Super pasvorm

Ik heb na de donker blauwe ook voor deze gekozen pasvorm perfect als je een maatje meer hebt onderbuik zit mooi in de slip terwijl de slip niet enorm groot is/lijkt.

betalingsherinnering niet helder

Er is blijkbaar een nieuw systeem ingevoerd voor betalingen van openstaande rekeningen. Ik kwam er laat achter dat ik nog een rekening open had staan; pas nadat er reeds een rente op gezet was. Wanneer ik daar eerder aan was herinnerd was de rekening eerder betaald; dat had zowel het bedrijf als mijzelf irritatie en kosten opgeleverd.

Altijd goede spullen en mooi op tijd

Teleurgesteld in artikelen.

Helaas zijn de artikelen na een uurtje dragen al helemaal uit model. Het zijn twee harem zomerbroeken. Ik gebruik ze nu als huisbroek en niet voor buitens huis. Jammer, de kwaliteit en prijs staan wat mij betreft dan ook niet in verhouding.

Na bestelling artikelen snel geleverd

Artikelen snel geleverd verwerking van teruggestuurde artikelen ivm met te grote maat ging prima

Katoen

Goede pasvorm mooie kleuren ook na merdere wasbeurt

Snellere levering zou helemaal top zijn

Dikke prima. Veel keus in van alles

Keurige site. Veel keus

Ik ben heel goed en heel snel geholpen! Klacht over een bikini. Nieuwe gekregen en oude retour gestuurd! Top Top geholpen

Goed assortiment

Fijne keuze prijs/kwaliteit verhouding

Gewoon goed

Alles goed overzichtelijk

Snel, duidelijk en goede service.

Otto heeft een ruime keuze aan kleding en andere trendy spullen. Soms misschien kleding die iets te prijzig is, maar het model is dan toch de moeite waard om te kopen.

Fijn als je iets besteld en dan zo snel het artikel geleverd krijgt.

wat deze puzzel betreft, niet tevreden.

Ik had de wasghij puzzels besteld, en ben met de eerste bezig maar volgens mij is die niet helemaal goed die blauwe stukjes passen voor geen meter, dus die krijg ik echt niet klaar, ik zal nu met de volgende beginnen en hoop dat deze beter is, ik was echter altijd heel tevreden over Otto, maar deze keer helemaal niet.

Heb nooit geen problemen met Otto

Ben al jaren klant van Otto en alles gaat na wens.

Top webshop!

Goed service! Ik hou veel van shopping oline met otto.

Groot assortiment

Winkel met veel keuze en soms niet(meer) verkrijgbaar bij andere web-shops en bovendien snelle levering.

Ik voel me veilig bij Otto

Ik ben al veel jaren klant bij Otto en voel me er goed bij. Ik ben al ouder en betaal niet over de computer maar nog met een bankcheck en dat is fijn want dat gaat prima. Ik vind voor alle seizoenen wel mooie kleding. en heb ik andere producten nodig dan gaat dat ook altijd prima. Het wordt snel geleverd en de postpakketten worden altijd vriendelijk afgeleverd door post nl.

Nog steeds niks ontvangen!

Post.nl wijst naar Otto en Otto doet niets. Klant wordt op geen enkele wijze geïnformeerd! Moraal van het verhaal: eerste bestelling,zonder dat het aan mij is aangeboden, door Post.nl geretourneerd en na opnieuw hetzelfde te hebben besteld, ben overigens door Otto niet geinformeerd en moest diverse malen contact opnemen voor een beetje duidelijkheid, ben ik al vanaf 9 augustus in afwachting???? Geen info vanuit Otto en Post.nl is al even onwetend!?

Zeer prettig

Badmode vind ik gewoon top bij OTTO ! Nergens anders beter !

Altijd snelle levering. Ben zeer tevreden over OTTO

Helemaal goed erg blij

Het is super makkelijk om te bestellen, alles wat je zoekt is zo te vinden. Eenmaal besteld dan is de service ook hoog en het product snel in huis

Mooi product voor een goede prijs

Snelle levering Mooie schoenen

Bezorgkosten onterecht

Bij het bestellen betaal je al bezorgkosten en bij retour ook. Terwijl het een sntwoordnummer is. Beetje raar

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.