Geweldig leuke jurken!!

De zwarte als zowel die met gele bloemen staan ontzettend goed!! Ik ben er erg blij mee!!

Accuraat

Heel snelle levering en bijzonder klantvriendelijk

Mijn pasgekochte jeans is geweldig. Hij past perfect. Hij blijft ook mooi. Je wast hem en doe hem in de droger. Hij hieft niet gestreken worden. Je kunt hem meteen weer aan. Ongelooflijk zo fijn.

Bijzonder goed

Ik ben zeer tevreden snelle levering

Betrouwbaar

Altijd goed en ruime keuze

Mooie diverse kleding ook in kleine maatjes

Leuke kleding, fijn dat er ook kleine maatjes zijn. Wel jammer dat er verzendkosten zijn. Vriendelijke klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid.

Er is snel geleverd en mijn nieuwe leren jas zit fantastisch!

Beetje jammer

Zit nog op de bestelling te wachten en vindt jammer dat otto me niet op de hoogte houdt en dat ik steeds moet bellen weet dat het wat langger kan duuren vsn wege de covit maar hou je mensen op de hoogte

Lamoen worden niet bin kast geleverd en worden van het kastje naar de muur gestuurd vanaf 26 mei

op 8 april een wandkast besteld. Deze zou 18 april geleverd worden. Door een fout van dynalogic niet geleverd. Toen moesten we nog eens 6 weken extra wachten. Kregen we eindelijk de kast geleverd op 26 mei, zitten de lampen er niet bij. Inmiddels al meer dan 5x gebeld wordt er gezegd dat je de lampen qpart moet kopen masr dot staat nergens aangegeven en de kast wordt afgebeeld MET lampen. 4x wordt er gelijk gegeven aan de klant en wordt de vraag doorgeset om de lampen te leveren maar we krijgen nog steeds niks. Net heeft mijn man weer gebeld, wordt de telefoon zonder pardon opgehangen omdst het gesprek voor mevrouw te lastig is!! Otto wat een waardeloze service!! Wanneer gaan jullie dit rechtzetten?! Ik bestel nooit meer hier wat een waardeloze medewerkers hebben jullie

Klantonvriendelijk

Bij bestelling nooit vooruit betalen! Wacht nu al anderhalve maand op een kastje. Geld is geïnd, maar kastje is nergens te bekennen. Ook de status van de bestelling is nergens meer terug te vinden Wanneer je belt wordt je eerst minstens een half uur in de wacht gezet (en dat is als het heel snel gaat) en dan heb je eindelijk iemand aan de lijn..... En die weet niets. Dusssss... Ik bestel hier nooooit meer iets.

Corona is schuld voor late levering

Twee artikelen besteld bij otto 1 werd vlot geleverd, de ander wachten we al weken op, ondanks dat op de site staat dat levertijd 3 tot 5 dagen is. Betalen moest ook vooraf, ondanks dat we de optie achteraf betalen hadden aangeklikt.Telefonisch navragen leverde niets op, want het moest uitgezocht worden. We wachten al een kleine week op antwoord. Via private message op social media navraag gedaan en dan wordt dit heel snel afgedaan met ‘dit is nasleep van corona’. Erg makkelijk antwoord, want waarom kan het ene artikel wel snel geleverd worden en het andere heeft last van corona-nasleep. Waardeloos die Otto.

Beloftes, toezeggingen en niets blijkt waar.

