*** bedrijf

Hier ook al bezig sinds 11 mei!! Om überhaupt tot contact te komen en een oplossing, kapotte en niet deugelijke kast. Telefonisch praktisch niet bereikbaar. Rekening zomaar omzetten van 'betalen binnen 14 dagen' naar in termijnen?? Nooit om gevraagd. Kan niet meer terug gedraaid worden, want ja dat is lastig. Mails sturen ze ook, niet, en de moeite nemen om mij eens te bellen ook niet. Heb intussen al 4.5 uur lang gebeld en 21 mailtjes verder, niemand die iets doet. Nog nooit zo'n *** bedrijf meegemaakt als de Otto!!

Slechte service

Mijn bestelling schijnt al 16 werkdagen onderweg te zijn vanuit Duitsland .ik wil gewoon mijn geld terug maar dat kan dus niet annuleren gaat ook niet omdat het onderweg is .ik stel voor !stort mijn geld terug en verander dat op achteraf betalen ,dan kan ik zelf alsnog beslissen of ik de bestelling wil houden ,als het tenminste ooit bezorgd wordt !

Slecht

Bestelling geplaatst. Heel lang moeten wachten. Product was beschadigd en ik zou een andere krijgen. Zit weer lang te wachten,niets ontvangen. Wel een mail dat ik een betalingsachterstand heb. Daarom koop ik nooit meer bij Otto

Belachelijke klantenservice!!

product wilde ik annuleren binnen 14 dagen gedaan telefonische en per mail. ik zou het betaalde bedrag van 307 euro terug krijgen binnen een paar dagen. bleek niet zo te zijn. en zeggen dat ze het telefoon gesprek waarin dit beloofd is aan mij niet terug kunnen vinden! ook dat dit niet de procedure is. moet nu wachten tot op z n minst 6 weken en wanneer het product nóg niet is aangeboden , zodat ik het kan weigeren om dáárna binnen 4 weken mijn geld terug te kunnen krijgen is gebeurt moet ik ópnieuw met deze klanten service contact opnemen. belachelijk. geld vasthouden waar ze geen recht op hebben én hun eigen zogenaamde procedure ombuigen wanneer het hun beter anders uitkomt!!

levertijd bedraagt 4-5 werkdagen?

na 12 dagen nog niks ontvangen en na 2 keer met de klantenservice bellen waarbij je ruim een kwartier lang in de wacht staat krijg je weer hetzelfde excuus als dat hij onderweg is en de medewerker zogenaamd niks meer voor je kan doen. mensen, ga lekker bij bol.com bestellen en vertrouw deze amateurs je geld niet toe.

Niet eens 1 ster waard

Ben echt zeer ontevreden over jullie. Denk dat wij nu alles bij elkaar zo'n 4 uur met jullie aan de telefoon hebben gehangen voor een kast van 200 euro die jullie niet naar behoren leveren aan mijn oma van 80. 1x een sorteerfout, 1x twee dezelfde pakketten geleverd met een stilte vanaf jullie kant van 14 dagen. Mijn oma hoeft het niet meer, maar dan wringen jullie je in allerlei bochten omdat dit niet mogelijk is, en dat er eerst nog een bezorgpoging gedaan moet worden. Heeft het binnen en wilt ze het retour doen laat de betaling hiervan ook nog eens minimaal 2 weken op zich te laten wachten, terwijl zij al ruim 3 maanden wacht. Het is in en in triest, mijn oma wil de auto's van mijn overleden opa uitstallen, maar in plaats daarvan krijgt ze een hoop gezeik met een winkel die echt ***** heeft aan haar klanten. Na wat onderzoek en reactie van andere te lezen zijn wij niet de enige met klachten, zegt genoeg over jullie.

Mijn bestelde tas ,(cadeau ) overtreft mijn verwachtingen .prachtig.

Zeeeer goed.

Nooit meer OTTO

2 weken geleden bestelling geplaatst. 5 dagen later berichtje aangemeld bij post.nl. Ik wacht nog steeds. Mail gestuurd geen reactie. Gebeld 45 min moeten wachten... het antwoord van de medewerker : Geen idee misschien kwijt of het wordt nog geleverd. U mag over een maand terug bellen dan kunnen wij iets doen. Dan ben ik 2 maanden verder. Wel betaald natuurlijk. Ik dacht veilig winkelen goede service. Nee ik koop nooit meer iets bij otto.

