Prima product

Tankini zit goed en ziet er leuk uit Prijs netjes Levering en betaling correct verlopen

gewoon een heele goed service

ik had voor het eerste keer slip-in sneakers gekocht, die bleken bij aankomst te groot te zijn. (mijn fout. weet ik voor volgende keer. dat je bij slip-ins beter een maatje kleiner kan pakken). klantenservice gebeld, hele vriendelijke telefonist aan de lijn gehad, ik kon bij otto kosteloos zonder gedoe ruilen voor een maatje kleiner. en de nieuwe sneakers werden die zelfde week nog verstuurd. en ook terug stuur instructies waren heel duidelijk uitgelegd. kortom goede service. zo als je van de Duitsers mag verwachten

Prima levering

Snel en netjes bezorgd

Altijd goed en snel

Zie daar boven. Ik kan iedereen Otto aanbevelen

De bestelling werd binnen een paar werkdagen bezorgd. De door mij bestelde broek was helaas niet naar wens, dus geretourneerd. Nog geen terugbetaling mogen ontvangen maar dat is ook nog te vroeg in het retourproces.

De bestelde artikelen bevallen goed.

Klein onenigheidje wat snel opgelost werd.

Betrouwbaar goed

Otto levert kwalitatief goede (bad)kleding tegen normale prijzen. Achteraf betalen ook mogelijk.

Makkelijk bestellen. Prima kwaliteit.

Zeer tevreden !

Zeer tevreden over de bestelling. Bezorgd in 2 verschillende pakketten. Goed aangegeven wanneer ze kwamen. Bestelproces is eenvoudig.

Heel goed, aan gegeven wanneer het bezorgd wordt.

Na retour zending geen factuur, geen mail of belletje, maar alles netjes verrekend. TOP !!

Snelle nette levering

Mailing en levering is goed

Fijne online ervaring

Goed en duidelijk overzicht en na bestelling vlotte levering.

prima webshop, mooie kleding

bestel er kkeding, is netjes en goed. Tov concurrent wel een iets langere levertijd

Wat vind ik van OTTO ..? (en Lascana - is 1 bedrijf)

Goed. OTTO & Lascana = 1 bedrijf met 2 websites. * Als je er een klantenaccount hebt, zijn alle gegevens op beide websites hetzelfde. * Bij de facturen kun je selecteren op leveringen, betalingen en retouren. * In een totaaloverzicht staat alles echter bij én door elkaar, - inclusief teruggestort bedrag indien van toepassing - maar als je selecteert op bijvoorbeeld 'retouren' krijg je alleen die te zien. * Ook kun je inhoudelijk zien wat een bestelling/ levering bevat en de eventuele kortingen. * Je moet wel zelf goed in de gaten houden of de bedragen kloppen, wat je geretourneerd hebt en hoeveel je nog zou moeten betalen. *Je ziet in je klantenomgeving alleen een totaalbedrag wat je nog moet betalen, maar je kunt zelf per keer een kleiner bedrag via ideal voldoen (vaak bij achteraf betalen op rekening). *Bij een ruiling wordt een bestelling vaak direct naar een huisadres gestuurd ook al zou je dit graag naar een afhaalpunt willen laten sturen. *Reguliere bestellingen kun je ook naar afhaalpunten laten sturen, maar je moet scherp opletten na de betaalomgeving of dit ook goed is doorgekomen. * OTTO heeft wel vaak mooie artikelen, kleding, badmode of lingerie, maar vaak is dit wel aan de prijs. * Daar staat tegenover dat de kwaliteit van de artikelen en de maatvoering wel vaak goed is en dat bestellingen snel worden verstuurd.

Bikini

Snelle levering alleen vaak soms krijg je van bikini alleen het bovenstukje geleverd en week later pas het broekje niet handig. Ook als je iets retour stuurt komt er na een week nog niks in je account dat je het retour heb gestuurd

Leuke polo shirts, goede pasvorm

Zag een paar leuke polo's en dacht bestellen. Waren sneller dan gedacht binnen. En prima van kleur, net als de foto's

Super.

Otto heeft een ruim assortiment voor iedereen. Zowel de jongere als de oudere klant kan goed slagen bij Otto.

Prima ervaringen!

Bestellingen worden op tijd geleverd!

Dat ze best wel goed zijn

Dat ze best wel goed zijn in is ook nog haalbaar

Mooie kleding

Een mooi badpak die goed zit.

Mooie badpak kleed mooi af en zit lekker wel een maatje groter besteld .

Slecht

Dure schoenen besteld, helaas waren deze gedragen uitgetrokken sluiting, labels niet meer aan schoenen bevestigd, vulling voor schoenen los in doos, 1 vulling ontbrak en de originele doos van Remonte ontbrak, kon ze houden met 10 euro korting ( gedragen schoenen he) op rommel markt 5 euro, geen Otto meer voor mij!!!!!

Prettig bedrijf

Snelle levering goede service

Prachtig kwaliteit en pasvorm.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.