Makkelijk bestellen

Bij otto kun je makkelijk en snel bestellen

Over het algemeen gaat alles goed. Een keer is er iets niet goed gegaan maar dat is netjes afgehandeld.

Erg tevreden.

Mijn bestelling werd snel geleverd. Zeer tevreden over mijn producten. Retourneren is makkelijk, etiket zit in de zak of doos. Fijn bedrijf, nooit problemen.

Fijn onlinewinkel met een uitgebreid assortiment , klantvriendelijk

Altyd op tyd geleverd

Betrouwbaar

Otto biedt vele producten en soorten kleding. Regelmatig wordt er een percentage korting gegeven. De levering is niet snel, maar je wordt keurig op de hoogte gehouden!

Ik denk goed

Want ik krijg het half september pas thuis was niet op voorraad de andere dingen waren goed

Positief

2 broeken besteld. 1 liet lang op zich wachten.

Zeer mooi

Zeer mooi en lopen heerlijk en een goed merk

Slechte service

Bed besteld, geleverd met een te smalle lattenbodem 80 cm breed moet 90 cm zijn.Gebeld met klantenservice geen vriendelijke medewerkers en al vanaf juni aan het wachten op een nieuwe lattenbodem. Zo vaak al contact op genomen. Elke keer wordt er gezegd over 3 weken!!!! Waardeloos heb nu nog niks aan het bed Voor mij geen Otto meer !

Prima, zoals het wezen moet!

Prima Maat =goed Kleur=goed Pasvorm =heel goed

Fijn

Van bestelling tot levering loopt goed Jammer dat, op het moment, dat je bestelling in behandeling is zo lang moet wachten, dat de bestelling geleverd word Saldo, retouren word netjes verwerkt

20 jaar ervaring met Otto

De beste service

Goede en snelle levering goed verpakt

Snelle levering. Helaas paste niet alles, retour sturen was eenvoudig.

Snelle afhandeling

Goed maar ik vindt het jammer dat het geen maand bedenk tijd is ,ik was nu eigenlijk te laat .

Super fijne winkel en mooie kwaliteit

Super fijne winkel ervaring. Mooie producten. Fijne prijzen en goede service. Raad deze winkel zeker aan.

Prima service.

Prima, snelle levering. Duidelijke afbeeldingen van de artikelen. Prima bestelmethode.

Spullen netjes geleverd

Kreeg een hele andere broek dan ik besteld had

Helaas kreeg ik een totaal andere sportbroek dan ik had besteld

Super comfy mannen string

Eindelijk strings met een normale vorm en materiaal die ook nog betaalbaar zijn. De strings zitten heel fijn. Het sluit goed aan, en er is genoeg ruimte. Zelf heb ik een maat M gehaald, en valt niet kleiner of groter. Ik kan het iedereen aanraden. De stof is van fijn katoen, met een goede band rond om de heupen en tussen de billen. Je voelt het niet zitten. Al mijn andere ondergoed inmiddels weggedaan.

Goede service!!!

Vlotte verzending en verder goede service. Duidelijk!

Goede webshop

Giede web shop met goede service en een iuitstekende diversiteit aan spullen

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.