Matig

Lange levertijden

Aardige mensen die je te staan heel belangrijk

Heb jaren niets bij otto besteld maar voor een paar wat kleding besteld maandag bleek jammer genoeg te klein gebeld met een medewerker heel vriendelijk uitgelegd wat ik moest heb het geretourneerd een paar dagen later een mail gehad het was al afgeboekt dit vind ik het belangrijkste van het bestellen van een site dat dat goed geregeld is ik blijf klant bij otto .een top bedrijf

Bestel altijd bij Otto vanwege de vlotte service en altijd kwaliteit nu ook weer!

Uit ruim assortiment passende keuze kunnen maken.

Veel in het assortiment zodat er een goede keuze gemaakt kon worden.

Alles in goede staat ontvangen

Altijd goede service

Jammer van de retourkosten

Bestelling geplaatst, geheel retour. Jammer dat je dan toch verzendkosten moet betalen. Dan heb je niks, maar ben je toch 3.95 kwijt.

Veel keus en binnen een paar dagen geleverd,

Veel keus en binnen een paar dagen geleverd,

Soms niet wat ik dacht dat het was.

Debmeeste kleding bevallen mij goed.

Slecht

Iets zie je in aanbieding, je besteld maar uiteindelijk zijn ze nooit op voorraad!

Vee keuze, nu nog alle maten 1 prijs

Enkele keren per jaar koop ik online dameskleding bij OTTO. Het assortiment dameskleding biedt veel keuze. Wat mij opvalt bij veel kledingstukken is dat niet alle maten van een kledingstuk van dezelfde prijs zijn; de grotere maten zijn vaak duurder, het verschil is soms wel 10 euro tussen de kleinste en de grootste maat. Ook bij lingerie is dit het geval en daarom koop ik nooit ondergoed en beha's bij OTTO. In het verleden kwam het wel eens voor dat ik na het invullen van een online onderzoek 10 euro shoptegoed kreeg en ik de korting vervolgens niet kon besteden omdat een artikel niet geleverd kon worden en ik daardoor niet aan het minimumbestelbedrag kwam. Verder ben ik over het algemeen tevreden over mijn aankopen bij OTTO.

Snelle services

Kwaliteit is super

Prettige online winkel

Duidelijk, betrouwbaar overzichtelijke website, veel keuze.

Belachelijk slecht

Krijg uggs pantoffels binnen in een random doos zonder certificaat of iets dergelijks. Dan bel je om dit aan te geven, hangt de onbeschofte telefoniste op. dien je hier een klacht over in, krijg je nooit meer wat te horen. Nooit meer

Goede klantenservice en mooie quality kleding

besteld en het past altijd . TOPPIE .

prima produkt snelle levering

goede service

Alles prima verlopen.

Nog mooier dan online!

De rokken zijn in werkelijkheid nog mooier dan wat online te zien is. Hele soepel vallende stof, ook de modellen precies goed. Zoveel rokken zijn veel te lang en als je op leeftijd bent is dit perfect. Ontzettend blij daarom twee rokken gekocht.

Snel en keurig!

Mooie spullen en goede levering!

Truitje voldeed aan beschrijving. Pasvorm en kwaliteit goed. Bezorging optijd.

MIJN MAAT NIET AANWEZIG

nog geen bericht dat het weer voorradig is

Met Otto is het prima geregeld wat betreft verzending en retour zenden.

Tevreden met otto

Makkelijker om online te winkelen redelijke prijzen hoge kwaliteiten en de echte orginele merken veilig om te kopen

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.