goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site en voldoende keuze.

Snellere verzending

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen een!

Service verlenen. Ik bestel voor ruim 400 euro bij dit bedrijf. Het pakket is spoorloos verdwenen.. en ik moet vanalles ondertekenen om dit te bevestigen. Als ik dit niet onderteken moet ik het bedrag gewoon betalen. Ik wil niets ondertekenen aangezien ik niet weet waar het pakket is en ik hier niet verantwoordelijk voor ben.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als je iets besteld en het komt niet tegelijk dan moet je het eene al terug sturen dus je kunt niet vergelijken vind ik een min punt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg heel snel een antwoord op een mail die ik gestuurd had. Het was een professioneel en duidelijk antwoord en de toon van de mail was heel prettig.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Enige online winkel waar ik goede jeans in lengtematen vind.

Onoverzichtelijk systeem van betalingen (klantenrekening). Ik heb al diverse keren ervaren dat ik 'schulden' had waar ik geen kennis van had tot mijn moeder, wiens adres ik vaak gebruik voor leveringen, mij belde over schriftelijke aanmaningen (waarom niet per mail?). De laatste keer door een fout op de website waardoor een bestelling wél betaald maar niet doorgezet was. Na contact met Otto alsnog geleverd maar voor €1 meer. Die staat nu als schuld op mijn Otto. Klacht daarover (om principiële redenen) is genegeerd. Liever zou ik om die reden helemaal niet meer bij Otto bestellen, ware het niet dat ik goede extra lange jeans nergens anders vind.

N.v.t

Pluspunten

Betere omschrijving bij een product plaatsen. Laarzen besteld leek lichtgrijs. Eenmaal bezorgd wijkt het heel erg af van het afgebeelde foto qua kleur. En retour mag wel wat sneller afgehandeld worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service staan je goed te woord komen met suggeties en helpen je om tot een oplossing te komen

Heb ik niet ga gewoon zo door jullie doen het goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

redelijk snelle levering, duidelijke informatie via email omtrent status bestelling en retourzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service tegen mooie prijs .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voldeed aan al mijn eisen!

Geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling wordt snel opgepakt

Je wordt niet geïnformeerd als niet alle producten geleverd worden. Als dan 1 product binnen is zie je dat je dat bedrag hebt betaald. Niks over dat er nog iets geleverd wordt. Krijg wel tig mailtjes dat het onderweg is.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes te woord gestaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed assortiment, goede kwaliteit, vlotte levering.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waardeloos bedrijf, slechte manieren, ik heb zeer slechte ervaring met dit bedrijf, erg klant onvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede service en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk bestellen, dat is waar Otto voor staat. Ook het betaalsysteem is geweldig.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.