Gewoon heel tevreden

Gewoon 3 shirts besteld. Juiste maat en goede kwaliteit

Tevreden

Zeer goede kwaliteit en snelle levering . Geen gedoe met retourneren

Super Goed

Is goed,super sterk een het mooi.

Mooie kwaliteit

Mooie Lascana bikini gekocht, goede pasvorm en leuke kleuren

Slechte kwaliteit bestelde schoenen

1 paar lascana schoenen besteld. Slechte pasvorm lelijke kleur, dit was anders als op de website. Hadden eerder van hetzelfde merk ook muilen besteld en die waren perfect. Heel vervelend dat we wel de bezorgkosten mogen betalen bij terugsturen. Wij doen geen bestelling meer bij Otto We gaan weer naar onze vertrouwde webwinkels.

Goede service en betalingsmogelijkheden

Ik bestelde 1 schoen voor mijn Schoonmoeder na jaren lang niet meer te hebben besteld bij Otto.Daarna keek ik op de site en zag ook leuke schoenen voor mijzelf dus ik ben alweer een tijdje lid van Otto en ben zeer tevreden met de afbetalingsmogelijkheden in termijnen.

Snelle levering leuke producten

Helaas t shirt en de bikini na 1x dragen stuk derest nog super mooi

Prima shirts en snelle levering,

Deze t-shirts met hoge bord zijn prima van katoen.

De kleur van de kleding is soms anders dan staat aangegeven

Het verpakkingsmateriaal en vervoer is zeer goed.

de shirts die ik heb ontvangen zijn naar mijn zin. Wel een beetje warm maar misschien ben ik daar ooit nog blij mee. Het ene hemd met vorming vind ik fijn maar het andere veel te strak en geen fijn matariaal.

groot assortiment

Otto heeft een ruim assortiment en betaalbare kleding. Krijg goede informatie en bij onduidelijkheden kan je bellen en krijg je goede uitleg.

Makkelijk om te bestellen.

Graag meer informatie over de levertijd.

Ontevreden

Mijn bestelling is zoek geraakt en daar wordt niets aangedaan. Otto wil je hier nogmaals naar kijken. Ik wacht al 4 weken op een antwoord.

Goede service en snelle levering

Duidelijke website, vlotte levering

Netjes verzorgd en snelle levering Ik ga zeker vaker bestellen bij Otto

Top!!

De kleding is echt goede kwaliteit kan niet anders zeggen.

Uitstekend qua alles

Bestelling wordt snel en netjes thuis bezorgd

veel te duur product

direct na de bestelling nagezien wat hetzelde product koste via Mediamarkt en het verschil was zo groot dat ik het product direct weer heb geannuleerd

Goei kwaliteit

Mooi van kleur, goede stof. De maat is goed wel iets telang ( 160 lichaams lengte)maar daar kan je zelf een zoom in leggen.

Foutje bedankt

Ben al heel lang klant en heb een automatische incasso afgegeven. Moet ik ineens extra gaan betalen, omdat ik niet op tijd betaald heb. Heb het bedrag wel overgemaakt, anders komen er nog meer kosten bij. Maar ergens zal ik wel iets gemist hebben?

Ruim aanbod

Ruim aanbod en leuke aanbiedingen

Levering kan sneller, verwerking retour duurt veel te lang

Verwerking retouren duurt erg lang

Besteld en bezorgd, prima geregeld!!±

Uitstekend ondergoed

Goede verzendig prima kwaliteit

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.