Telefonisch nog snel wat naservice geleverd

Ik had ivm de bestelling van een bank nog wat extra service nodig. Deze wel snel telefonisch in orde gemaakt.

Snel en goed geleverd

Prima product, waardeloze klantenservice

Tevreden over product, maar dat is overal te koop. Koop nooit meer bij Otto vanwege de ontbrekende klantenservice.

top producten

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering

Duurt vaak erg lang

Ik heb 8 aug een blouse besteld en fie is er nog steeds niet. Nadat ik gebeld had, hebben. Ze blijkbaar de order geannuleerd en komt de bestelling nog een keer, maar dan niet super snel, Het is er nog niet aangekomen en het is nu 20 aug. Jammer

Otto prima maar product niet

Bestelling en levering prima. Maar product minder.

Alles prima

Altijd op tijd en goed verpakt.

Zeer te vreden

Keurig op tijd geleverd

Goede kwaliteit kleding

Jammer dat sommige kleding combinatie maten zijn, ik heb maat 38, 36/38 is dan net te klein en 40/42 is te groot. Voor de rest prima levering, goede prijs en kwaliteit

Top kleding

Mijn ervaring is met mijn aangekochte kleding dat het echt altijd goed is bevalt. De afbeeldingen zijn altijd precies zo als de kleding is!

Goed product, volgens de voorwaarden geleverd.

Heel tevreden met de aankoop

Heel tevreden over de aankoop!

Nog steeds de beste artikelen

Altijd juiste de maat snelle levering artikelen zojn zoals op de afbeelding kortom fantastisch !!!

Meedenkend, Snelle levering ,goede produkten

Je kan er mooie dingen kopen

Ben zeer tevreden

Stelt niet teleur. De app is heel duidelijk

Artikelen eerder bezorgd dan verwacht. Levertijd zou eind september zijn, werd half augustus

Alles is prima, maat klopt, prijs is oke, snelle levering, betrouwbaar.

Verkeerde artikelen ontvangen

Totaal andere artikelen ontvangen dan ik besteld heb, terwijl de pakbon die er in zat klopte met datgeen ik besteld had. Na telefonisch contact te hebben gehad is dit goed opgelost!

Teleurstellend

Twee mooie bikini's gekocht voor vakantie, de ene na 2 dagen kapot de andere na 4 dagen... Al gemeld via contactformulier, nog geen reactie

Zeer tevreden.

Snelle bezorging. Terug sturen makkelijk en wordt snel verwerkt. Maten kloppen

Netjes snel

Snel bezorging Zo als beschreven

Slechtste keuze ooit.

Afgelopen mei een set ondergoed bestelt. Maar helaas ontving ik een vlinder strik. Retour gestuurd. Lang gewacht op reactie of het pakket terug aangekomen was. Nooit wat van gehoord. Klanten service zei alleen kan even duren voor het verwerkt is. Heel bizar dat dit zolang duurt. (Pakket Bestelt in juni en inmiddels augustus.) Contact gehad met de klanten service. En alsnog het juiste pakketje binnen gekregen. Aangegeven bij otto dat ik 2 rekeningen heb openstaan. Mw vroeg om retour briefje van het andere pakketje maar die is helaas niet meer te vinden. Dus niet te corrigeren. Maar wel betalen voor pakketje wat ik allang terug gestuurd heb. Wat een kut bedrijf. Bestel dus nooit bij otto.

Slechte service na retour zenden

Na het retour sturen van een product (bh) koste het me veel telefoontjes en chatten om mijn geld terug te krijgen. Ik zal nooit meer iets bij OTTO kopen.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.