super slechte ervaring

ik stond wel meer dan 1 uur in de wachtrij voor een telefoontje. Dan heb je zo veel mensen in dienst en dan kan je niet eens de telefoon opnemen!

Probleem door Otto opgelost

Bij een reactie van onze kant op een Sales product geeft Otto in eerste aanleg geen passende reactie. Na wat intenser mailverkeer komt Otto met een passende oplossing en lost zo het probleem keurig op. Compliment hoe Otto zijn verantwoording hierin heeft genomen.

Zeer slechte service

Tafel, salon tafel en tv meubel besteld 24 december, tafel werd vervolgens kapot geleverd dus die is gelijk mee terug gegaan met de bezorger, gebeld om te vragen wat nu en : mevrouw u krijgt €25 euro terug en u moet opnieuw 9 weken wachten op een nieuwe tafel, de salon tafel en tv meubel moeten binnen 2 weken binnen zijn Nu 1 maart nog steeds niks binnen, annuleren gaat natuurlijk niet meer maar wat een bende binnen dit bedrijf slechte klanten service die niet begrijpen dat 3 maanden in een leeg huis zitten belachelijk is! Zal hier never nooit meer bestellen! voelt bijna als ********ij dit!

Geen levering en contact onmogelijk.

Zeer slecht! 2 producten besteld, maar 1 stuks geleverd. 1 product stond op nalevering. Na 3 weken was dit product uit MijnOtto verdwenen! Dan maar bellen. Wachttijd 15 minuten. Eigenlijk te gek voor woorden ... Na 40 minuten heb ik het opgegeven. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik NÓÓIT meer oets koop bij deze club!

zeer slecht

Begin november een schommelstoel besteld voor de babykamer. Email ontvangen met uitstel tot eind februari. Tweemaal gebeld met Otto en de mededeling ontvangen dat de stoel echt kwam. Daarna weer een mail ontvangen met uitstel tot eind april. Half jaar levertijd op een stoel die hard nodig was..

verwarrend

Mijn vrouw vroeg of ik een pakketje naar retouneren naar otto kon retour wilde sturen om dat ze het niet mooi vond. 1)Niet duidelijk is of ik het herroepings formulier in dit geval moet invullen 2)Ik moest het klantennummer invullen op dit herroepings formulier Kan ik nergens vinden niet op het leveringsoverzicht en niet op de retour bon. Na de email die mijn vrouw kreeg van de bestelling bleek dat het servicenr te zijn. 3) kan nergens het artikelnummer dat ik op het herroepingsformulier vinden niet op het leveringsoverzicht en ook niet op de mail die mijn vrouw kreeg toe gestuurd. Misschien bestelnr ? 4) Is er ergens een factuur? 5) op het herroepings formulier staat dat het adres waar het naar toe gestuurd moet worden aan de achterkant stond nu had ik het al netjes uitgeknipt nou dan staar er niets op de achterkant. 6) op het herroepings formulier staat dat ik dit per email kan doen er staat alleen geen email adres bij.

Slechte service

Meubels kapot geleverd, adres wijziging moet via een e-mail worden opgesteld kan niet telefonisch en bestelling raken kwijt. Laatste keer bij otto.

Mijn geduld is op met dit bedrijf. Ik bestel hier nooit weer.

Wat ik hier beschrijf is niet alleen maar corona gerelateerd. Op 7 december 2020 heb ik 2 grote bestellingen geplaatst, een latten bodem en een 2 persoons matras. Januari 2021 heb ik meerdere keren telefonisch contact gehad met diverse medewerkers/sters waarvan er 1 medewerkster geweest die mij serieus nam. Ik kreeg tussendoor nog een mail waarin stond dat ik de artikelen kon betalen immers mijn zicht termijn was bijna verstreken. Welk zicht termijn? Ik had niets ontvangen. Daarop heb ik een mail gestuurd naar OTTO. Daarna ontving ik een mail dat mijn rekening zou zijn bevroren. Wat schetste mijn verbazing? In mijn account stond een dag later dat ik een termijn bedrag van € 27,- kon betalen. Ik heb geen krediet aanvraag gedaan, maar kon wel in termijnen betalen? En ook mijn krediet opzeggen? Mijn vraag was waar bleef mijn bestelde matras en latten bodem? De medewerkster heeft een nieuwe bestelling geplaatst en er zou een onderzoek aangevraagd worden, maar ik ontving geen bericht via de post. Nog een keer telefonisch contact. Een onderzoek was niet meer nodig? Lattenbodem was onderweg. Het matras zou nog 2 a 3 weken duren voordat het geleverd zou worden. Op een ochtend in februari krijg ik een sms van de bezorg dienst dat er een levering plaats ging vinden. Ik kijk een uur later weer op mijn telefoon. Helaas de levering kon niet plaatsvinden vanwege een sorteerfout. Dezelfde dag krijg ik een mail dat de bestelling niet op tijd mee kon met de chauffeur. Op 6 februari krijg ik een lattenbodem maar geen matras meegeleverd. Een week later krijg ik een dusdanig beschadigd matras nog in het plastic die ik retour heb laten gaan. Na ruim 9 weken over en weer bellen en mailen. Is mijn geduld op geraakt en wil ik niets meer met dit bedrijf te maken hebben.