Nadat wij een kleding kast hadden besteld zou hier een levertijd op zitten van +/- 4 weken. Na inderdaad 4 weken te hebben gewacht kregen we een bevestiging dat de kast geleverd zou worden op vrijdag 3 juli tussen 7.00 en 22.00. Later is deze tijd aangepast naar een iets concreter tijdstip ergens in de middag. In de mail welke ontvangen is vanuit Otto is aangegeven dat de kast op locatie geplaatst zou worden en gemonteerd zou worden. Toen de bezorgers van Dynalogic aankwamen wilden ze de kast eerst bij de voordeur afleveren. Na aandringen van ons zelf is de kast uiteindelijk wel binnen in 6 dozen neergezet. Nadat de bezorgers erg onbeleefd en asociaal overkwamen moesten wij tekenen voor ontvangst. Gezien de kast enkel geleverd is en niet opgebouwd is op de locatie zoals conform de mail gedaan zou worden weigerden wij te tekenen. Hierop werd de bezorger nog agressiever. Om direct een duidelijk statement te maken er is een complete video hoe dit alles is gegaan en hoe de bezorger zich gedragen heeft!!! Om het nog erger te maken heeft de bezorger fysiek contact gebruikt! HET DUWEN VAN EEN ZWANGERE VROUW!!!!!! Na dit alles wil je absoluut niet dat er zulke mensen in je huis zijn. Om het nog erger te maken wilden de bezorgers er ook nog weer eens vandoor gaan met de kast welke betaald en wel was. Hierdoor hebben ze ook schade toegericht aan het deurkozijn met flinke deuken! Tot op de dag van vandaag is er geen enkel persoon wie de verantwoordelijkheid durft te nemen bij Otto om dit op te lossen. De filmpjes, de foto's alles ligt bij Otto en niemand heeft tot op heden het lef gehad om dit enigszins op te lossen of überhaupt in contact te gaan met ons. Inmiddels is er nu officiële aangifte gedaan tegen dit flut bedrijf en de bezorgers van het bedrijf Dynalogic. Ga niet in zee met dit flut bedrijf. verantwoordelijkheid kennen ze niet en oplossingen zoeken ho maar. Dit alles krijgt nog een verder staartje!!

liegen

ik heb een G29 besteld en de levertijd is 5 tot 6 werkdagen. na 6 werkdagen had ik geen email over wanneer ik hem zou krijgen dus ik bel, er werd gezegd er kan tot 5 werkdagen vertraging zijn ik bel woensdag weer omdat ik 5 dagen vertraging veel te lang vind, word er gezegd hij al in Nederland je hebt hem over een paar dagen. bel vrijdag weer omdat ik nog geen idee heb wanneer ik hem krijg word er gezegd dat het 1 tot 3 weken kan duren omdat hij nog niet in Nederland is. de vertraging is 1 ding wat ik al belachelijk vind maar dan ook nog het liegen over dat hij al in Nederland is terwijl dat niet waar is dat kan gewoon niet. het enige pluspunt van otto is is dat het op momenten goedkoop is maar dan moet je wel super lang wachten en er word tegen je gelogen dus nu moet ik nog 1 tot 3 weken wachten. dus niet geloven die levertijd!

Slechte afwikkeling rekeningen en moeilijk bereikbaar

Kreeg een aanmaning van een rekening die ik nooit eerder heb ontvangen. Bij de rekening staat geen informatie over welke producten het gaat. Op de website kon ik dit ook niet terugvinden. Toen ik vervolgens belde daarover, waren er 35 mensen voor mij in de wacht (18 minuten!). Na heel lang wachten, kreeg ik een vriendelijke medewerker die me wel goed geholpen heeft en de aanmaning weer kwijtgescholden heeft. Ook gevonden waar de producten staan: niet bij rekeningoverzicht, maar bij mijn Otto en dan op besteldatum (en niet factuurdatum zoeken) en zelf alles nagaan om te kijken wat je wel en niet gehouden hebt. Er staat dus nergens een totaal overzicht met welke producten je nog moet betalen. Al met al niet mijn winkel om nog een keer wat te bestellen.

OTTO blijft mailings sturen ondanks herhaaldelijk afmelden

Helaas neemt OTTO de privacywetgeving totaal niet serieus. Herhaaldelijk heb ik me afgemeld voor emails, maar ik blijf mails ontvangen. Ook na het indienen van klachten.