Zeer slecht!

Na tig mailtjes en vele telefoontjes,en vanaf 1 juni wachten op onze tafel, die steeds word geannuleerd, waarom is een ?. Bij het afhalen van de andere tafel werd de afspraak ook al geannuleerd, dit alles een half uur van te voren. Vanmorgen een ontzettende onbeschofte medewerker aan de lijn, want(gisteren 2juni)en vandaag zou dan echt de tafel komen?nu kregen we helemaal geen track en trace code, dynalogic komt zijn afspraken ook niet na! Schandalig dit!

Veel te laat geleverd, geen terugkoppeling, oonbereikbaar

Bestelling gedaan op 2 juni, levertijd 5 dagen, nu na 10 dagen nog niet geleverd. Telefonisch is Otto onbereikbaar en via social media reageren ze ook niet. Inmiddels mijn spullen elders gekocht. Nooit meer Otto.

SLECHT

MEUBEL BESTELD, DUURT AL LANG VOORDAT HET GELEVERD WERD. TOEN TOT 2X VRIJ GENOMEN OMDAT HET GELEVERD WERD, WAT DENK JE, OP DE DAG VAN LEVERING : SORTEER FOUT! EN IK HAD NOTA BENE MAIL GEHAD DAT ZE HET GESCHECKT HADDEN DE 1STE KEER EN HET NU ECHT GELEVERD WERD!! DUS NIET. GELOOF ZE AUB NIET EN KOOP NIETS MEER BIJ OTTO!!!! VALSE BELOFTES KAN JE KRIJGEN.

Slechte klantenservice!

Na een week lang gebeld te hebben voor bestelling, online artikelnr niet bekend staat wel in catalogus. Steeds zelfde bandje "Al onze medewerkers zijn.....al blijf je 20 min aan de lijn geen contact, wanneer je maar belt ochtend middag avond. Ik vind dit heel slecht, op deze manier bestel ik niks meer bij OTTO.Dan nog een tip (zelfs telnr in catalogus is fout ) doe hier iets mee zo verlies je klanten!! Grt M Pronk .

Bagger

Geen ster waardig. Zelf een slaapbank besteld, ondanks alle onduidelijkheid betreft levering, wel geleverd. Maar partner heeft een dekenkist besteld, nu na ruim 6 weken nog niet geleverd. Berichten via facebook worden niet beantwoord, nu zelfs geblokkeerd door Otto!! Klantenservice kan niet eens zien waar het pakket ligt, en doet loze beloftes. Maar wel aanmaningen sturen, terwijl het product niet eens geleverd is!! Zelf via klacht.nl beantwoorden ze een standaard mail, en prompt dezelfde dag weer een aanmaning!! Klantenservice zeer lange wachttijden, voor standaard antwoorden. Hoe onbeleefd en amateuristisch! Eerste keer besteld, nooit weer.

Geen levering en geen communicatie

Een artikel dat op voorraad was, is 8 dagen later nog steeds niet verzonden. Op e-mail wordt niet gereageerd.

Levering was top, zeer tevreden.

Onlangs 3 jurken besteld bij Otto, ik werd goed op de hoogte gehouden wat betreft het verloop van de zending mede door het feit dat Otto gebruik maakt van de bezorgdienst van PostNL. ipv DHL. hier namelijk zeer slechte ervaring mee. Alles was deugdelijk verpakt. Top,!Aanrader!

Bedroevend

Wat een drama, voor de tweede keer een bestelling gedaan en voor de tweede keer wordt er weer niet op tijd geleverd, ook niet even de moeite nemen om te mailen

Na 2 weken is het product zonder reden nog niet geleverd

Zonder bericht is het betaalde product niet geleverd. Op mijn vraag hoe dit kan was het antwoord dat het door corona kwam. Andere online shops leveren binnen een paar dagen.

Otto neemt geld aan maar stuurt niks!!

Ik heb 3!!maanden gewacht op een tafel. Er stond 3 weken voor! Waarom mensen zo in de maling nemen. Er zijn zoveel klachten over otto! Ze zijn failliet!! Maar nemen nog geld aan niet te geloven koop hier niks!!

