Verschrikkelijk slecht

Meerdere bestellingen gedaan bij de Otto dit jaar. Levertijd is langer dan wordt aangegeven. 2 bestelling is tot 2 keer toe incompleet binnen gekomen. Drama met het terug sturen van de pakketten. Een vitrinekast besteld die nu (na 7 weken) nog steeds niet binnen is. Boos opgebeld en ze kunnen ‘helaas niks doen’ word er gezegd. Ze kunnen ook niet zien waar de bestelling is en hoe lang het nog duurt en de bestelling kan niet meer geannuleerd worden. Betaal in een normale winkel maar wat meer voor betere service en kwaliteit! Nooit meer otto voor ons

Waardeloze service

Op 31-5-2020 tijdens coronatijd een kast besteld waar 3 weken levertijd bij staat. Inmiddels zijn we 6 weken verder en nog steeds geen kast en geen enkel bericht van Otto. Meerdere malen contact opgenomen met Otto via de Facebookpagina. Tot 3x toe hetzelfde bericht in 3 weken met dat de kast is gefactureerd en wordt verzonden. Ik begin me langzaam af te vragen of ze te voet onderweg zijn om deze kast te bezorgen. Al met al een WAARDELOZE service.

Slecht

Ik heb niet zo heel lang geleden een buggy besteld, je denkt een goeie buggy te kopen voor de prijs. Binnen nog niet is 1 jaar zitten er al scheuren in. Handvaten al vanaf dag 1 heel los. Moeten we constant aandraaien. Je zou zeggen ach, wat kost qua tijd dat aandraaien. Maar ik heb voor deze buggy 153,- betaald. Dan mag ik er vanuit gaan wel een goeie buggy te krijgen.. Maar helaas. Heeeel slecht nooit meer otto... En contact opnemen hoeft niet want je krijgt toch geen antwoord.

Slecht

Ik heb mijn pakket tot op heden niet ontvangen

Zeer slecht

Levering op de zelfde dag cancelen. En ik zit zonder kledingkast in de troep. Vrije dag opgenomen.. wie compenseert dat? Voor niks dus! Lekker ergens anders kopen.

Niet helemaal wat ik verwacht

Ik had een levis tuinbroek gekocht en kreeg een superdry tuinbroek klantenservice gebeld en gaven aan dat tuinbroek uitverkocht was. Moest ik weer retourneren.

Lange levertijd, toch niet meer leverbaar, waardeloze klantenservice

Wat een waardeloos bedrijf is dit. Bestel hier NOOIT meer. 28 maart: schoenen besteld. 15 april: contactformulier ingevuld: Ik hoor niets van jullie. Wanneer ontvang ik de schoenen? 18 april: mail van Otto: artikel is in Duitsland. 25 april: klantenservice gebeld: we bestellen het opnieuw, u moet weer 4 weken wachten. Krijg ik dan nu wel de 20% koningskorting? Alleen als u daar zelf voor terugbelt na het ontvangen van het product. (Waardeloos systeem, boek die korting gelijk terug). 29 april: mail van Otto: het product is uitverkocht, wilt u een ander product of geld terug? 06 mei: geld retour ontvangen. Afgehandeld, mooi! Zou je denken... 17 juni: PostNL: je pakket is bij de buren bezorgd. (Huh?) 17 juni: mail aan Otto: Ik heb ze niet opnieuw besteld, ik hoef ze ook niet meer. Ik was blij dat het afgehandeld was... nu worden zonder overleg ineens die schoenen bezorgd met een factuur erbij. Ik betaal ze niet en jullie komen ze maar halen als je ze terug wilt hebben. Ik ben er al genoeg achteraan geweest! 30 juni: Automatische mail van Otto: we hebben het druk. We gaan ervan uit dat het probleem inmiddels is verholpen. 30 juni: mail aan Otto: Wat een waardeloze mail, ik wil nog steeds antwoord op mijn vraag, die ik niet opnieuw ga typen. 1 juli: mail van Otto: Waarschijnlijk beschadigd geraakt bij het transport, in die gevallen worden de schoenen opnieuw besteld. Ze zijn bezorgd bij uw buren. We wensen u veel plezier met uw schoenen. (Koekkoek!) 1 juli: mail aan Otto: HET WAS AFGEHANDELD. GELD RETOUR GEKREGEN. IK HEB ZE NIET OPNIEUW BESTELD. IK GA DE FACTUUR NIET BETALEN. JE KOMT ZE MAAR HALEN ALS JE ZE TERUG WILT. 2 juli: mail van Otto: U zou ze wel zelf moeten retourneren, anders kunnen we helaas niets afboeken. Wat een waardeloos bedrijf. Je gaat toch niet zomaar onbestelde producten rondsturen en dan verwachten dat mensen betalen of het voor jou gaan regelen. Je moet bij Otto overal zelf achteraan, NUL service, lezen mail niet goed, levertijd oneindig!