Slechte klantenservice met slechte communicatie

Mijn tafel was binnen 1 jaar fors beschadigd, foto’s van de beschadiging gestuurd, dit viel gelukkig onder de garantie. Het ophalen van de tafel verliep zeer moeizaam, waarbij de klantenservice medewerker communiceerde dat het fijn was als ik de tafel enigszins inpakte In vuilniszakken en vastbinden met touw, wilde de chauffeur mijn tafel niet meenemen omdat t niet in een doos zat. De volgende chauffeur nam gelukkig wel de tafel mee, afhaalbewijs overhandigd gekregen. Na weken wachten en meerdere keren contact met de klantenservice kreeg ik geen bericht dat mijn tafel bij hun was ontvangen. Uiteindelijk kreeg ik gelukkig wel mijn geld retour, ik dacht dat het hiermee afgehandeld was. Maar helaas.... het bedrag van de tafel 370 euro, was als ‘te betalen’ op mijn account neergezet. Op een gegeven moment kreeg ik een aanmaning dat ik die 370 euro nog niet had betaald. Allereerst had ik gemaild met de correspondentie waar ik al eerder mee had gemaild, zij gaven aan dat IK een formulier moest invullen over het artikel wat niet retour was gegaan. Aangegeven dat ik het belachelijk vond dat IK weer een actie moest ondernemen nadat zij alles al 100x fout hadden laten gaan. Aangegeven dat ik alles al had toegestuurd (afhaalbewijs) en gegevens van de tafel en dat ze zelf het formulier konden invullen. Inmiddels had ik mijn geld al ontvangen. Dus hoefde niets meer met ze te maken hebben. Geen reactie op deze mail, maar vervolgens wel aanmaning via de post. Toen telefonisch contact gezocht, hierbij gaf otto toe een fout te hebben gemaakt en dat die 370 nooit op mijn otto rekening had moeten staan als ‘nog te betalen’. Ik blij en dacht dat het eindelijk opgelost zou zijn. Totdat ik enkele dagen later een mail ontvang nog als antwoord op mijn vorige mail, dat ik echt het formulier moest invullen omdat ze mij anders niet konden helpen. Heeft totaal niet naar de voorgaande correspondenties gekeken. Concluderend (want heb geen tekens meer): is nog niet opgelost

Zeer slechte service.

31-05-2020 bestellen wij bij Otto een salontafel van € 99.99, tevens 2 bijzettafeltjes van p.st. € 25.99 wij betalen altijd achteraf i.v.m. het bedrijf kan wel failliet gaan dan kan je fluiten naar je geld. Op 04-06-2020 kregen wij een e-mailtje binnen dat 05-06-2020 zou het bezorgd worden door het bedrijf Dynalogic. Helaas geen bestelling binnen gekregen. Op 06-06-2020 kregen wij een e-mailtje van Otto of we even gingen betalen, voor wat we hadden niets ontvangen, dus wij betaalde niets. Op 10-06-2020 kregen wij een e-mailtje binnen van Dynalogic Geachte mevrouw, Naar aanleiding van uw bestelling nemen wij contact met u op. Doordat uw bestelling op dit moment nog op een foutieve locatie ligt, kan de afspraak helaas nog niet ingepland worden. We willen deze situatie zo snel mogelijk voor u oplossen, en met deze mail verder informeren over wat u van ons kunt verwachten; wij nemen contact met u op zodra het pakket is geleverd op het juiste depot, en plannen dan direct met u een nieuwe bezorgafspraak. Namens het Dynalogic team onze oprechte excuses voor het ongemak. Wanneer u vragen heeft of wanneer wij u ergens mee kunnen helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Kind regards, Zakia Diverse keren gebeld met Otto ze hebben gewoon ***** aan je en ze doen er niets mee, Nu is het maandag 13-07-2020 en het is nog steeds niet geregeld. Dus mensen jullie zijn gewaarschuwd, ik zou zeggen niets kopen bij Otto.

