Perfecte polo

De groene herentoilet van Tommy Hilfiger is prachtig qua kleur met een perfecte pasvorm. Topkwaliteit.

Goede ervaring en goede service

Als verwacht

Net als de eerste bestelling alles volgens afspraak. Achteraf betalen perfect

Leuke kleding en schoenen

De otto verkoopt leuke kleding en schoenen. Koop er met regelmaat wat. Kwaliteit is altijd goed. Mocht er toch onverhoopt iets mis mee zijn dan wordt dat ook meteen opgelost.

diverse merken, ruim aanbod

Otto heeft een ruim aanbod aan merken in diverse prijsklassen. Gemakkelijk bestelproces en meestal uit voorraad leverbaar. De site is gebruikersvriendelijk en informatief.

WAT GOED IS DAAR KOM JE ALTIJD TERUG OTTO DUS

DE BROEKEN EN T SHRTS WAREN WEER SUPER .PERFECT GELEVERD IET WAT LANG MAAR DAT WIST IK DUS OTTO PERFECT

Fijn draag comfort

De geleverde shirt en ondergoed van ( H.L.S. ) zijn van prima kwaliteit en het draag comfort is prima en zeker voor die prijs. Levering is øke

Hoog tevreden met mijn bestelling bij OTTO

Otto heeft fantastische aanbiedingen en uitstekende producten waarbij kwaliteit - prijshouding zeer, zeer goed is !

Mooie sandaal voor de zomer

Mooie meisjes sandaal. Valt precies op maat. Goede kwaliteit Netjes afgewerkt en precies zoals op foto. Meiden kunnen ze makkelijk zelf aan doen, ivm het klitteband.

Alles netjes op mij otto te volgen.

Mooie passende kleding

Het kan soms lang duren voor je bestelling er is. Ook helaas een mooie mantel misgelopen omdat deze niet meer leverbaar was en je hem wel gewoon kon bestellen.

Lekker licht en toch warme jas

Jas is lekker licht en toch lekker warm.Diepe steekzakken om je handen lekker in warm te houden.

Bezorging nog nooit zo slecht

De bezorging van mijn vloerkleed duurt nu al meer dan 1 maand. Diverse malen contact gehad, maar nog steeds hangt de bestelling tussen Otto en postNL. Ik heb de rekening wel betaald, maar de bestelling kan niet geannuleerd worden zodat ik mijn geld terug kan krijgen en eventueel elders hetzelfde kleed binnen 1 werkdag geleverd te krijgen. Om in de toekomst nogmaals iets te bestellen staat mij heel erg tegen, terwijl ik nog wel wensen heb. Altijd tevreden geweest. Nu onwijs teleurgesteld.

Retour kosten

Ik weet het niet hoeveel verkopers hanteren retour kosten, maar bij OTTO het is normaal. Over de kwaliteit ik kan geen uitspraak doen, i.v.m. het net ontvangen product. Dus let wel op die kleine letters en retour beleid van Otto.

veel te lang wachten en geen communicatie

ik heb op 22-02 een artikel besteld bij otto, maar na ruim een maand wachten heb ik nog steeds niks binnen. Ze hielden me ook niet op de hoogte van de ontwikkelingen. Hier bestel ik niet meer

Zeer slecht

Heb op 28 november 2020 een bestelling gedaan. Kreeg maar steeds niks te horen en uiteindelijk maar zelf contact gezocht met ze, met de vraag waar mijn spullen bleven. Ze gaven aan dat ze op gestuurd waren maar eenmaal bij transport niet compleet bleken. Vervolgens weer gewacht en nu 17 weken verder nog steeds niks ontvangen maar alles wel netjes betaald. Niemand die je iets laat weten en overal moet je zelf achteraan. Wat een slechte service !!!

verzending duurt langer dan 4 maanden

elke maand word het verlengd en zeggen ze dat de bestelling volgende maand komt.

Ik zou er niet weer bestellen

3 weken geleden bestelde ik skeelers bij Otto. Het zou ongeveer 1,5 week tot 2 weken duren voordat de skeelers binnen zouden zijn stond op de website. Na 2 weken had ik (op het bevestigingsmailtje van de bestelling na) nog steeds geen mailtje dat ze onderweg zou zijn. Ik heb contact opgenomen via de klantenservice. Ze stonden me vriendelijk te woord en als ik ze de week erop nog niet had, moest ik maar weer contact opnemen. Vervolgens zie ik bij mijn bestelling dat de skeelers niet meer leverbaar zijn. Dan zit ik dus 3 weken te wachten op helemaal niets.... Want het is gewoon niet meer leverbaar. Inmiddels heb ik de skeelers maar op een andere website besteld, hier was de levering veel sneller.

Komt afspraken niet na

Een kapotte vitrinekast bezorgen, krijg je een nieuwe na 6 maanden brengen ze de vitrinekast voor een 2e keer in rekening

Slecht, bestel hier nooit weer wat.

Camera besteld als verjaardagscadeau en laten verzenden naar het adres van mijn vriend, na 7 dagen nog geen verzendbericht. Erachter aan gebeld. Werd aangegeven dat de bestelling nog niet verwerkt was en dat ik een uittreksel BRP moest toesturen, zonder dat ik hier bericht van had gekregen. Wanneer ik dit zou regelen zou de verzending alsnog 3 tot 5 dagen duren. Uiteindelijk bestelling maar geannuleerd.

Enorm lange levertijd!

Waar artikelen van de concurrent vaak binnen 24 uur worden bezorgd, doet Otto er meer dan 4 weken over. Geen enkel berichtje wanneer iets geleverd wordt, alles is even vaag en onduidelijk. Wordt het uberhaupt nog geleverd?? Geen zaak waar je je spullen wil bestellen eigenlijk.

Teleurgesteld

Ik heb op 8 maart een bestelling geplaatst van 6 handdoekensets voor 149,94. Ik heb gekozen voor achteraf betalen. Nu zie ik in mijn mailbox dat het bedrag te hoog is voor achteraf betalen en of in 209,94 voor 18 maart wil overmaken. De handdoekensets waren waren van 34,99 naar 24,99 afgeprijsd. Maar te horen gekregen van de klantenservice dat op 8 maart de handoeken weer 34,99 kosten en ik dit ook moest betalen. Op de site stonden ze nog voor 24,99 en mevrouw van de klantenservice gaf aan dat ik met de verwerking te maken kon hebben. Als ik de handdoeken wel direct had betaald had ik ze ook voor 149,94 gehad.

Zeer slecht

Bestelling na 4weken nog niet ontvangen. Betaald bedrag teruggevraagd, geen reaktie op mijn mail door ‘’klantenservice ’ Iedereen raad ik aan om NOOIT Meer met Otto in zee te gaan. Betaal wat meer maar geniet van de goede service van BOL COM!

Vreselijk

Nadat ik mijn bestelling heb geplaats heb ik geen mail meer ontvangen behalve mijn factuur. Naar dit is het bedrag nogmaals van mijn bank afgeschreven terwijl het al was betaald verder probeer ik te bellen naar de klanteservice sta ik eerst 40 min te wachten en wordt het gesprek opgehangen. Mag wel beter geregeld worden!

matig

denk milieubewust bezig te zijn en een paar dingen tegelijk te bestellen wordt alles per stuk apart verzonden, zonde van de verpakkingsmaterialen, zonde voor het milieu

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.