Niet aan beginnen

Wij hebben gordijn roede besteld, nu bijna 3 weken geleden. Echter krijgen we niks, na 2 weken gebeld, het zou nog in het warenhuis zijn in Duitsland??? Nu kregen we een mail dat het nog eens 4 weken kan duren.. 6 weken voor gordijn roede??

Otto is niets meer dan een grote leugen

Een week geleden kreeg ik berricht dat mijn bestelling verzonden was maar nog steeds niets ontvangen, wat blijkt nu volgens klantenservice gaat mijn bestelling pas volgende week weg uit hun magazijn Geef aan dat ik het raar vind dat ik de factuur al wel heb ontvangen met de mededeling dat mijn bestelling verzonden is en dat ik dus gewoon voorgelogen word. Uit hun reactie blijkt dat het ze niets interreseert, kennelijk is het bij otto heel normaal om tegen klanten te liegen. Heb mijn bestelling geannuleerd, voor mij geen bestellingen meer bij deze leugenaars

Teleurstellende service

Ik koos voor achteraf betalen en moest plots 100 euro overmaken. Geen probleem op zich.. al had ik als ik dat wist gewoon alles in 1 keer liever gelijk betaald. Maar daardoor moest eerst de aanbetaling verwerkt worden, voordat ze begonnen aan de verzending. Tijdens deze verwerking word je slecht op de hoogte gehouden en zijn je producten nergens in de overzichten te vinden. Ik begon daardoor te twijfelen aan de betrouwbaarheid. Uiteindelijk een aantal pakketjes binnen de juiste tijd alsnog ontvangen. Ook een aantal helaas terug moeten sturen. Geld wordt na verwerking eerst als shoptegoed in het overzicht gezet. Hierdoor moest ik weer uitzoeken of ik het automatisch teruggestort zou krijgen. Allemaal erg onhandig, wat mij betreft. Ook is het rekeningoverzicht erg vaag en onduidelijk op de site. Ook het besteloverzicht vond ik niet zo duidelijk als wat ik bij andere winkels gewend ben. Voor mij zeker geen tweede keer, ondanks dat sommige producten wel leuk waren en ik deze ook zal houden.

Zeer ontevreden

Na een lange tijd wachten arriveert mijn kledingkast. Er ontbreken essentiële onderdelen dus ik vraag of deze geleverd kunnen worden. Dit kan in 2 weken wordt eerst verteld dus ik wacht vervolgens bel ik na 2 weken en wordt er verteld dat het weer om 1.5 maand wachttijd gaat. Dus 3 maanden wachten tot ik alle onderdelen thuis heb zonder dat er spraken is van compensatie voor de ongelooflijk lange wachttijd. Wil je een vraag stellen aan de klantenservice sta je ook nog eens 20 min in de wacht. Geen service ik zou het niemand aanraden.

Raad otto af

Alles is onduidelijk, als ik bel weten ze niet waar mijn bestelling is of wat er aan de hand is. Een bekenden van mij besteld veel later dan ik maar krijgt eerder zijn bestelling binnen. Elke x dat ik bel is er wat anders aan de hand volgens hun. Otto als je t niet kan laat het gewoon zitten en ga lekker wat anders doen. Prutsers!

waardeloos

heb ruim twee weken een bestelling gedaan en deze zou binnen 7 dagen bezorgd worden nu twee weken later nog steeds niets ontvangen, men zegt dit komt door de drukte, denk eerder dat ze de boel niet op orden hebben in Duitsland. Hoe kun je nu spullen in Nederland verkopen als je het uit een magazijn in duitsland moet halen, zeker nu in corona tijd, dit is toch echt achterlijk, dit is toch geen bedrijfs voering zo.