Slecht!

Tafel besteld die binnen 3-5 werkdagen bezorgd zou worden. Na 2 weken nog niks ontvangen, toen contact opgenomen met de klantenservice, die melden dat het 4 weken bezorgtijd is geworden! Bij navraag over de bezorgtijd die ons verteld was, wordt door de klantenservice gemeld dat Otto de bezorgtijd niet aan wil passen op hun site, ondanks meerdere meldingen van andere klanten! De bezorgtijd op de site is dus geheel onbetrouwbaar. Schandalig!

Uitermate teleurstellend!

Op 10 juni heb ik 2 items besteld en betaald. Eén item is bezorgd maar dat was niet wat ik had besteld, teruggestuurd op 17 juni. Op 26 juni krijg ik een mail dat het artikel is ontvangen maar het geld is nog steeds niet geretourneerd! Het andere artikel moet nog steeds komen en daar hoor ik niets over. De klantenservice is onbereikbaar en het klachtenformulier is onbruikbaar. Kortom ......

Zeer zeer slecht

Zeer slechte ervaring onderhand al 4 maanden verder en de kast (die al betaald is) nog steeds niet ontvangen. Eerste reden was corona toen tweemaal "schade onderweg", klanten service niet bereikbaar, via de mail geen concrete antwoorden. Beloftes die niet nagekomen worden. "We bellen nu straks terug" en vervolgens nooit meer terug bellen. "We komen met een oplossing", 4 maanden veder en nog steeds geen oplossing. Nu 10-7 nog geen datum of levering binnen gekregen van de kast. Telefonisch niet meer bereikbaar en via de mail wordt er niet meer gereageerd.

Op zwarte lijst door niet ontvangen bestelling

We hebben kleding besteld, welke niet is aangekomen. Middels handmatig in te vullen formulieren, mails, telefoongesprekken is dit opgelost; echter met zeer duidelijke tegenzin vanuit Otto. Vervolgens worden we op de "zwarte lijst" gezet.

Super slechte service!!

Vandaag na 6 weken wachten hebben wij het kast ontvangen en dan is de kast nog beschadigd en verkeerd geleverd ook! Wat een onzin bedrijf en ga zeker niemand aanraden om hier wat te kopen. Schande dit hele dag op gewacht vanaf 8 uur ochtend vrij gevraagd van werk. Oude kast los gehaald en kleding ligt op de grond! Ik ga het niemand aanraden van jullie wat te kopen en ik ga er een goeie slechte recensie achter laten!!

Geweldig zeer snel en mooi geleverd volgens afspraak hartelijk dank daarvoor

geweldig zeer snel en mooi geleverd volgens afspraak hartelijk dank daarvoor gewoon super

Waardeloos

Waardeloos...1,5 maand zitten wachten op een vouwdeur die een levertijd van 1 week zou moeten hebben. Zelf meerdere malen contact op moeten nemen...om vervolgens te horen te krijgen dat ze het product 2x hebben aangeboden, maar er zat geen briefje in de brievenbus...tevens heb ik geen mail ontvangen wanneer ik het product kon verwachten of dat het product retour was gezonden. Echt slechte communicatie. De laatste keer dat ik hier iets koop.

Verschrikkelijk slecht

Meerdere bestellingen gedaan bij de Otto dit jaar. Levertijd is langer dan wordt aangegeven. 2 bestelling is tot 2 keer toe incompleet binnen gekomen. Drama met het terug sturen van de pakketten. Een vitrinekast besteld die nu (na 7 weken) nog steeds niet binnen is. Boos opgebeld en ze kunnen ‘helaas niks doen’ word er gezegd. Ze kunnen ook niet zien waar de bestelling is en hoe lang het nog duurt en de bestelling kan niet meer geannuleerd worden. Betaal in een normale winkel maar wat meer voor betere service en kwaliteit! Nooit meer otto voor ons

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.