voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Echt lange levertijd sommige artikelen. Verder prima

Sneller leveren

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kreeg 5 jaar na aankoop een verzoek voor een review. Dat was het meest positieve van mijn ervaring met Otto.

slechter dan verwacht

betere communicatie, en geen retourkosten rekenen.

goede service, goed behandeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een leuke online winkel waar je veel plezier kunt beleven voor je geld tevens kun je ook in termijnen betalen als het een beetje tegen zit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk met retour

Een trainingspak gekocht bij jullie, en vlak daarna was het in de aanbieding. Na veel contact met otto, hebben ze het verschil in orde gemaakt, en netjes terug gestort op mijn rekening. Heel netjes gedaan, en top opgelost! Hier nu een tevreden klant

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb slechts een deel van mijn bestelling ontvangen.

Ik wacht op de rest die vanzelfsprekend al betaald is.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service Gooie kwaliteit

Zou het niet weten

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duurde erg lang voordat ik mijn producten had, desondanks dat er een levertijd van 4 a 5 werkdagen zou zijn. Het was eerder 3 a 4 week. Hoe ik de tafel ook monteer, hij blijft wiebelen. Krijg je hem eindelijk goed, wiebelt ie weer na een keer gebruiken.

Als de levering langer duurt, neem dan contact op met de klant.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Extremely disappointed. We have ordered with Otto many times but this order was handled with extreme recklessness and nobody tried to actually resolve the problem. We were not informed about the delay of our washing machine and we were left out without a washing machine for more than 7 weeks whilst they were promising us that we will get compensation for the waiting time and the fact we did not get any notice in relation to the delay or any resolution and then telling me that's not true, so we can not get compensation and then convincing me to get a more expensive washing machine. Super disrespectful and a waste of time , energy and money.

Customer support doesn't speak English, not informative enough and does not know any of the company regulations or whatsoever. Some of them even asked me to call in 2 hours because they couldn't talk to me in English. Giving misleading information. Not dealing with the problem directly but constantly shifting responsibilities upon other people and never knowing what to do.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Te lang wachttijden Ik heb op zaterdag bestelling gemaakt En betald. Vandaag het is vrijdag en die pakketje is nog niet bij berzorger ! Dat is vervelend ! Hoe lang moet ik nog wachten ? Nooit meer .. Ik raad het niet aan

voldoende, een redelijke ervaring

in december gekocht met achteraf betalen, geen rekening ontvangen en in januari ineens rekening overzicht met € 5,57 extra kosten. Na negatieve beoordeling wel keurig opgelost.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

0, niets, nada. Waardeloze klantenservice, Jan niets, mag niets, ook niet doorverbinden met iemand die wel iets mag. Een gruwelijke bureaucratie als het gaat over hun aangeboden mogelijkheid om achteraf te betalen. In feite kan dat dus niet en zodoende kom je in een frustrerende betaal cyclus terecht, ook al betaal je dezelfde dag het hele bedrag. Niemand die helpt, niemand aanspreekbaar dus: niemand moet daar bestellen.

Stoppen! Dat gaan jullie niet redden met dr bol.vom en Coolblue.com waar je de volgende dag je spullen thuis hebt. Ik heb op 02/01 besteld en er is nu, 08/02 nog geen enkel uitzicht op de levering. 5, 6 keer gebeld met klantenservice waar het 2e gedeelte, service, achterwege gelaten Jan worden. Eerste en laatste keer dat ik op Otto iets bestride, vanaf nu nog geen paperclip.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze leveren snel en keurig verpakt.

Niet twee kleuren met het zelfde artikelnummer vermelden, verwarrend. Het is lichtgrijs of donkergrijs. artikelnummer 79366928. je wilt een licht gijze maar je krijgt een donker grijze.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vind het heel raar dat wanneer ik drie artikelen bestel, ik maar een artikel krijg binnen twee dagen en de overige na ruim een maand nu nog niet heb. Ondertussen krijg ik wel een aanmaning voor het eerste artikel. Dat kan echt niet! Klantenservice gebeld. Tja die vonden het ook raar, maar geen enkele tegemoetkoming wordt er aangeboden. Je zou denken dat een bedrijf dat klantvriendelijk wil zijn, wel iets doet om de klant tegemoet te komen. Bijvoorbeeld een excuus, een cadeautje, verzendkosten terugbetalen of iets dergelijks.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Nooooit hier bestellen ik wacht 6 weken op een gasfornuis terwijl hij er na 2 weken zou moeten zijn elke week wanneer ik bel hoor ik een week , en de stofzuiger die is binnen gekomen na 4 weken mist onderdelen slechtste site ooit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering en goed verpakt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen ontdekt

Lever aub de bestellingen volgens de in eigen website aangegeven termijnen. En geef duidelijke info over de bezorging. 4 weken wachten op een onderzoek naar de leveringsdatum van een wasmachine is niet acceptabel!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niet een !

per direct reactie geven aan klant wat de reden is dat er GEEN bestelling(en) uitgeleverd gaan worden !.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bank zou 28/12 geleverd worden dus oude bank (grote XL bank) dag van te voren naar buiten gedaan. Bank niet geleverd, geen bericht gekregen. Veel gebeld krijg te horen "foutje ". Nieuw leverings datum onbekend met andere woorden ik zit nu al 4 dagen op de grond en gezellig morgen met oud en nieuw! Als je 18 bent kan dat misschien gezellig zijn maar niet als je bijna 50 bent. (Telefoniste was erg koeltjes en totaal niet mee denkend terwijl het jullie fout is."wij doen niet aan snelle service" )

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, ook voor grote maten. Pakketen hoeven niet thuis bezorgd te worden maar het kan wel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Beetje jammer dat je toch reclame krijgt terwijl je aangeeft dit niet te willen, zelfs als je je al 7x hebt afgemeld blijven ze je doodgooien met e-mails!

Geen e-mails meer sturen als mensen dit niet willen!

Weet ik niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt, vriendelijke en duidelijke service.

Het afleveren van sommige producten zouden sneller kunnen.

Pluspunten

onduidelijke pagina waarop staat wat er nog betaald moet worden (niet per artikel gespecificeerd). nog steeds verzendkosten bij elke doos! maatvoering bij artikelen onduidelijk, ikzweef tussen maat 38/40 42 in schijnbaar, laat mensen meten en daarmee de maat bepalen, nu onnodig veel terugsturen doordat er erg veel gewoonweg niet past.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.