Zeer slecht!

Op 14 mei 2020 een bestelling gedaan van een vest en een paar schoenen. Ik ontving alleen het vest in een plastic zak door de brievenbus gefrommeld en geen schoenen, maar de rekening van de schoenen zat ook in de plastic zak. Ik heb daar een e-mail over gestuurd en het antwoord luidde dat het zou worden doorgegeven dat ik de schoenen niet had ontvangen. Als ik de schoenen nog wilde, zou ik ze opnieuw moeten bestellen! Nu 3,5 week later staan de schoenen nog steeds op mijn rekeningoverzicht. Het zou vanwege de drukte wat langer duren, was het antwoord per e-mail. Ondertussen vertel ik overal aan iedereen over deze schande van Otto. Nooit bij Otto bestellen, is mijn advies!

ACCOUNT GEHACKT EN OTTO DOET ER NIETS AAN EN BLIJFT AANMANINGEN STUREN

Mijn account was gehackt. Ik merkte omdat post.nl mij een mail stuurde dat mijn bestelling bij Otto (die ik niet geplaatst had) af te halen was in den Haag (terwijl ik daar helemaal niet woon). Otto gaf aan dat mijn account geblokkeerd zou worden. Een maand later krijg ik een betalingsaanmaning, WEER met Otto gebeld. Zo een soort brief zou ik niet moeten krijgen... Dit was begin maart 2020. NU krijg ik WEER een aanmaning en het is JUNI 2020. Hoe kan dit? Dit bedrijf is WAARDELOOS. Straks krijg ik nog een incassobureau op mijn dak en een BKR-melding terwijl ik GEHACKT ben, en dat weet Otto sinds begin 2020 al.

Geweldige kleding maar altijd problemen met de bezorging

Ik vind dat er erg stijlvolle kleding tussen zit. Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat het binnen drie weken bezorgd werd. Vaak klopte de bestelling dan ook niet. Nu wacht ik weer heel lang...ook kon ik mijn kortingscode nergens invullen. Een e-mail gestuurd maar geen reactie. Ik weet niet of ik in de toekomst nog vaker ga bestellen.

Waardeloos

Een controller gekocht voor mijn zoon. Al 3 weken aan het wachten Ze weten niet hoelang het gaat duren! Geld terug zodat die het ergens anders kan kopen kan niet want we moeten wachten tot.artikel binnen is! Waardeloos dit echt! Half uur aan de telefoon hangen wil je ze uberhaupt te pakken krijgen Koop hier niks!!!!!

Vriendelijke en professionele

Onlangs heb ik een artikel besteld en binnen 5 minuten weer geannuleerd. Ik had de klantenservice gebeld. Ik heb 45 minuten gewacht en helaas niemand aan de lijn gehad. Als gevolg hiervan heb ik ze via Facebook en email benaderd. Ik had namelijk al betaald en wou mijn geld terug. Ze hadden ook gereageerd op mijn andere review die onlangs is verwijderd. Ze hebben mij netjes geinformeerd over het geld dat wordt terugbetaald. Vriendelijke klantenservice. Beter beteikbaar via de mail in deze periode dan telefonisch.

Zeer lange levertijden

Bijna 3 weken gewacht op 2 van de 3 bestellingen. Info op website is niet helder hierover

****** lange levertijd

Bestel tegenwoordig iets in een webshop en binnen max 2 dagwen heb je het in huis. Zo niet bij OTTO, daar moet je bijna 2 weken wachten op een BH.

Teleurstellend

Heel lang moeten wachten op mn bestelling toen wij met vakantie waren is het in de brievenbus gestopt het heeft er 3 dagen boven uitgestoken gelukkig heeft de buurvrouw het er uitgehaald voor mij maar ik vind dit een kwalijke en vooral slordige zaak om het zo te bezorgen want wat had er gebeurd als een vreemde het er uit had gehaald dan was ik mooi mn pakketje kwijt geweest

De levering duurt lang en wordt vaak op verschillende dagen bezorgd

Duurt lang tot je de gehele bestelling thuis hebt. Wel ruim assortiment met veel verschillende merken

inefficiënte leveringen

Het verbaast mij dat er zo weinig info over de kleding wordt gegeven en de levering verloopt totaal inefficiënt. Dat kost Otto heel wat. Ondanks het feit dat Otto verzendkosten in rekening brengt bij de klant moet ik tot mijn stomme verbazing constateren dat de 3 zaken die ik besteld had en die dezelfde leveringstijd hadden, allemaal apart en op verschillende dagen werd bezorgd. Bizar. Dat moet beter, Otto, wil je concurreren met al die andere postorderbedrijven en klanten tevreden houden. Maar ik vraag me af waarom ik mijn mening moet geven, heb niet de indruk dat ook maar iemand dat leest.

2 Maanden geleden besteld, geheel betaald maar nooit ontvangen...

Op 4 april j.l. een 4-tal halmeubelen besteld en aanbetaald. Deze zouden op maandag 4 mei worden afgeleverd doir Dynalogic. Ik had hiervoor vrijaf genomen van mijn werk, maar de meubels werden de afgesproken dag niet geleverd (sorteerfout..?). Een week later nog geen oplossing geboden door Dynalogic, maar helaas ook niet door Otto. Inmiddels wel een betalingsherinnering van Otto ontvangen met waarschuwing vor boetes. Hierom uiteindelijk (zonder dat ik de levering in ontvangst heb kunnen nemen) op 13 mei het resterende bedrag overgemaakt. Uiteindelijk op 14 mei contact kunnen krijgen met Otto. Zij hebben de bestelling opnieuw geplaatst onder mijn account met een nieuwe afleverdatum binnen 2 weken na 14 mei (28 mei dus). Helaas tot op heden, 2 juni, nog steeds geen enkel teken van Otto of Dynalogic dat mijn bestelling op het punt staat geleverd te worden... In mijn klantenrekening staat vermeld dat er nog € 679,99 'openstaat'. Dit terwijl ik de bestelling op 13 mei reeds geheel heb voldaan! Maar helaas, na 2 maanden afgewacht te hebben, dus nog geen enkele levering ontvangen!

