Levering zoals vermeld op de site

3 truien besteld. Anniston trui véél feller qua kleuren dan op afbeelding. Qua match met bestaande kleding niet je van het maar hele leuke trui Twee andere niet de kwaliteit die ik gezien de prijs had verwacht.

Tot zover altijd goede ervaringen gehad, ook met klantenservice

Ondertussen meerdere bestellingen bij OTTO geplaatst, waarvan bij één een kledingruil betrokken was. Ruilen ging soepel en uiteindelijk helemaal tevreden met alle artikelen die ik heb ontvangen.

Snelle levering, goede service

Otto heeft een ruime keuze op het gebied van moderne mode. Ik neem regelmatig een kijkje op de site als ik iets nieuws wil aanschaffen en kan dan meestal goed slagen.

Klantenservice die hun naam waarmaakt.

Omdat mijn maat laarzen niet meer beschikbaar was heeft de Klantenservice direct een maat groter verzonden. Adequaat en sympathiek!

Veel keuzemogelijkheden en kijk plezier vanaf je luie stoel

Merk dat veel producten die op andere bekende webshops niet te krijgen zijn die ik wel graag wil bestellen zodat ik blij ben dat zij de enigste zijn met die spullen en ik ze dus bij hen kan bestellen

Tot nu zeer goed .

Nog geen problemen bij de bestellingen Houden zo . Dank jullie wel .Ga zo door .

Goed !!!!

goede service!

Is goed

Het bestelde was goed maar de kleur viel tegen voor mij. Wil niet zeggen dat een ander het wel mooi vind.

supper fijne trui.

de trui bevalt goed, zit supper fijn

ruime keuze en goede service

erg tevreden met de Otto ze zijn snel helder en duidelijk

Verkopen kwaliteit

OTTO heeft een overzichtelijke site en de kleding/ ondergoed wat ze verkopen zijn van goede kwaliteit

Toppie

De broeken zaten fantastisch en de truien zijn ook perfect van maat toppie dank je wel

Super otto

Had wat vragen en werd vriendelijk te woord gestaan. Alles werd zo als beloofd uitgevoerd. Voorbeeld: Had schoenen besteld en al thuis week erna 20% korting. Geen problem kreeg ook die korting. Ik Ben super tevreden over de service van OTTO. Gr. Mevr. W.Rauw-Pluijgers.

Goede kwaliteit, prima service en gevarieerde sortering.

Otto heeft kwaliteitsartikelen. Bij twijfel adviseert men geduldig en betrokken. Mooie variatie in aanbiedingen. Redelijke prijzen. Goede service.

Lekker warm

fijne lange jas, voelt licht aan maar is toch lekker warm, en mooi kleur rood, had van mij wel iets geallieerden mogen zijn, en jammer dat de capuchon er niet afkan.

prima webshop

alles goed gegaan, snel geleverd en product was erg goed

Goede service, levering zou sneller moeten.

5 dagen moeten wachten op levering bh. Gelukkig nog net op tijd voor mijn vakantie.

Snelle,levering, goede prijs

Voor mijn man een poloshirt gekocht met lange mouwen. Hij vindt hem erg lekker zitten en hij staat erg mooi. Het shirt is snel geleverd en was goed verpakt.

Naar tevredenheid

Ik heb nooit problemen met mijn bestellingen bij Otto!

Fijne winkelervaring!

Door het leuke betaalbare aanbod, het makkelijk plaatsen van bestellingen, de snelle levering en het zonder problemen retour zenden van bestellingen die om verschillende redenen niet voldoen, is OTTO één van mijn favoriete online winkels.

Super mooi schoenen

Mijn dochter zocht mooie stoere meiden sneakers .nou die heeft ze gevonden. Ze is er super blij mee!!

Uitstekend overhemd

Goede pasvorm en modieus ontwerp. Kortom een goede aankoop.

Goede producten

Otto goede producren. Snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.