Komen afspraken niet na!

Tv meubel besteld 31 mei, zou binnen 5 tot 6 werkdagen geleverd worden. Is niet gebeurd geen mail niks. Klantenservice gebeld het tv meubel zou die week bezorg moeten worden nou weer niks weer gebeld nou die andere week zou die moeten komen weer niks.. toen nog via de mail contact gehad en raad eens deze week moet die komen .. nog steeds niks gehoord! Ik vind dit heel slecht.. en waar dat tv meubel nou blijft geen idee. Zou daar graag wat meer duidelijkheid over willen

Waardeloos

Bestel nooit meer iets bij Otto. Als het artikel retour gestuurd wordt duurt het VIER weken voordat je weer iets te horen krijgt

Slechte services en onprofessionele klantenservice

Onlangs een wandmeubel van €1000 gekocht en een garderobekast van €600 en met beide producten is er iets aan de hand. De wandmeubel is beschadigd geleverd en pas na in elkaar zetten bleek deze niet goed afgewerkt te zijn. Na een klacht bij Otto willen ze een compensatie beiden van €50 of dat wij de kast demonteren en een nieuwe ontvangen die wij weer in elkaar mogen zetten (wat een halve dag in beslag neemt) Betreft de kast staat er op de site dat deze een levertijd heeft tussen 5-7 werkdagen maar een maand later wachten wij nog steeds. Per mail is Otto minimaal aanwezig en telefonisch zitten er mensen die onervaren zijn en doorverwijzen naar de mail oftewel dat ik het even rustig moet afwachten. Zit ik dan met een kwart beschadigd meubelkast en een kast waar ik nog op moet wachten en het een verrassing is wanneer ze voor de deur staan.

Slecht

3 juni een fitness trampoline besteld. Levertijd zou maximaal 2 weken zijn. 4 weken later nog steeds geen bestelling gezien. Gebeld en kreeg als antwoord dat dit nog enkele weken kan gaan duren. Ik kan nergens de status van mijn bestelling terug vinden online.

Waardeloos

Heb een hoekburo besteld begin juni,maar het komt nog steeds niet,ook niet na herhaaldelijk appen ,telefonisch zijn ze niet te bereiken ,heb na 25 min opgehangen

Kast bestelt 2 maal sorteerfout terwijl de kast al ingeladen is. Moment van levering schade alles

2 maal wordt de kast niet geleverd sorteerfout terwijl de mail van levering al in mijn mailbox zat. Dag van levering alle onderdelen van de kast beschadigd. Tevens is dit gebeurd bij mijn broer ook met de kast die zij via Otto hebben bestelt. Advies bestel je spullen niet hier!

Service is ver te zoeken, ver achteruit gegaan

2 paar dezelfde schoenen besteld. Toen deze binnen kwamen hadden beide schoenen een fout verfbad gehad. Gevraagd wat te doen. Eventueel korting? Ja 8,50 euro korting op een bedrag van 170 euro!! Deze schoenen terug gestuurd, maar wilde deze wel hebben dus in overleg opnieuw besteld samen met nog een andere bestelling. Helaas konden ze de nieuwe schoenen niet nakijken en toen ik deze binnen kreeg hadden ze hetzelfde foutieve verfbad gehad!! Wil deze schoenen nog steeds hebben maar wel goed, ben weer in overleg maar antwoorden blijven heeeel lang uit. Kwalijke bijkomstigheid, omdat mijn bestelling 761 euro is, moest ik een aanbetaling doen van 265 euro, anders werd deze bestelling niet verzonden. Heb hier meteen melding van gemaakt en zijn inmiddels meer dan 1 week verder en heb nog steeds geen antwoord gehad. Wel heb ik, onder dwang want wil de bestelling wel hebben, de aanbetaling gedaan. Ben 40 jaar trouwe klant, maar was de laatste bestelling verwacht ik als de service zo blijft.

Mooi shirt maar 1 i.p.v. 2

Mooi shirt maar het zou een set van 2 zijn en ik heb maar 1 shirt ontvangen en geen reactie op mijn vraag daarover ontvangen.

Niet te vertrouwen!

