voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd wat besteld is.

Bezorging en verwerking van mijn betaling een paar dagen later. Is niet echt meer van deze tijd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte levering, barcode pakket gaf niet juiste locatie aan. Gaf locatie aan in hilversum. Postnl weet van niks. Slechte klantenservice. Wel beleefd, maar doen niks. Behalve de laatste dame, Novella. Zij heeft me fatsoenlijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede bezorging en service

Ik kan het zo niet opnoemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima bedrijf, alleen is de bezorging wat trager dan 24 uur. Geeft niet maar je moet er wel rekening mee houden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had al een review geschreven wasr is die dan?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit prijsverhouding Makkelijke site Makkelijk betalen Goede kortingen

Verzendkosten zijn wat hoog en altijd aanwezig ongeacht bedrag product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Zendingen meer combineren. Ik heb 5 deellevetingen op 5 achtereenvolgende dagen ontvangen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten voor goede prijs

Levering en administratie moet echt veel beter anno 2019/2020. Helemaal voor een bedrijf dat al zoveel jaren ervaring heeft!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige klantenservice .

Het mag echt wel wat sneller bij Otto , ben al bijna 2 weken verder en nog me camera niet , duurde ongeveer een week totdat ik eindelijk de 1e mail kreeg en bijna 2 weken voordat het product verstuurd werd waardoor ik hem nog niet binnen heb . Eindstand is dat ik hem niet eens binnen heb voor me eigen verjaardagfeestje, ( foto's waren toch wel leuk geweest ) met 2 weken levertijd had ik de afhandeling niet zo sloom verwacht , erg veel spijt van nu dat ik hem hier besteld heb . Is gelijk ook de laatste keer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levertijd was zoals aangegeven en ben blij met artikel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vele keuze op de website en goede klantenservice

Betere levertijden. De klant op de hoogte houden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb goede kwaliteits broeken gekocht grote maat met veel comfort strech. voor een goede prijs merk sheego. Snel geeverd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je mij een krediet aansmeert, na 1 bestelling word ik niet blij. dit was dan ook meteen de laatste bestelling. Wat een blammage.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Bestelling can 5 dagen naar 3 weken en vetvolgens komen ze na 3 weken weer met extra 3 weken levertijd. Echt een internetwinkel die niet met zijn tijd is meegegaan. En op levertijden is ool niet te vertrouwen is gewoon duitse ali express

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel retour geregeld en goed en vriendelijk te woord gestaan

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

There are no positive points about this company

You need to improve your delivery service because it's very bad. I bought a sofa via internet. It was supposed to be deliverd upstairs in my house. But The delivery workers left the sofa in de street and refused to deliver it upstairs in the house.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Als ik iets bestel en betaal, waarom krijg ik dan nog een rekening ?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke site en overzichtelijk

Heeeeeeel boos !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze, goede prijzen, makkelijk betalen, ruilen geen probleem, goede klantenservice

Niet automatisch een equivalent product sturen als het geadverteerde product niet leverbaar is.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.