Wederom prachtige Livera BH's besteld en snel geleverd. Passen perfect, voldoen aan de omschrijving en maat klopt ook goed.
Goedemorgen, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de positieve review! Wij waarderen het enorm! Groetjes, Wesley van OTTO
Ik heb de sportzooltjes besteld en de maat was goed, ook zitten de zooltjes lekker ookal merk je weinig verschil met de normale zool die in een schoen zit. Deze sportzooltjes slijten minder snel
Hi Lieke, Bedankt voor je fijne review! Goed om te zien dat je zo tevreden bent! Als jij het bent, zijn wij het natuurlijk ook! Vriendelijke groetjes, Wesley van OTTO
Zeer mooie gevoerde leder jas. Wel een maatje groter bestellen
Hoi Dina, Bedankt voor je fijne review! Veel plezier van je nieuwe jas! Vriendelijke groetjes, Wesley van OTTO
Een kast gekocht bij otto, voor vader en dochter, bij het monteren viel de kast al uit elkaar, otto stuurt tot 2x toe een timmerman die honderden euro's rekende voor niets doen, uitgebreide mailwisseling met otto tot het moment aanbrak: de garantie is verlopen, alles valt uit elkaar, de lades vallen uit elkaar en de kastdeuren breken af omdat het hout poreus is, kortom een ramp, noodgedwongen moet ik nu een nieuwe kast kopen, waar? Niet bij otto iedergeval, wat een flut service!
Beste Marco, Bedankt voor je review! Vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Ik neem contact met je op via de hier bekende gegevens. Vriendelijke groet, Wendy van OTTO
Broekrok besteld. Snel geleverd. Wegens vlek erop en ongelijke afwerking onderaan telefonisch geretourneerd. Nieuwe broekrok werd ook snel geleverd, maar ook deze was onderaan de pijpen slecht afgewerkt. Dan is €50 wel veel geld voor een kledingstuk van polyester. Print was wel erg mooi. Twee maal (met verschillende medewerkers) via chat geprobeerd de klacht duidelijk te maken, maar beide keren werd het chatten terwijl ik nog aan het typen was afgesloten. Heropening kan helaas niet. Dus gemaild met foto's van de tegenvallende broekrok. Wel keurig geld terug gekregen. Helaas ben ik niet uitgenodigd om een review over het artikel te schrijven. Opvallend is wel dat de broekrok nu nog maar €30 kost. Naar mijn mening het geld nog steeds niet waard, overigens...
Hallo mevrouw Giesen, Dankjewel voor je feedback. Wat jammer dat de broekrok niet mooi was afgewerkt. Fijn om te lezen dat het retourproces uiteindelijk netjes is verlopen. Fijne dag, Groetjes Manuela van OTTO.
Meedere malen contact gezocht met de klantenservice. Met de vraag waarom ik het bedrag wat ik op de rekening had staan in mijn Otto niet kon gebruiken. Want het was mijn eigen geld. Ik heb hier in totaal vier keer voor moeten bellen met deze naar mijn mening ongeschikte medewerkers voor deze functie. Tijdens het eerste gesprek werd ik in de wacht gezet. En toen de persoon in kwestie me uit de wacht haalde. Kreeg ik een antwoord wat totaal niet relevant was naar aanleiding van mijn vraag. Toen ik dit zei werd ik gewoon weggedrukt. De tweede keer werd ik ook in de wacht gezet. Dit was omdat de medewerkster me geen antwoord kon geven en ging overleggen met een collega en of meerdere. Na 25 minuten in de wacht te hebben gestaan. Besloot ik zelf de verbinding te verbreken. Hierna had ik er genoeg van. En dacht bij mezelf. Ik ga ze een mail sturen als dat het misschien wat beter voor ze te begrijpen is. Zo gezegd zo gedaan. En in afwachting op een reactie terug van ze. Op de vraag die ik al een aantal malen telefonisch had gesteld en onderhand al een behoorlijk probleem was geworden. (grotendeels door hun veroorzaakt) Heb ik helemaal niets meer van ze vernomen. En 13 dagen na het laatste contact kreeg ik een melding van de bank dat er een bedrag van Otto was terug overgemaakt. Zonder ook maar iets van uitleg. Nee geen Otto meer voor ons. En zal het ook iedereen afraden om hier mee in zee te gaan.