**********

Op een bestelling van november 2019 staat wegens een administratieve fout aan de kant van OTTO nog 20 euro open. Hier is meerdere malen contact over geweest en keer op keer komt de bevestiging dat het een fout is en dat dit verwijderd zal worden uit het klantaccount. Dit wordt keer op keer niet gedaan, waardoor dit inmiddels is opgelopen naar een bedrag ad. /- €100,-. Hier opnieuw over gebeld en inderdaad, het is een fout aan onze kant we gaan het oplossen. De klantenservice helpt niet, ik ben nu geholpen door Larissa, die kon helemaal niets behalve zeggen dat ze het begreep en kon mij met niemand doorverbinden. Wat een slechte service, Niet bestellen bij OTTO want levertijden nakomen is moeilijk, maar een administratie voeren is ook niet haalbaar voor hen. Op de bestelling waar dit over gaat, is 4 keer een nieuwe afspraak om te bezorgen gemaakt. Belofte werd gemaakt dat dit gecompenseerd zou worden, deze belofte zijn ze nooit nagekomen. LOS DIT OP De reactie van Otto? TE SCHANDALIG VOOR WOORDEN nmiddels heeft OTTO per e-mail contact opgenomen met de klant. Hierin hebben wij onze welgemeende excuses gemaakt over het feit dat de korting niet is verwerkt. We hebben de korting voor de klant verwerkt en aangegeven wat het bedrag is wat de klant nog moet voldoen. Dit omdat de betaling reeds is teruggestort op de bankrekening van de klant. Vriendelijke groet, OTTO Klantenservice

Slecht

Wij hadden een tv meubel besteld die op voorraad was(stond op de website). 3 dagen later werden we gebeld dat er een foutje is gemaakt en dat het niet op voorraad was en wij ong 6 weken moesten wachten. Wij hebben uiteindelijk 9 weken gewacht en het toen geannuleerd omdat Otto aangaf dat het langer kan duren. Wij hebben toen een andere TV meubel besteld bij Otto en daar stond voor 13:00 besteld is morgen in huis. We zijn nu 3 werkdagen verder en onze tv meubel is niet eens verzonden het schijnt nog in Duitsland te zijn. Snap dat het druk is maar waarom wordt er gelogen op de website met valse beloftes zodat mensen gaan bestellen.

Zeer zeer slecht

Wordt eindelijk je kast geleverd zitten er geen bevestigingsmaterialen bij. Na in totaal 4 uur in de wacht te hebben gestaan is de enige oplossing weer 6 weken wachten of alles bij een bouwmarkt halen. Wat een ballentent

Vreselijk bedrijf

Ik geef een ster want geeneen niet mogelijk is! Ik heb 16 mei een bureau bij OTTO besteld. Vermelde levering tijd was 4-5 werkdagen. De track&trace code dat ik heb gekregen is niet te vinden bij Post.nl. Al een paar keer contact met de klantenservice via Facebook gehad. Eerste keer hadden ze over een vertraging door Corona toestand. Vorige keer zeggen ze dat de levering is heel vertraagd en dat de item is wel verzonden maar nog in Duitsland. We zijn inmiddels 17 werkdagen verder en ik kan nog niet een duidelijk antwoord krijgen. Nu net een bericht gehad dat de levering kan nog 'ENKELE WEKEN' duren. Ik heb de bureau besteld wan ik moet nu thuis werken, maar straks zal ik weer op kantoor mogen .... dus heb ik niks aan de bureau. Vreselijk bedrijf, levering tijden absoluut niet te vertrouwen. Ze hebben niet eens aangeboden om de geld terug te sturen en de bestelling annuleren.

waardeloze service

Als ik verneem dat medewerkers van de klantenservice thuis werken en ik dus mag aannemen dat er voldoende personaal voorhande is, waarom sta ik nu dan al 48 min in de wacht. Of zijn er zoveel mensen/klanten die klachten hebben.

Uitermate slechte service

Geen telefonisch contact mogelijk, iedere dag op verschillende tijden en meer dan 20 minuten is toch wel lang genoeg denk ik. Na nu, 15 dagen nog steeds geen zicht op levering. Via Insta krijg je automatisch verstuurde berichten. Wat een smoes is de corona nu zeg. Laatste bestelling bij Otto

Nooit meer

Heb via Otto bbq gekocht. Zou er 2 dagen later zijn. Ik snap dat het nu druk is maar dat je 35 minuten moet wachten om iemand te spreken echt absurd! Om vervolgens te horen dat het pakket niet 2 dagen maar 4 weken duurt voordat ze leveren. Geen email hierover ontvangen. Geen Otto meer voor ons!

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.