helemaal tevreden

een klant die tevreden is

Over OTTO top 100

otto is heel makkelijk thuiswinkel webshop dat zoveel artikelen

Fijne webwinkel

Volop keuze in allerlei artikelen en goede kwaliteit

Zeer positief...

Paket was optijd en product was zoals verwacht dus zeer tevreden.

Goed, maar.... Wij zijn ons ervan bewust dat wij zelf ook moeten checken of de totale bestelling is uitgeleverd. Was dus niet het geval. Dat zou echter ook veel duidelijker kunnen worden gemaakt op de begeleidende papieren. Nog beter ware het even te wachten met verzenden tot hele bestelling uitgeleverd kan worden. Nu kwam er na een weekje een mail bericht dat mij onbekend voorkwam. Dat wekte argwaan. Vandaar even het kontakt met uw klanten service. Verder algehele tevredenheid.

GENOEG KEUS

er is ruim keus, jammer dat het meestal in verschillende leveringen geleverd wordt

Altijd op tijd geleverd en keuze uit mooie diverse producten

Mooie blouse gekocht. Veel complimenten gehad. Leuke dat Otto wat vernieuwends te bieden heeft.

Goede retourservice.

Als van ouds

..mooie spullen.Redelijk vlot geleverd.Goede verhouding prijs/kwaliteit,ruime keuze.Het enige wat ik gemist heb is de mededeling dat mijn retour ontvangen is.Dat wil ik toch altijd graag weten-of de spullen weer goed teruggekomen zijn.Had ik daar bericht over gehad,had Otto een 10 van mij gekregen.

Snel en goed

Bent heel erg blij met Otto ben al 8 jaar klant en altijd super service

goede service

goede kwaliteit

Goed geholpen

Jaren geleden tangaslips gedragen van Otto;zitten mij super goed.Maar eens zijn ze om tevervangen.Wilde graag dezelfde heeft ze opgezocht en Ze hadden ze nog alleen andere kleur. Opnieuw besteld en onlangs zijn ze geleverd....Otto SuperBedankt

Snelle levering, goede service

Dit is mijn tweede bestelling bij Otto. En weer ging alles na wens. Ook een gedeeltelijke retourzending verliep klakkeloos.

Bestel al jaren bij Otto en eigenlijk nooit klachten gehad ga zo door Otto .

Snelle levering. Goede servi e

Tot nu ben ik zeer tevreden over de kleding die ik heb besteld. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Makkelijk bereikbaar en goede service

Een horloge besteld maar door mijn eigen fout de verkeerde besteld. De horloges leken op elkaar maar de wijzer was net iets anders. Deze geanuleerd en de andere kunnen bestellen zonder vertraging of problemen! Goed opgelost! Even gebeld voor de zekerheid! Klantvriendelijk en makkelijk in de klantenservice! Toppie!

Vlotte afhandeling en goede spullen mooi kleed gekocht goede kwaliteit

Anne Konigs

Prettig, snel, laagdrempelig!

Otto top klanten service

Ik had een probleem met de rits van een hele fijne jas Contact met Otto gehad helaas was de jas niet eer leverbaar maar ik kon na retour van mijn jas een andere jas uitzoeken. Ik vind dat echt service . IK werd netjes te woord gestaan,serieus genomen en zeer vriendelijke medewerkers aan de telefoon.

Mooi 😊

Leuke tuniek, fijne stof, goede lengte

erg mooie polo, goede kwaliteit

Superservice

Snel zoeken en bestellen en dan ook nog bh innen 2 sagen geleverd, echt super dus

Prachtig badpak

Het badpak past precies als mt.42. Zit heel mooi en heeft mooie pasvorm

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.