Eerste en laatste keer.

Helaas houdt dit bedrijf zich niet aan de afgesproken levertijd terwijl de goederen op voorraad zijn. Als je vervolgens je bestelling wilt annuleren is dit niet mogelijk. Het is pas mogelijk te annuleren als je bestelling is bezorgd?!?! Let op, je moet dan wel alsnog zelf voor de bezorg kosten opdraaien. Onvriendelijke, ongeïnteresseerde en onbehulpzame klantenservice waarbij geen greintje begrip wordt getoond. Als je vervolgens een officiële klacht in wil dienen van de desbetreffende en zijn leidinggevende wordt deze informatie niet verschaft. Wil je een aankoop doen met een vieze nasmaak dan zit je hier goed.

slechte service

tv gekocht via Otto, helaas bleek deze een vlek.in het beeld te hebben, de retour was zo geregeld maar de verwerking op de account kan wel 6 weken duren zeggen ze, opgehaald door.post NL, die doet er toch geen dagen over.om.het retour te zenden na Otto lijkt, een andere tv besteld om dat de Sony toch ook.niet zo.mooi beeld heeft als Samsung en nu wordt deze alleen uit geleverd als ik een aanbetaling doe van ruim € 700,-, ze kunnen toch zien dat die niet goed is opgehaald is. nu mag ik minimaal 6 weken wachten voor dat de retour verwerkt is. denk dat ik mijn geld terug vraag duurt dat soms.ook 6 weken

Geen geld terug na retour ondeugdelijk product

Kledingkast al eerder geroutineerd door andere klant. Kleine beschadigingen en verslapt bevestigingsmateriaal. Constructie kast ondeugelijk. Op dunne omlijsting moeten drie deuren worden opgehangen. Omlijsting niet goed aan de kast te bevestigen. Deuren zijn hierdoor ook niet goed te bevestigen. Kast weer helemaal uit elkaar moeten halen en geretourneerd. Zou binnen drie werkdagen geld weer op mijn rekening hebben. Is na drie dagen niet gebeurd. Gebeld en hebben de terugstorting nog niet gedaan. Reden is onbekend. Moet nu weer 3 dagen wachten. Gaat om groot bedrag. Jan geen andere kast kopen tot ik geld terug heb. Kleren liggen nu op een strijkplank. Schandalig!!!! Eerste keer bij Otto gekocht, is zeker de laatste keer

heel slecht!

Computerkast besteld op 8-6-2020 stond 4-5 werkdagen voor, maar al snel een mail dat het half juli zou worden en na enig gebel op 20-7-2020 1 deel van 3 pakketten ontvangen..weer gebeld, zou een onderzoek ingesteld worden waar de 2 delen zijn gebleven... kon 2 weken duren...... na 2 weken niets gehoord van Otto..weer gebeld...oh hadden ze het onderzoek naar de verkeerde afdeling gestuurd...... nee maar nu is het naar de goede afdeling zei de telefoniste ..maar onderzoek kan wel weer tot 2 weken duren!!!!!!!! GRRRRRRRRR dus nu naar bijna 8 weken nog geen complete pc kast !! was eerste en gelijk laatste keer dat ik ooit wat bij Otto bestel..!!!

niet tevreden over klantenservice

Ik probeer al sinds 1 1/2 maand iets te bestellen. vervolgens krijg ik een email dat de bestelling in goede staat is ontvangen en verwerkt zal worden. dan krijg ik weer een email waarin ik een akte moet ondertekenen en vervolgens stuur ik deze op, waar ik geen reactie op krijg. Zodra ik bel met de klantenservice, krijg ik mensen aan de telefoon die totaal geen concrete antwoorden kunnen geven en mij adviseren om een mail te sturen waarbij 2 weken response tijd voor staat??? bovenop de levertijd van mijn producten, wat dus in totaal 10 weken kan gaan duren en ik weet tot op de dag van vandaag niet of mijn order nu goed is verwerkt.

niet geweldig

Slips waren synthetisch ipv katoen, had als zoekfunctie katoen ingetoetst en deze kwamen tevoorschijn. Zelf ook niet meer gekeken. Voorlopig weer afgelopen met bestellen hier

Slecht

2 paar spijkerbroek besteld 1 paar gelevered maar de been was niet goed. Hebben jullie geen quality control? De 2de paar was niet geleverd. Toen ik had gebeld, krijg ik te horen dat de broek niet in voorraad waren. Ik heb de bestselling gecanceld. Dit was mijn eerste koop bij Otto. Helaas, het was ook mijn laatste!

Slechte service en lange levertijden

2 maanden geleden bestelling gedaan en betaald. Zonder reden of aankondiging gecanceld door Otto. Kwam er achter toen ik ging kijken onder mijn account waar de bestelling bleef. Gebeld met klantenservice konden geen uitleg geven. Opnieuw besteld en nu zit ik weer te wachten! Ik ben totaal niet tevreden

Slecht

ik wilde na 7 weken zonder enige update of erixht wanneer ik ongeveer mijn pakket zou krijgen wachten op een bestelling deze cancellen, maar dit kon niet. Wel kreeg ik het geld teruggestort maar de bezorging vh pakket kon ik niet annuleren. Nu werd het pakket (een kleed) dus bezorgd door de arme postbode en moest ik hem 15 minuten uitleggen waarom ik hem ad deur moest annuleren. Via een andere website kreeg ik het kleed binnen 3 dagen bezorgd. Prima staaltje efficiency. Ik zal hier dus niet meer bestellen.

