Erg tevreden!

Ben erg blij met mijn bestelling! Goede kwaliteit en pasvorm!

Lekker shoppen

Mijn garderobe weer eens uitgebreid met een short, T-shirts en polo's.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen!

Mijn ervaring met de Otto zijn altijd positief geweest. Snelle levering en goede producten! Ik ben er ook erg blij mee!

Goede ervaring

Heb een broodmachine gekocht van panasonic Over de levering en bezorgdienst heb ik niets te klagen, snelle levering en je kunt van uur totuur zien hoe laat je bestelling geleverd wordt. Alleen de machine is niet in orde, hij rijst nietgenoeg, mijn vorige panasonic daar werd het brood groterr! Rijsde meer. Hopelijk is de service net zogoed als de levering. Is hier iets aan te doen?

zeer tevreden

zeer goed

goede en snelle bezorging

Het artikel werd netjes en snel geleverd. Het artikel is overeenkomstig de informatie op de website. Ik ben er blij mee!!

Altijd goed

Artikelen goed, service goed

mijn ervaring is goed

Ben er blij mee zijn erg mooie. Zij wel ingewikkeld om in elkaar te zetten

PRIMA ZAKEN DOEN BIJ OTTO

Mijn ervaring is erg goed met Otto. Bestellingen worden tijdig geleverd, tijdstip komt goed overeen met doorgegeven verwachte tijdstip. Retour zenden gaat goed, betalingen gaan goed. Dus alles prima geregeld. Een nadeel vind ik de vele aankondigingen vanaf het tijdstip van bestellen tot het tijdstip van bezorging. Daar worden wel heel veel mails voor gestuurd. Verder ben ik een hele tevreden klant.

Alles verliep top

Besteld, snel ontvangen.

snelle levering en alles is top

mooie kwaliteit en goede prijs. snelle levering. ga zo door

Prima ervaring

Wel een opmerking qua levering, duurt soms wat langer wat ik erg jammer vind.

Top broeken

Deze broeken zitten heerlijk Zachte stof niet te dik en toch warm genoeg voor dit herfstachtige weer Wanneer nodig zou ik ze zo weer bestellen

heel goed

heel goed

mijn ervaringen met otto zijn prima

het assortiment is zeer groot er zit altijd wel wat voor je bij.kleding heeft een goede snit

Het jurkje past goed,ben er blij mee.alles snel geregeld toppie.

Prettige behandeling zoals aangegevn

Het bestellen gaat eenvoudig, betaling gaat simpel. Bezorgingsduur is goed. tevreden over produkt.

Aankoop de moeite waard, want prijs en kwaliteit zijn goed in balans.

Onlangs 3 shirts met lange mouw en 2 leren riemen besteld. Binnen een paar dagen alles in huis. Ik vind dat ik een goede aankoop heb gedaan. Prijs en kwaliteit zijn goed in balans.

Mooie producten

Mooie trendy kleding en snelle levering

Makkelijk gevonden en besteld.

De website is overzichtelijk en zoeken gaat eenvoudig. Bestellen is ook simpel. Achteraf betalen vind ik een voordeel. Kan ik eerst kijken, of ik artikel wil houden. Nadeel is wel, dat je voor leveren en retourneren altijd moet betalen.

Otto is best mijn ding

Lang niet geshopt bij Otto ...geen idee waarom maar stond versteld van de zeer ruime keuze en daarom zeer tevreden

Snel bezorgt

Vervelende verpakking. Kreeg een enorme doos bij afhaalpunt, wat met fiets of lopend eigenlijk niet te doen was. Aangegeven maat mag vermelden hoe valt, 2 stuks ruim ( plastic zak), 2 stukken smal. Kwaliteit geleverde is buitengewoon, merk is goed en tegen mooie prijs. Wel storend dat prijs aan maat gekoppeld is.

Fijne snelle service

Altijd genoeg keuze, leuke kleding en accessoires.

goede service

goede service en goeie kwaliteit.

Het doet helemaal aan de verwachting !

Mooie kleuren. Heel geschikt voor warm weer. Fijne koele stof. Maat 44 past prima .

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.