Jammer niet voor mij.

Het paste wel maar het was niet voor mij dus heb ik alles weer terug gestuurd. Ook waren er een paar die te strak waren. dus heel jammer voor U en mij.

Slecht,kreeg antwoord medewerker otto ,dan moet uw bij post nl zijn

Afhaalpunt was dicht ,met carona zou het wel open zijn,het ging om karwei Amsterdam noord

Zeer slechte service

Pakje al weg sinds de aankondiging dat het mijn kant op zou komen op 30 november. Het is inmiddels 15 december. Klantenservice weet alleen te melden dat ze pas na drie weken 'onderzoek' gaan doen. Op mijn vraag wat dat precies inhoudt kreeg ik geen antwoord. Op mijn opmerking dat ik dan mijn geld graag terug wil was het antwoord wederom, pas na drie weken pakken wij dit op..... Super slecht geregeld.

Waardeloos qua levering

Met blacknfriday besteld, bijna direct een track en trace krijgen.... Twee weken later is het pakket nog niet eens aan de pakket dienst gegeven. Krijg je een riedeltje dat ze tot half januari hebben om te leveren.... Veel besteld in die week, alles binnen vijf dagen binnen maar otto heeft een maand nodig. Goeie service hoor, erg goed voor je concurrentie die het wel allemaal aan kunnen. En dan het eerst afschuiven dat de pakket diensten het druk hebben maar als het nog niet eens afgegeven is werkt dat smoesje natuurlijk niet.

tevreden klant wat betreft ook de snelle levering en terugbetaling bij retour

Snelle levering en bij retour snel je geld weer teruggestort dus behoef je echt niet lang te wachten. Kortom een winkel die van alles nog heeft nu in corona tijd en bij andere webshops niet meer kunt vinden

1x en nooit weer

Mijn eerste aankoop. Nog steeds zit ik op de andere helft van de bestelling te wachten. Levertijd zou 3wk zijn. Intussen 5wk later te horen gekregen dat ik nog minstens 2-3weken moet wachten. M.a.w. tot na de Kerst. Ik vind dit echt schandalig. Te meer omdat ik zelf steeds moet informeren.

Goed advies over de maat

De maten kloppen, maar ze zouden wel iets meer informatie kunnen geven of een tshirt lang of kort valt of hoe ruim. De Duitse merken vallen wat kort voor de iets langere dames. (1,85m)

Ondanks de corona zijn mijn spullen snel geleverd

Zwaar teleurgesteld

Begin oktober een bestelling gedaan met daarin 4 artikelen. Deze bestelling kon niet in behandeling worden genomen vanwege de leveringscondities van Otto. Navraag gedaan bij de klantenservice; ze wilden een bewijs van inschrijving bij de gemeente en een kopie van mijn ID. Dit vond ik niet passend bij de bestelling dus heb ik deze geannuleerd via de klantenservice, waarvan in schriftelijke bevestiging heb in de desbetreffende chat. Na de annulering werd deze bestelling op de een of andere manier deels verzonden, ik ontving 3 van de 4 artikelen. Na wederom contact met de klantenservice heb ik de volledige bestelling geretourneerd naar het antwoordnummer. Vervolgens ontvang ik begin december een mail met daarin een betalingsachterstand voor de bestelling. Otto beweert de retour nooit te hebben ontvangen waarop ik een verzendbewijs verstuur waarin wordt aangegeven dat de retour is bezorgd. Het pakket was 2 kilo volgens het verzendbewijs, volgens Otto is dit gewicht te laag om de 3 artikelen te bevatten en brengt mij alsnog de kosten in rekening. Na veel heen en weer gemaild te hebben is - je gelooft het niet - het pakket gevonden. Je raadt het al; het pakket zou 1 artikel bevatten terwijl ik 3 artikelen heb geretourneerd. Ik ben zwaar teleurgesteld in Otto als bedrijf. Ik krijg het idee dat ze me in de maling nemen en het draaien zoals het ze zelf het beste uitkomt; namelijk dat ik een betaling doe. De verantwoordelijkheid van het bovenstaande wordt neergelegd bij de zogenoemde backoffice, waarmee ik uiteraard niet rechtstreeks in contact kan komen. Als klap op de vuurpijl heb ik geen inzicht in ook maar iets, omdat ik na het inloggen alleen de eerder genoemde melding 'de bestelling kan niet in behandeling worden genomen op basis van onze leveringscondities'. Samenvattend; ik zou dus moeten betalen voor een GEANNULEERDE bestelling die vanwege een administratieve fout van OTTO alsnog is verzonden. Vervolgens is deze VOLLEDIG geretourneerd op instructies van hun

Veel keus en een snelle levering

Jammer dat op de website staat dat je kunt kiezen hoe je wil betalen maar als je achteraf wil kiezen dan kan dat ineens niet, heel raar dit. Verder tevreden.