Goedemorgen meneer Grano, Jammer dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Dat is niet de bedoeling! We begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn en nemen je feedback zeer serieus. In je mijnOTTO account kun je je tegoed laten overschrijven naar je eigen rekening, wat jammer dat deze informatie niet bij je terecht is gekomen. Mijn excuses daarvoor. Na ongeveer 2 weken wordt het tegoed inderdaad automatisch overgemaakt, maar ik begrijp de verwarring. Ik wens je nog een fijne dag! Groetjes Manuela van OTTO.
Shirt is heel leuk om te zien, maar na 1x wassen en drogen, volgens de voorschriften, is het korter en wijder geworden. Heel jammer
Hoi Marianna, Bedankt voor je review over het shirt wat je hebt gekocht. Vervelend om te lezen dat het shirt niet aan je verwachtingen voldoet. Zoals in mijn e-mail aangegeven mag je het shirt ruilen/retourneren. Vriendelijke groet, Wendy van OTTO
6 pyjama's voor mijn man besteld, al jaren hetzelfde merk in maat M maar hij zwom erin dus alles retour voor mt S. Ik had een kortingsbon van 20,- en deze zou geldig blijven voor de retour bestelling. Dus niet, weer gebeld zou in orde komen en ja zo geschiede. Ik heb de nota keurig betaald. Een dag later staat er ineens een nota open voor 20,- Weer gebeld, het zal echt in orde komen. Maar helaas, ik heb nog steeds een openstaande rekening van 20,- En geen zin om weer te bellen!
Hi Annette, Wat een vervelende situatie! Ik begrijp heel goed dat je geen zin hebt om nog eens te bellen.. Ik heb de €20,00 gelijk voor je verwerkt en ik kan zien dat je betaling ook netjes binnen is gekomen! :) Mijn excuses voor het ongemak en enorm bedankt voor je geduld! Ik hoop dat de nieuwe pyjama's wel goed zitten! Dat hij er maar lekker in kan slapen! Met vriendelijke groetjes, Wesley van OTTO
Ik heb 2 jurkjes gekocht waarvan er 1 is gekocht ter vervanging van degene die ik nu al een paar jaar heb. Altijd goed en voor elke gelegenheid.
Beste Moniek, Wat leuk dat je jurken zo goed bevallen dat je nu een nieuwe ter vervanging hebt gekocht. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel draagplezier! Vriendelijke groet, Aldi van OTTO
Ik ben al lang op zoek naar een goede wandelbroek en die heb ik nu eindelijk gevonden. Zit perfect in het middel doordat de boord deels elastiek is. De stof is sterk, maar toch dun en soepel, wat voor wandelen perfect is. Het model is ook heel mooi. Kortom, ideaal!
Beste Janneke, Wat ontzettend fijn dat je bij ons de ideale wandelbroek hebt gevonden. Dat kan zeker nogal eens een zoektocht zijn. Ik wens je heel veel wandelplezier met je nieuwe broek. Vriendelijke groet, Aldi van OTTO
Zo'n mooie foto's van een kleurige jurk, echter in het echt zijn de kleuren totaal anders. Jammer dat ik de jurk terug moest sturen, ik had me er echt op verheugd...
Hoi Mara, Bedankt voor je feedback, we gaan dit doorzetten naar de verantwoordelijke afdeling. Groetjes, Manuela van OTTO
Sandalen besteld van Remonte. Lopen fantastisch. Zo blij dat ik die bij Otto heb gevonden!
