Very good

It’s good really fast

Goede producten!

Na de bestelling een snelle reactie ontvangen. Goederen werden op de aangegeven tijd bezorgd Leuk: 2 t-hirts voor mijn kleinkinderen voldoen aan de verwachting!

Prettig.

Snelle levering.

Snelle levering. Mooie spullen en gaat er iets retour dan heb je snel het geld terug.

Uitstekende service

Een onlangs gekocht item (schoenen) werd nadat ik had gebeld dat er een gesp gebroken was per direct vervangen. Binnen 3 dagen werd er een nieuw paar besteld en direct daarop volgend de rekening aangepast. Goede en duidelijke informatie. Beste service!!

Altijd goede ervaringen

Altijd snel de bestellingen binnen, de kleding is altijd van goede kwaliteit en valt altijd mooi.

Goede kwaliteit

Zeer tevreden over de levertijd en de kwaliteit

Goede en snelle service

Goede en snelle service!

Pantalons van Dockers

ik kende en waardeerde Dockers al jaren maar na een maatje minder passen de nieuwe broeken weer alsof ze voor mij op maat gemaakt zijn

Mooi jurkje

Het jurkje is mooi en luchtig, zit prettig soepele stof

Goede ervaring

Goede producten, Goede kwaliteit en snelle levering.

Snel en netjes bezorgd

Fijn bedrijf

Ik ben heel tevreden ook met mijn 2e aankoop

de producten zien er ook uit zoals afgebeeld dat geldt ook voor de kleuren You get what you see. Dat is wel prettig.

Ok

Ik raad otto-groothandels aan.

Ellende met levertijd

Het is al de zoveelste keer dat ik een artikel bestel (en er bij vermeld staat levertijd 3 dagen) maar dat ik het na een week nog niet geleverd heb gekregen! Nu hebben ze de smoes Corona maar het is al jaren zo!! Laatste keer dat ik iets besteld heb daar.. wehkamp kan het toch ook op tijd leveren waarom de Otto dan niet!!

echt slecht

heb 6 weken geleden een witte blouse besteld krijg ik hem niet binnen na 2 weken een betalingsherinnering? Voor wat? Ik gebeld verbinding verbroken het is te druk, nog eens gebeld verbinding verbroken na 15 minuten..gemaild, geen reactie..uiteindelijk de vergeelde blouse gekregen en 4 betalingsherinneringen? na een dag de blouse toch maar betaald, krijg ik een aanmaning voor administratie kosten? Waarvoor/ Voor de goede service? die betaal ik niet..krijg ik daar weer ee betalingsherinnering van en een aflos bedrag van 10 per maand? de administratiekosten zijn 5 euro? dat dit gewoon kan in Nederland? mij zijn jullie in ieder kwijt als klant mag wel een tegoed bon van 50 euro krijgen..

Klantenservice negeert je en helpt je niet - nog steeds geen factuur

Allereerst al lange levertijd, levertijd werd daarna nog eens extra verlengd met onduidelijke communicatie. Telefonische klantenservice onbeschoft. Geeft na een halfuur wachttijd te kennen dat ik voor de vraag ( mag ik een factuur van mijn aankoop) een e-mail moet sturen. Dit heb ik 2 weken geleden gedaan, ondanks een reminder nog geen factuur ontvangen. Met een apparaat waar 5 jaar garantie op zit is een factuur noodzakelijk.

Retour kosten

Truitje besteld,was te groot dus retour gedaan voor een andere maat. Nou kreeg ik daar achteraf nog een rekening van €3,95. Na vele malen geprobeerd te hebben de klantenservice aan de lijn te krijgen(telkens half uur in de wacht) maar een mail gestuurd met mijn vraag. Maar helaas geen reactie maar wel een herinnering met dringend verzoek te betalen. Mijn vraag was waarom je voor ruilen weer moet betalen? (Dus twee mail verzendkosten). Dus mij. Tip: Bij twijfel bestel in verschillende maten want je bent sowieso die kosten kwijt...en dan hoef je niet weer anderhalve week te wachten op je gewenst artikel! Erg slecht....

Otto zeer klantonvriendelijk!

Op 1 juni een bestelling gedaan bij Otto, levertijd 5/6 dagen, betaling achteraf. Telefonisch is de klantenservice niet bereikbaar. Je wordt steeds verzocht om op een later tijdstip terug te bellen, of staat heel lang in de wacht. Ook geen reactie via email, wegens ' drukte door Corona ' . Nu, na bijna drie weken, nog geen bestelling ontvangen!! Conclusie: slechte zaak, klant kwijt, en advies: koop niet bij Otto! Er zijn genoeg webwinkels met respect voor de klant, die de bestelling in drie dagen leveren, ook nu in deze corona tijd.

Smoesjes en slechte service

Bijna een maand geleden heb ik kleerhangers besteld bij Otto.nl. Ze waren gewoon op voorraad op de website en staan nog steeds op voorraad. Ik heb ze helaas nog steeds niet ontvangen. Na een half uur wachten bij de klantenservice, want op mail reageren ze niet, kreeg ik te horen dat de kleerhangers nog niet verzonden waren, ze geen indicatie konden geven wanneer wel en ik kon de order ook niet annuleren. Ik moest maar simpel wachten. Echt super schandalig voor zo’n groot bedrijf. Dit was dus 1 keer en nooit meer.

terrible

Very slow and unresponsive. They never answer, nobody seems to care.

Betaald maar bij jullie staat van niet ?

Heb een bestelling geplaats nog niet ontvangen maar wel al betaald maar bij jullie op de pagina staat nog niet betaald . Heb er voor gekozen voor achter af te betalen . Maar heb het zelf al betaald via online bankieren gr ginny maat

Slechte informatie en lange levertijden

Op 23 mei een afzuigkap besteld en nu bijna 4 weken later nog steeds niet ontvangen. Wel al betaald. Wil de levering nu annuleren en geld terug maar dat kan niet volgens klantenservice. Ik moet maar gewoon wachten tot er ooit geleverd wordt. Slecht bedrijf, bestel hier nooit meer.

Slecht

Half mei bestel ik een artikel wordt over 2wk geleverd. Geen probleem.29 Mei bericht hij wordt dinsdag 2 juni bezorgd prima zou je denken. Dit 2 juni prima zou je denken. Dan komen ze. Is het artikel zwaar vragen ze We komen het halen. Heel vreemd gebeld met Otto zoeken het uit niks gehoord donderdag middag weer gebeld weten nog niks. Dit daarna weer gebeld.Het artikel is bijna verkeerd bezorgd in een totaal andere Plaats en retour gezonden. Heden Krijg ik toch een rekening.

Waardeloze webwinkel

In mei een hometrainer besteld. Deze is echter nooit geleverd. Wel krijg ik aanmaning na aanmaning om te betalen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Iedere keer krijg je te horen het is erg druk, bel op een later tijdstip terug. Op mailberichten krijg je iets nietszeggend terug. Ook heb je daar meteen een krediet waar je niet om hebt gevraagd. Dus Bkr registratie. Kortom koop nooit bij Otto

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.