Netjes en goed geleverg

Awesome

Had to change size, and the servise was amazing, within 2 days i had my item.

Broek besteld, twee dagen later in bezit. Prima product, geen draaipijp (wat in de levi store toch regelmatig voorkomt) Weer helemaal blij met Otto! Nog meer door de 20 euro korting.

Koop er nooit meer

Ik heb een trui besteld en retour gestuurd. Nu blijkt er een saldo open te staan van 3,95 voor de verzendkosten. Bij telefonische navraag (Dhr. Rowen) blijkt dat uw bedrijf dit een andere benaming geeft (sericekosten), waardoor de suggestie wordt gewekt dat ik deze kosten moet betalen. De nederlandse wet is hierin echter heel duidelijk. Bij een internetaankoop mag een artikel (binnen 14 dagen) zonder opgave van reden retour worden gestuurd. Hierbij dient het volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten of dergelijke) te worden gecrediteerd. Ik verzoek u dan ook om dit openstaande bedrag volledig te crediteren. Tevens vind ik het zeer vreemd, dat een medewerker hierin geen beslissing mag nemen (snap ik nog), maar mij niet door mag verbinden met een leidinggevende. Zegt wellicht iets over uw service. Tevens zult u hierover weinig klacht zijn, aangezien deze webpagina een foutmelding geeft.

Raar

Wil je in termijnen betalen maar dat kan op een of andere manier niet want je krijgt gelijk iDEAL heel raarq

Eeuwigdurende garantieafhandeling

Na een laptop te hebben aangeschaft, blijkt dat deze weigert de normale updates van Windows te installeren. Hierbij alle mogelijkheden grondig getest middels het aansluiten van allerhande soorten en merken externe opslag: de laptop blijft weigeren. Klacht telefonisch neergelegd bij Otto, die mijn klacht doorzette naar hun technische afdeling. Ik hoorde er niets meer van en nam opnieuw zelf contact op. Na uiteindelijk een maand kwam er eindelijk bericht van Otto: de laptop kon worden geretourneerd voor "reparatie". Na retourneren werd het garantieproces volgbaar via een service portal, waar eigenlijk niets anders te lezen is dan dat de laptop van het ene logistieke bedrijf naar de volgende wordt gestuurd. Kortom: nu zes weken zonder laptop en nog lang geen zicht op een oplossing..... Wil je elektronica aanschaffen? En wil je een normale "snelle" service bij een garantieclaim? Dan moet je zeker niet bij Otto zijn.

Fijne betrouwbare winkel

Otto maakt online winkelen leuk! Genoeg keus, prima kwaliteit, ze zijn duidelijk wanneer iets niet of later leverbaar is.

Prima mode

Mooie kleding en schoenen. Goede service en snelle levering

een ***bedrijf nooit gaan bestellen je kan er niet van opaan dat je de bestelling krijgt

Hans Blaauw lieve mensen 6 weken gewacht op mijn bestelling meerdere keren gebeld met de klanten service ,van Otto een belofte dat de Samsung Galaxy A70 snel geleverd word krijg ik deze mail ,ik ben verbaast . Beste meneer Blaauw, Naar aanleiding van een melding die wij hebben ontvangen vanuit onze klantenservice, sturen wij u deze mail. Wat vervelend om te horen dat de samsung telefoon nog niet geleverd is, onze excuses hiervoor. Bij navraag bij onze leverancier is gebleken dat het artikel helaas niet meer leverbaar is. Om deze reden hebben wij de bestelling geannuleerd. Indien u dat wenst, kunt u een vervangende keuze maken op onze website. We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. We wensen u een fijne dag. Vriendelijke groeten,

Bestel nooit wat bij Otto tenzij het om 1 artikel gaat!

Je krijgt bij een bestelling van meerdere artikelen alles zo'n beetje per stuk geleverd verdeeld over een aantal weken. Waardeloos! Je krijgt een mail dat je pakketje met Post NL bezorgd wordt en tussen welke tijden. Je blijft ervoor thuis, wacht en wacht en wacht 2 uur lang, geen pakketje. Dan even in de brievenbus kijken en ja hoor daar ligt een pakketje met weer maar 1 stuk. Als ik van te voren weet dat het een brievenbuspakketje is, hoef ik er niet voor thuis te blijven! Waardeloze communicatie! Dat tientje welkomscadeau ga ik dus ook niet gebruiken!

Mooie bikini,goed passend

Goede pasvorm ,mooi stevig bovenstukje,zit mooi

Niet zo goed

Het duurt lang voor het artikel komt

prima service!

prima service!

Ik heb deze review al geplaatst. Zij het rechtstreeks en niet via dit bericht. Nu werkt de link wel,

maar bij de eerste keer niet

Weer iets gevonden bij Otto wat ik elders niet vond.

Door het ruime assortiment van Otto zijn verrassingen gegarandeerd. Als iets elders niet te vinden is kan het bij Otto wel lukken, dat is nu al vaker gebeurd. Onverhoopte retouren - iets dat beter vermeden kan worden, want: extra gedoe voor de klant met daarbij de verantwoordelijkheid extra op te letten zodat het netjes en nieuw terug gaat, maar toch bijna onvermijdelijk bijv. als iets niet past - worden door Otto voorbeeldig afgehandeld c.q. snel aankoopbedrag terug. Otto staat hier inmiddels in de top tien winkels, omdat er dan zeker iets gevonden gaat worden, en goede service gegarandeerd is.

Matg enthousiast

Ik heb een keer een verkeerd shirt toegestuurd gekregen en een keer een shirt te veel. Laatste keer had ik 4 truien besteld en dit werd in 2 dozen verstuurd, ik ben nog een keer terug naar het afhaalpunt gemoeten om ook de tweede doos op te halen terwijl die er wel al lag. Ik ben ook niet op de hoogte gesteld dat het 2 dozen zouden zijn. Ik kon dit echter achteraf wel aan de leveringsnummers zien.

Vriendelijke klantenservice...er wordt met je mee gedacht.

Super goed

Heel goede ervaring , retourzending keurig afgehandeld , makkelijk side , dus aanrader voor iedereen . Ga zo door Otto 👍👍👍👍👍

Snel en goed

Snelle levering, netjes verpakt, maten correct. Enige puntje van kritiek is dat wanneer de levering niet compleet is dat er in de verpakking geen melding van aanvullevering bijzit!

snel geleverd, goed merk en kwaliteit, scherpe prijs

snel geleverd, goed merk en kwaliteit, scherpe prijs

Zo slecht

Nooit meer

Prima! Bestelling snel afgehandeld.

Helderheid over bestelling en verwerking hiervan.

Goede producten goede en snelle levering

Goede ervaring en snelle levering!

Mooie trui

Zwarte coltrui besteld...Mooie kwaliteit beetje aan de prijzige kant( 130€)

Snelle levering en prima kwaliteit

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.