???

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen helaas.....

Slecht

22 maart 2020 2 stepbankjes besteld en betaald en nogsteeds 26 juli 2020 niet ontvangen. Meerdere malen contact gehad met klantenservice, deze komen beloftes niet na. Nooit meer iets bestellen bij Otto.

goede service

Heel fijn dat als een artikel niet naar je zin is ,het met een enkele sticker kunt retourneren. Vriendelijke mevrouw aan telefoon.

Goede ervaringen met Otto. Ook de bezorging ging erg goed

Goede ervaringen met. Otto goede thuis bezorging

*** service

Otto's klantenservice is echt slechter dan slecht. Had een vitrinekast besteld waarbij de achterkant een spiegel bevat. Kan gebeuren dat deze tijdens vervoer kapot gaat. Geen probleem. Gemeld bij de klantenservice en die zei gaan we regelen, we sturen een nieuwe op. Inmiddels zijn we 6! weken verder (levertijd als ik een volledig nieuwe kast koop is 3 weken) en legt klantenservice de fout bij de leverancier. Je moet echter wel telkens zelf vragen waar hij blijft. Eerste keer proberen ze dan nog af te schepen door te zeggen nog even geduld hij komt eraan. Maar nu gewoon zeggen komt door de leverancier en zichzelf van de domme houden. Echt klantenservice van lik me vestje.

Nooit meer otto.nl

Bijzettafel besteld van €180, 1 week levertijd. We zijn inmiddels ruim 2 weken verder, geen bijzettafel, ook niet onderweg, annuleren kan niet en de klantenservice van otto.nl heeft verder ook geen informatie waar het tafeltje is en wanneer die wordt geleverd! Al met al erg amateuristisch! We kunnen alleen de levering weigeren als ze voor de deur staan(hoe lang dat nog duurt geen idee), dan gaat ie terug naar otto.nl en als ie bij hun binnen is gaat het terugbetaling traject pas in, dus zijn we een maand of misschien wel langer aan het wachten op ons geld, schandalig!! Wij bestellen nooit meer wat bij otto.nl!

Bestel niet vaak bij Otto

De levering is altijd netjes, maar de betaalomgeving is erg onduidelijk, onoverzichtelijk. Elke keer als ik weer besteld heb denk ik niet meer doen, ik raak het overzicht steeds volledig kwijt. Dit moet veel makkelijker en duidelijker kunnen!

leuke kleding

Otto verkoopt leuke kleding voor grotere maten,assortiment kon wat meer zijn en 24uurs service zou fijn zijn

Mooie bikini. Pasvorm uitstekend

dure bikini maar waar voor zn geld. Zit heel mooi en zit lekker.

Goede ervaring met Otto

Helaas voldeden de artikelen niet aan mijn verwachting en heb deze terug gestuurd.

goed geregeld

Bij Otto kan ik altijd mijn bestelling plaatsen En word ook optijd geleverd. kan ook achteraf betalen of in termijnen. Super gedaan Otto

Slecht

Bestelde een maat M champions trainingspak, kreeg een maat S lonsdale trainingspak, mevrouw aan de lijn gaf aan dat maat M waarschijnlijk al op was en toen hebben ze gewoon iets verstuurd. Eerste en laatste keer bij Otto besteld.

NOOIT MEER, hele slechte ervaring

Kast besteld bij Otto, zou 4 weken duren en uiteindelijk duurde het 6 weken. Prima, ik ben de moeilijkste niet, want ik begrijp ook dat het door drukte langer kan duren. Vandaag kwam mijn kast eindelijk aan, maar de bezorger liet mij zien dat de kast HELEMAAL beschadigd was en dat de dozen open waren gegaan. De bezorger vroeg mij of ik de kast zou willen accepteren, ik zei uiteraard nee. Daarna heb ik de klantenservice gebeld, maar het enige wat ik te horen krijg is “wat verveld, zal ik een nieuwe bestellen?”. Uiteraard wil ik dat niet, want ik zat al 6 weken te wachten op mijn kast! Schandalig dat er geen oplossing wordt gezocht! Hele vervelend ervaring, ik zal ook iedereen in mijn netwerk erop attenderen dat ze NOOIT moeten bestellen hier.

Zeer zeer slecht, koop hier nooit!!

Koop hier nooit meubelen!! Bestelling zou nog 2 a 3 werk dagen geleverd worden. We zijn nu bijna 2 maanden veder en nog steeds niets binnen gehad. 4 keer met de klantenservice gesproken en niet veel opgeschoten. Mensen koop hier niks, het scheelt je veel hoofdpijn

De messen worden scherper als nieuw

heel tevreden

erg mooi vest. fijne kwaliteit voor die prijs.goede afwerking

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.