Snel en eerlijk

Een bedankje na betaling was bijzonder

blijf zo doorgaan SUPER

Heb goede ervaringen met Otto alles netjes verzorgd en snelle levering

Mijn ervaring is goed.

Alles is prima geleverd. Melding gekregen dat 1 artikel niet meer leverbaar is. Prima. 1 artikel retour geleverd. Ook prima. Zelfs een artikel aan gegeven voor garantie, is ook heel goed behandeld. Krijg een nieuw artikel. (Komt nog). Alleen een opmerking. Het rekeningoverzicht vind ik heel onduidelijk. Bij het saldo van een bestelling wordt het bedrag van het niet te leveren arrikel niet afgetrokken. Ook retour gezonden artikel is niet afgetrokken. Al met al vind ik vind ik het moeilijk te volgen. Ik hoop dat het uiteindelijk straks allemaal toch blijkt te kloppen.

Waar voor je geld.

Duidelijke website, pasvorm is goed en er voor het hele gezin met kleine kinderen voldoende aanbod.

Uitstekende service

Gemakkelijk en snel bestellen. Service-vraag wordt snel en correct behandeld.

Zo vrolijk

Overal gezocht, maar helaas was mijn jas in de juiste maat overal uitverkocht! Behalve bij Otto, meteen besteld, vreesde alsnog t ergste, dat ik n bericht zou krijgen dat t toch was uitverkocht ofzo, Maar nee, de jas kwam binnen en zit als gegoten! Mooie kwaliteit, netjes afgewerkt, de biesjes en de zelfs de binnenkant van de jas zijn super netjes afgewerkt. Waar voor je geld!

Super goede ervaringen

Mooie kleding, goede prijs kwaliteit verhouding, prettige mensen bij de klantenservice, niet goed geld terug en vlotte en goed verzorgde levering.

prima ervaring

snelle levering goed verpakt kleding is van goede kwaliteit pasvorm is goed prijs vind ik redelijk

Mooie jas

Mooie jas, maar helaas vond ik de jas vanaf de taille te wijd voor mij. Daarom teruggestuurd.

Lange levertijd, klantenservice wil pas na 6 weken kijken

Een xbox controller besteld. Stond 5 tot 7 dagen levertijd. Kreeg na 1 dag een track&trace link met artikel nog niet ontvangen door postnl. 14 dagen later is de status nog niet aangepast. Contact opgenomen met de klantenservice. Die geven doodleuk aan dat ze pas na 6 weken kunnen bekijken wat er met de bestelling is. En dat ze voor die tijd niks willen doen. Dit artikel staat momenteel op de site met 4-6 dagen levertijd.

Alles goed, behalve eeuwige review vraag

Over de levering, artikelen, prijs, levertijd en overzicht is er niets te klagen, maar ik vind het erg vervelend dat er altijd een vraag voor een review achteraan komt. Als je de vraag weg klikt, komt hij gewoon opnieuw, voor iedere levering weer! De laatste zending heb ik geretourneerd omdat de pasvorm niet geweldig was. Ik ben benieuwd hoe snel het geld weer op mijn rekening staat. Ik hoop net zo snel als de vraag om een review!

Netjes,op tijd geleverd

Prima service.

Sportpak adidas gekocht. Jammer dat de broeken zo lang zijn. Er zijn geen korte maten. Nu moet ik zelf de broek 10 cm inkorten.

Graag minder verzendkosten en alles in een keer verzenden

Een aantal artikelen besteld. Helaas in 4 x gekregen. Is beter om ineens te verzenden. En minder bezorgkosten in rekening brengen

Twijfelachtig.

Heb goede ervaringen. Helaas nu twee slechte ervaringen: heb tot tweemaal toe de zelfde trui besteld. Bij de eerste keer kreeg ik vele weken later bericht dat hij niet meer voorradig was!? Nu na de tweede keer bestellen (trui was weer voorradig) kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling het magazijn had verlaten maar waar ie nu is, is mij een raadsel. Heel jammer, wilde de trui graag kopen.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.