Voor het eerst een product besteld bij Otto. Levertijd was ca 1 week. Nu ruim een maand verder, betaald te hebben, berichten gestuurd naar de klantenservice, heb ik nog steeds niets ontvangen. Men kan mij ook niet aangeven wanneer ik het product kan ontvangen en óf ik het product überhaupt nog ontvang. Actie voor mij als klant: als je na 6wk nog niks ontvangen hebt, neem dan weer contact op met de klantenservice, dan gaan zij een onderzoek starten... Aankoopbedrag terugstorten is GEEN optie!!! Conclusie: betaal ALTIJD ACHTERAF anders kun je fluiten naar je centen!!’

Leuke rok

Ik had een erg leuk rokje besteld maar dat was te klein dus wilde ik een maat groter bestellen maar helaas was dit rokje niet meer te vinden op jullie site. Helaas.

The worst service i have experience…

The worst service i have experience anywhere. I never write a review but people need to be warned. My order was made a month ago and still haven't even left the deposit, although in they were site they claim 4 working days delivery!!! I want to cancel the order but they do not provide any help with it after hours and hours calling. At this rate, it would be better just to let them have the money and don't waste my time anymore. It's a completely rip-off!!!! Stay away from OTTO!!!

Leveren snel maar retourneringen veel te lang

Het bestellen ging prima. Werd snel geleverd. Ik had schoenen besteld maar ze zaten niet lekker dus retour gestuurd. Helaas wat duurt dit lang voordat je het geld terug hebt ontvangen. Heb erg lang in de wacht gestaan toen ik erover belde en kreeg toen te horen dat de verwerking 4 weken is. Zelfs werd geadviseerd als ik niets hoorde dat ik het bewijs van verzending goed moest bewaren zodat ze dan het proces konden opstarten dat ik het geld terug krijg. Erg spannend allemaal! Dit alles impliceert dat ik niets meer zal bestellen bij Otto. Positief was wel de vriendelijk medewerkster aan de telefoon.

Otto is een goede zaak maar deze reis laat het te wensen over

Otto levert normaal altijd mooi op tijd, alleen deze reis is het wachten wachten en nog eens wachten We zitten al vanaf begin juni te wachten op gordijnen maar nog niet geleverd Helaas wachten maar

Slecht

Ik had 1 bestelling geplaatst van 5 items. Deze bestelling is in 4 keer geleverd! Dus 4 keer naar het PostNL servicepunt geweest (met tussenpozen van 1 dag). Bovendien was 1 van de pakketjes opengemaakt en er was een item uit verdwenen. Direct een mail gestuurd naar de klantenservice. Wel bevestiging gehad dat het langer kon duren ivm drukte. Inmiddels bij 2 weken geleden!

De laatste tijd niet goed ,duurt te lang!

De betaling van de laatste keer maar gedaan ,maar geen korting gehad , Ik kreeg een pakket van iemand anders,direct contact gehad ,gelijk terug gestuurd .nieuw pakket gehad , goed dus betaald maar de korting is er niet af gehaald . Otto heeft geen tijd gehad om mijn bericht gelezen.Na een maand duurt dit wel erg lang! Niet tevreden hier over ,Al heel veel jaren klant,Jammer!

Slecht

Slechte verwerking bestellingen. Product ineens niet leverbaar of weken later - wel eerst geld afschrijven...? Vervolgens ben je weken bezig om je geld terug te krijgen en dat allemaal voor nog € 3,95 verzendkosten kwijt te zijn. Dit is niet de eerste x. Al eerder zo’n enorme slechte ervaring gehad - bestelling geplaatst - verkeerde product geleverd - weer retour - 1,5 maand bellen mailen uitleggen om maar mijn geld terug te krijgen....? OTTO NOOOOOIT MEER - en dan helemaal dood gegooid worden met ervaringsenquentes via de mail.... grrr stop er gewoon mee

Ruim onvoldoende

Als ik vooraf had geweten dat mijn bestelling van 3 polo shirts in 3 deel leveringen verspreidt over bijna 1 maand na de besteldatum zouden worden geleverd had ik ze niet gekocht.

Vreselijk

Het is schandalig. U hebt mijn geld gestolen. Ik heb een bestelling geplaatst van 17-06-2020, Betty Barclay Shirt in blousestijl (Artikel nr.: 55830450) . Tot nu toe is mijn bestelling niet naar mij verzonden. Vandaag is het 30-06-2020. Als u niet kunt verzenden, stuur dan mijn geld terug.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.