Verbazing

Had het besteld, leek mij bijzonder aangezien het onder mannenondergoed werd aangeboden. Misschien als unisex. Maar op zich, het is een comfortabel item.

Ik heb vestje besteld, was er zo. Maatje te klein, klantenservice gebeld, kon zo ruilen. Ik ben prima geholpen, vriendelijke klantenservice.

Wachten,wachten

Zit al 14 dagen te wachten op een bestelling, inmiddels 2 pakket bewijzen van post.nl maar nog geen pakket,wel dubbele kosten op mijn rekening, ga je bellen sta je 15 min in de wacht, blijkt dat mijn bestelling ergens in Duitsland is aangekomen, Otto zelf maar een nieuwe bestelling heeft gedaan en ik nu nog een week kan wachten op mijn pakketje, en maar afwachten of het financiële gedeelte goed gaat,. Pff wat een gedoe

Wacht 15 dagen op bestelling!

Op 1 februari bestelling geplaatst. Tis nu 15 februari en nog geen zicht op binnenkomst bestelling. Lijkt dat de producten van Otto uit China komen. Annuleren gaat niet volgens klantenservice. Als na 6 weken bestelling niet binnen is gaan ze onderzoek doen. Ongelofelijk!!

Heel slecht

4 jaar geleden koop ik een (slecht) bed voor ruim 800 euro, waar ik een paar maanden later doorheen zak. Met veel moeite mocht ik een ander bed uitzoeken. Dit bed was 1000 euro dus ik verwachte wel een betere kwaliteit. 2 jaar later waren de matrassen zo erg doorgezakt dat ik nu al een jaar met ernstige rugklachten opsta en weer nieuwe matrassen moet kopen. En wat misschien nog wel het ergste is, is dat ik het bed kocht op afbetaling. Blijkbaar de maand november vergeten te betalen waar ik niks over hoorde. In januari de factuur betaald en een paar maanden later kwam ik er achter dat ik aangemeld was bij bkr. Dat was hun beleid en niks aan te doen..

Te lange levertijd en bestelling in delen binnen

Alles duurt te lang. Bij wehkamp alles binnen dag binnen. Zelfs deel bestelling geannuleerd omdat ik al meer dan week heb gewacht. Wil niet meerdere keren een pakje van 1 bestelling ontvangen en niet zo lang wachten.

Belachelijke

Ik bestel een kussen, sokken en ondergoed. 2 weken verder alleen mijn ondergoed binnen. Sokken blijken niet op voorraad maar dat stond niet op de site na een telefoontje weet men nog steeds niet wanneer deze geleverd kunnen worden. De kussen is nog erger hiervan wist de persoon niet eens te vertellen wanneer de leverancier waar jullie hem bestellen gaat leveren. Ik weet niet wat ik hier mee aan moet maar lijkt me jullie iets meer de touwtjes in handen moeten nemen. Want ik blijf er bij waar ik bestel is de verantwoordelijke voor de goede levering en dat is belabberd ik wacht nog maar weet niet meer waarop.

Niet tevreden

Ik denk dat het voor mij de laatste keer is dat ik een bestelling bij jullie heb gedaan. Te vaak klopt de maat niet. Ik had nu een rok maat 36 besteld maar de rok was denk ik maat 42. Je moet wel de verzendkosten betalen. Dan bestel ik toch liever bij een andere webshop.

Slecht nog steeds niet geleverd

Heb voor de 2e keer het artiekel besteld en het wordt niet verzonden. Ik krijg een mail met 3S code en vervolgens kan ik het niet volgen, het is nooit geleverd aan POSTNL.

Alleen maar Ellende

Je kan Beter vragen wat gaat er wel goed.. wacht al bijna 5 maand op een kast met 14 dagen levertijd

Waar blijft mijn 10 euro?

Heb meegedaan aan enquête kreeg 10 euro korting daarvoor code toegezonden gekregen maar kon hem nergens invullen bij betaling.JAMMER!!!!!! IETS BELOVEN MAAR.....

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.