Vreselijk!!!

Zit al 3 weken op een controller te wachten Schandalig dit. Telkens als ik bel word ik 35 min in de wacht gezet en krijg ik een onbevredigend antwoord Heb al betaald en krijg geen geld terug, ik moet maar wachten tot die geleverd wordt Bestel hier nooit meer

Lang wachten

Tussen bestelling en uiteindelijk de levering zitten teveel dagen

Teleurgesteld!!!

heb meerdere artikelen besteld,na 2 weken 3 artikelen ontvangen in 2 zendingen, iedere week 1 pakketje, ben in afwachting hoeveel verschillende pakketjes en dagen t duurt voordat ik alles heb ontvangen! Zeker NÍET VOOR HERHALING vatbaar! Telkens weer thuis te moeten zijn voor ontvangst is balen! Dit was zéér waarschijnlijk mijn laatste bestelling bij OTTO!

Ben er niet tevrede over Krijg niet voldoende antwoord antwoord op mijn vragen

Slecht

Veel te lange levertijd

Op 16 mei een bikini en een jurkje besteld. Gebeld met otto, stond in het systeem en zou eraan komen. Op 29 mei de bikini binnen gekregen, van het jurkje nog steeds niets gezien. Ik vind dit erg lang en vraag me ook af of het nog binnen komt.

Gympen met klittenband

Ik had blauwe gympen besteld ,maar kreeg grijze. Jammer want in deze tijd duurt het al allemaal iets langer, en ze dan terug sturen en weer andere bestellen was geen optie. Mijn zoon ,met een verstandelijke beperking, had ze nodig, vandaar dat ik altijd met klittenband bestel. Kan hij zelf aan en uit doen. Helaas dus noodzakelijk. Schoenen zelf zijn lekker licht en heb ook de zwart/ witte besteld. Die zijn verder prima.

3 weken moeten wachten op mijn bestelling.

Prima winkel qua communicatie alleen heb veel te lang naar mijn mening moeten wachten op mijn bestelling. Tegenwoordig is het bijna overal 'vandaag bestellen morgen in huis'. Dus dit verwacht je niet. Als ze het van te voren vermeld hadden dan had ik ergens anders wel sportschoenen besteld voor mijn dochter, want die moest daardoor haar eerste trainingen missen.

Sorry, maar ik werd er niet blij van.

Ik had vier artikelen besteld op 16 mei 2020 op 28 mei nog niets ontvangen. Ik heb vervolgens gebeld met het bedrijf en de hele bestelling afgebeld. 1 product kon niet meer geannuleerd worden omdat deze net naar de KPN was verstuurd. Het was zo dat een van de afbestelde producten eind juni geleverd ging worden! En een ander product over drie weken. Op zulke lange afleveringen wil ik niet wachten. Ik hoop op een volgende bestelling ( indien!) op een snelle levering. Met vriendelijke groet, S. Kamer

Nog niets ontvangen

18 mei tuniek besteld en nog niets ontvangen. Begrijp dat het een rare tijd is, alle begrip voor, maar had minstens een mailtje verwacht om me op de hoogte te houden.

Stof stinkt

Chemische reuk, veel te strak

Ben beter gewent van otto

Heb twee de zelfde schoenen besteld word later geleverd daar kan ik mee leven maar ben met 1 Pinkster niet thuis kom 2 Pinkster thuis heb bericht je kan schoenen op halen blijk er maar 1 paar in de doos te zitten had verwacht 2 maar goed bellen kom je er niet door heen ik wil die andere schow ook ander betaalikniet

Wranger spijkerbroek

Kleur en maat komen niet overeen met het bestelde.

Zeer slecht in dit geval

Niet te geloven Niet te geloven. Op 8 april kinder glijbaan besteld, nu 2 juni nog niets ontvangen. Bij bestelling stond levering eind april. Eel gelijk betaald. Kleinkind is eind april jarig en zou heel blij zijn met de glijbaan. Nu de order maar via klantenservice geannuleerd. Want nu wordt er aangegrven dst levering nog later zal zijn, misschien is kleinkind dan weer jarig. Volgens medewerkster klantenservice duurt het een week om terug te betalen. Betalen duur 1 seconden, terug betalen een week. Belachelijk gewoon. Bij Otto moeten ze eens nadenken of ze goederen die ze niet kunnen leveren wel durven te verkopen.

Mijn ervaring met OTTO is een grote ellende.

Op 4 maart een kast besteld, levertijd 2 weken, er waren er 3 op voorraad. Het is nu juni nog geen kast geleverd wel een aanmaning ontvangen en volgens Otto heb ik de kast al 2 keer retour gestuurd terwijl hier nooit iets bezorgd is. Wat een bagger bedrijf. Gaan ze soms failliet ? Leveren ze daarom niet?

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.