het is prettig en betrouwbaar winkelen bij Otto

Goed assortiment m.b.t. dameskleding en fijne service.

Beste webshop!

Ik vindt Otto het beste bedrijf ooit! Altijd goede kwaliteit producten, maar als je toch niet tevreden bent mag altijd gratis retouren. Ze bezorgen, komen ophalen etc. Makkelijk alles kan online regele. Tevreden vaste klant!

Kan altijd beter

Voor ieder wat wils. Voor mij soms onduidelijk hoe een kleding kwalitatief is. Buiten dat vind ik dat het administratief beter kan. Als voorbeeld neem ik wehkamp. Je kunt precies zien wat je laatste bestelling is, of deze geretourneerd is of niet enz. Maar net als bij bonprix is dit bij Otto zeer onduidelijk. Terugbetaling duurt ook erg lang, gaat vlg mij langs tig schijven wat in mijn optiek alles behalve efficiënt is. Je krijgt nl meerdere mails, dat deze ontvangen is, dat deze verwerkt is, dat je een retour ontvangt. Kan beter. Daarnaast vind ik het jammer dat jullie verzendkosten vragen! Zou eerder bij wehkamp bestellen dan bij jullie om die reden. Om af te sluiten met iets positiefs jullie hanteren een goede service. Dat mag ook gezegd worden.

Otto is geweldig

Ben al meer dan 20 jaar klant

Het is goed geregeld.

De service is goed

Snelle levering goede productinformatie en ook bij retouren wordt alles correct afgehandeld. 1 minpuntje bij de hele bestelling retour worden er geen extra kosten berekend bij een gedeelte retour wel, dat vindt ik jammer.

Helemaal goed

gewoon goed en snel geleverd

ik heb op donderdag een bestelling geplaatst, en op maandag werd deze al geleverd. dus zeer content met de snelheid, als er staat binnen 5-7 werkdagen

Prima spul voldoet aan de pasvorm en wens. Goede correcte levering.

Super koffer

Hele mooiekoffers Super blij mee Werd verast door mijn vrouw er mee Zat geljjk briefjebij Volgend jaar op vakantie

Zithoek keurig op afspraak geleverd Snel en goed in elkaar gezet Prima vervoerder Bank zit prima Goede kwaliteit

Wat een leuke verrassing voor mijn verjaardag, 12,50 euro, meteen opzoek gegaan naar sneakers.

Gevonden wat ik zocht, voor een goede prijs en snelle levering

Alles verliep redelijk

Foto en omschrijving gaven info anders aan.

Veel leuke mode!

Er zijn altijd leuke items te koop! Qua merken redelijke keuze! Regelmatig leuke kortingsacties/kortingsbonnen!

Vlugge levering .

Ik vind Otto oké.

Wachtende

Week geleden 2 retouren opgestuurd. Nog steeds geen bericht van aankomst/acceptatie en dus ook geen bericht wanneer bedrag wordt geretourneerd. Op ‘mijn bestellingen’ nog steeds niets te zien over de voortgang bij de retouren. Dat is bij sommige conculega’s veel beter geregeld.

Mooie kwaliteit trui de maat klopt precies en voor een hele mooie prijs.

Veel keus - op tijd bezorgt

Makkelijk gevonden wat ik nodig had. Ik wilde 1 artikel maar kocht toch 2 omdat ik niet kon kiezen - beide precies wat ik zocht. Mooie prijs ook! Lekker de tijd nemen om de website te bekijken - dan zie ik zoveel mooie dingen.

Snel en prima service

Snelle service .. mooie merken!!

Geen bezorging

In juni had ik een tafel besteld, die zou midden augustus bezorgd moeten zijn. Eind augustus gebeld met OTTO, die me vervolgens laat bellen met Postnl, omdat ze me niet verder kunnen helpen. Vervolgens Postnl gebeld om te horen te krijgen dat ze helemaal geen pakket hebben ontvangen. Dit is schandalig. We zitten nu al bijna in midden september. Slechte klantenservice, die geen moer heeft gedaan om mij te helpen en ik moest ook nog lang wachten tot ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Geen mailtjes, geen info, helemaal niets ontvangen omtrent een excuses voor de vertraging. "Het komt uit Duitsland" "Door de corona duurt het langer" , ja €155 euro voor een tafeltje betalen, om vervolgens maanden te moeten wachten. Annuleren kan niet eens.

Geweldig mooie mantel

Groene selected femme mantel met wol gekocht. Hele mooi kleur en mooi materiaal met mooie pasvorm Eindelijk een mantel met drie knopen-meestel maar twee- Service van otto is super. Ook heel fijn dat je achteraf kunt betalen. Als je dan retour wil sturen hoef je tenminste geen weken op je geld te wachten. Snelle levering en keurig verpakt. Leuke bijkomstigheid was de 21% korting Zéér tevreden en een dikke vijf sterren.

slechte klantenservice

24 augustus een kastje besteld. Deze moest vanuit een duits warehousen komen dus de verzendstatus heeft lange tijd op "nog niet bekend bij postnl"gestaan. Nu staat het sinds 4 dagen op gesorteerd. het is dus bij Postnl binnen. Ik Postnl gebeld over wanneer het bezorgd word, maar ze zijn het kennelijk kwijt. Om uit te zoeken wat er mee is, moet de afzender, Otto dus, een verzoek tot onderzoek doen. De klantenservice van Otto verteld mij dat ze dit pas na 6 weken MOGEN doen. Ik weer gebeld met PostNl en die vinden dat vreemd. Als ik het kastje zou cancelen bij Otto zou ik wel voor de verzendkosten van pak,m beet 13 euro opdraaien. al met al maar weer afwachten dus.. zonder onderzoek...

Duidelijk Website

Goede Pasvorm en Kwaliteit. Ik ben blij met mijn nieuwe lang vest.

Hele slechte service

Ze laten je dubbel betalen na retournering en het heeft geen zin om je geld terug te vragen. In plaats daarvan zeggen ze dat ze nog geld van jou moeten krijgen. Uiteindelijk mij hierbij neer moeten leggen omdat ik er al heel veel tijd en energie aan kwijt was. Er wordt zeer slecht naar je geluisterd en de communicatie is beroerd. Van het kastje naar de muur gestuurd. Klachtenafhandeling/back office is niet telefonisch bereikbaar. Klantenservice ook zeer slecht bereikbaar. Voor mij is duidelijk dat ik hier nooit meer een aankoop ga doen. Wat een aanfluiting!

Zeer slechte ervaring

Ik heb in mei een kast besteld. Hieruit is een extreem slechte ervaring ontstaan; 1. Extreem lange levertijd. De kast is begin september pas aangekomen 2. De kast is beschadigd 3. Leverdatum wordt 1 dag van tevoren bekend gemaakt

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.