Super goed

Een goede webwinkel, ik ben zeer tevreden.

Mooi product met goede pasvorm

Ik heb zwemkleding bij Otto besteld. De product is zoals beschreven in de catalogus. Ik vindt het mooi en het past heel goed

Duurt lang

Ik heb op 14 aug. Een bestelling geplaatst en deze blijft in behandeling staan. Ik krijg ook geen bericht dat heg langer duurt voor het artikel geleverd wordt.

Duidelijke site , mooi achteraf betalen . Mooie artikelen ontvangen , goede kwaliteit .

Snel en netjes

.mooie spullen, snel en netjes geleverd

Super tevreden met Otto

Ik gebruik Otto al jaren en ik geef ze een duimpje omhoog voor alles, de verscheidenheid aan producten, de levering, de communicatie, de flexibiliteit in betalingen. Ik raad het zeker aan ! :)

Leuke bikini

Leuke bikini, prima pasvorm. Ziet er precies uit zoals aangeboden.

Top service en top product!

De BH's van Triumph zijn geweldig. Draagcomfort en prijs/kwaliteits- verhouding zijn top. Verder werd mijn zending snel en probleemloos bezorgt

dat de jurk die ik op 02 08 rtour heb gestuurd

de jurk oogde op de foto leuker als in het echt maakte mij ook veel te dik dus op 06 08 retour gestuurd

Bij Otto altijd alles in orde

Otto is een degelijk en zeer betrouwbaar bedrijf. Ik ben al 50 jaar? - als dag mogelijk is - klant van Otto. En zal dat blijven tot ik mijn hoofd heb neergelegd.

Als ik wat bestel en heb afgerekend dan daarna komen de couponnen. Dit gebeurt altijd dus daar heb je niet veel aan. Ik ga na een bestelling weer niet bestellen.

Fijn badpak en niet zo degelijk als vele anderen.

Mooie bloemen bikini

Een mooie bikini de kleur is een mooie heldere kleur blauw bikini zit prima.

Mooie blouse

Mooie blouse valt precies de maat

Goed overzicht op de website

Vlotte bestelling door goed overzicht Snelle levering Goede kwaliteit

Bestelling niet compleet

Bestelling was niet compleet, en 1 verkeerd artikel. Voor het opsturen van het goede artikel werd weer 5 euro in rekening gebracht. Eerst een kwartier via chat, toen moest ik bellen en daarna weer mailen

Wel code maar niet aangemeld bij post.nl

16 aug. Bestelling gedaan en tot op heden nog niet aangemeld bij post.nl wel een code ontvangen

Leuke kleren, snelle en goede service

Leuke kleren Snel geleverd Hele goede klantenservice, staan je altijd vriendelijk te woord.

Fijn

Veel te vinden

Telefonisch nog snel wat naservice geleverd

Ik had ivm de bestelling van een bank nog wat extra service nodig. Deze wel snel telefonisch in orde gemaakt.

Snel en goed geleverd

Prima product, waardeloze klantenservice

Tevreden over product, maar dat is overal te koop. Koop nooit meer bij Otto vanwege de ontbrekende klantenservice.

top producten

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering

Duurt vaak erg lang

Ik heb 8 aug een blouse besteld en fie is er nog steeds niet. Nadat ik gebeld had, hebben. Ze blijkbaar de order geannuleerd en komt de bestelling nog een keer, maar dan niet super snel, Het is er nog niet aangekomen en het is nu 20 aug. Jammer

Otto prima maar product niet

Bestelling en levering prima. Maar product minder.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.