. Zitten heel lekker. Snelle levering

Nietjes en tevreden

Nette kleding

Is goed kappa schoenen zitten goed

Mooi item, goede prijs en snelle levering

Mooi item voor de prijs en snelle levering. Makkelijk omruiling. heel tevreden mee

Hele mooie warme waterdichte jas!

Mijn man is super tevreden met deze jas en het is staat tevens erg mooi!

Betrouwbaar

Een hele snelle levering. En betrouwbaar.

Prachtige BH's, goede pasvorm en snel geleverd

Wederom prachtige Livera BH's besteld en snel geleverd. Passen perfect, voldoen aan de omschrijving en maat klopt ook goed.

Het zit goed

Ik heb de sportzooltjes besteld en de maat was goed, ook zitten de zooltjes lekker ookal merk je weinig verschil met de normale zool die in een schoen zit. Deze sportzooltjes slijten minder snel

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.