Hoi Elly, Bedankt voor deze mooie woorden, dat waarderen we enorm. Groetjes, Manuela van OTTO
Zeer snel bezorgd dus ik ben zeer tevreden
Hoi Mary, Wat een fijne review, bedankt! Groetjes, Manuela van OTTO
Altyd snel geleverd nooit geen problemen mee altyd je pakketten volgen ik zeg gewoon hele grote toppers jullie ook aan de telefoon
Hoi Henk, Fijn dat je tevreden bent, we zien je graag weer terug! Groetjes, Manuela van OTTO
Snelle verzending en fijn in prijs. Sandalen van Ara, wel dit merk een maatje meer nemen.
Hoi C., Hartelijk dank voor deze feedback en je positieve review. Groetjes, Manuela van OTTO
Ik heb nog niet zo veel bij de OTTO gekocht, maar wat ik ervan heb is van goede kwaliteit en past perfect. Vooral als het lingerie van het merk lascana betreft. Ik kan het iedereen aanraden.
Hoi Francien, Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo blij bent met OTTO, wij zijn ook blij met jou 😊 Groetjes, Manuela van OTTO
Ik heb wat besteld en de bezorgservice was goed. Ik kon echter mijn retour niet aanmelden. Mijn pakketje is 10 augustus bij jullie retour bebracht, te zien op de post NL app. Maar tot op heden heb ik nog niets van jullie gehoord. Niet dat het ontvangen is, niet dat mijn geld teruggestort wordt. Jammer!
Hoi H, Ik heb even meegekeken in jouw account en zie dat je bestelling inmiddels is aangekomen bij Otto en teruggestort op jouw klantenrekening. Excuses voor de vertraging. Groetjes, Manuela van OTTO
Het product was snel en goed geleverd. De kartonnen verpakking van het product was wel behoorlijk gehavend, maar omdat het product goed was konden wij de verpakking daarom maar weggooien.
Hoi John, Bedankt voor je feedback, we gaan dit doorzetten naar de verantwoordelijke afdeling. Fijn dat je verder zo tevreden bent. Groetjes, Manuela van OTTO
Tel. contact gehad over een broek, die niet helemaal okee was en dat is heel goed opgelost.
Hoi Josien, Wat een fijne review, bedankt! Groetjes, Manuela van OTTO
Beste Roger, Bedankt voor de mooie review. Groetjes, Manuela van OTTO
zowel het bestellen alsook de levering ging makkelijk en vlot zoals het hoort. de blousen pasten allemaal prima. dus ik ben goed tevreden. wel vond ik de blousen erg duur maar dat vind ik nogal vlug iets.
Beste Ad, Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo blij bent met OTTO, wij zijn ook blij met jou 😊 Groetjes, Manuela van OTTO
Alles gaat erg traag! Telefonisch nauwelijks bereikbaar ook heeel lang wachten Kortom niet erg tevreden
Beste Alida, Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag, zou je dan willen mailen naar [email protected]? Groetjes, Manuela van OTTO
Maar de kwaliteit vd Tshirts valt me erg tegen. Bijna nergens kun je Tshirts met een hogere turtle neck board kopen. Wel bij Otto. Gelukkig. Maar na 1 x wassen is het boordje al veel te veel uitgerekt en te wijd geworden. Jammer, dat had zoveel beter gekund.
Beste Gerben, Bedankt voor je feedback, we gaan dit doorzetten naar de verantwoordelijke afdeling. Groetjes, Manuela van OTTO
Zoals ik al ruim 45 jaar gewend ben bij Otto: nooit problemen, korte levertijden, goede communicatie en heel goede kwaliteit!
Beste Franca, Wat een fijne review, bedankt! Groetjes, Manuela van OTTO
Correcte levering...perfect in een woord
Hoi Rita, Hartelijk dank voor deze feedback en je positieve review. Groetjes, Manuela van OTTO
Charles Stulemeijerweg 2
5026 RT Tilburg
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.