perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte verzorging bestelling

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd prima service en kwaliteits producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel leverbaar

Ik heb een trainingspak van adidas retour gestuurd maar heb nog niet mijn geld ontvangen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb een order van iets meer dan 60 euro geplaatst. Ik had nml. Een bon gekregen van jullie omdat ik een vragen formulier had ingevuld. Dus er zou 12.50 euro afgaan. Maar jullie hadden 1 product niet dus het totaal bedrag was nu lager dan 50 euro, dus ik kreeg geen korting van 12.50. Het product zou pas Maart of April komen, nu moet ik het volledige bedrag gaan betalen. Ik vind dit niet eerlijk jullie maken iemand blij met een dode mus, zo kan ik ook mensen binnenhalen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keus veel maten snelle service

alle maten 1 prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meestal te vreden over het product en bestelling altijd op tijd n.

Als het mij gevraagd wordt, zal ik dit bedrijf aanbevelen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit

pasvorm moeilijk in te schatten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding in grote maten beschikbaar

Snellere levering, ruimer assortiment, meer artikelen op voorraad, populaire items zijn snel uitverkocht, vaker assortiment vernieuwen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op dit moment niks.

Mailwisseling teruglezen om iets op te lossen. Ben nu al weken bezig om € 19.00 teruggestort te krijgen!!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Lever de bestelde producten in de juiste maatjuiste

meer klantgericheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben altijd zeer netjes geholpen, ook al was er iets fout gegaan. Niks was teveel gevraagd. We bestellen best vaak bij otto, en echt nooit klachten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tevereden over bestelde kleding en aflevering

Bij het bestellen zou het veel klantvriendelijker zijn om dan direct te melden dat kortingen niet gegeven word en met de reden erbij.

voldoende, een redelijke ervaring

Onduidelijke berichtgeving over voorraad product. Mijn producten bleken na bestellen helaas toch niet voorradig. Vervolgens werd ook niet duidelijk in de mail aangegeven wanneer ik de andere producten kon verwachten. Ineens kreeg ik bericht dat het die dag bezorgd zou worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Artikel was zoals werd beschreven en snel bezorgfd

Dat je telkens n bericht krijgt voor n review. Niet om blijven zeuren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is gewoon goed.

Gratis verzending.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed product wat is geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke website. Veel aanbod. En als je de klantenservice belt helpen ze je graag.

Ben te vrede. Jammer dat de bezorgtijd soms langer is. Maar sommige producten komen uit het buitenland dus snap ik dat het niet in een dag gaat. We zijn een beetje verwent dat sommige webshops dezelfde dag of de andere dag bezorgen. We wachten dus gewoon geduldig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke aanbiedingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestellen, bezorgen en de betaling gaan erg goed. Online winkel is ook goed

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.