Steeds meer keuze in merken. De verzending is niet erg snel.

Leuke jurk

Ondanks de stof , die een beetje tegenvalt, is het wel een leuke jurk. Deze valt 5 cm boven de knie en het design ( print) loopt niet door. Lage decollete.

Snelle levering Goede communicatie

Prima service!

Pas klant en een aankoop die niet goed was. Klantenservice heeft het fijn en goed opgelost.

Bedrijf met goede kleding maar niet altijd goed in bestelhistorie laten zien.

Hebben mooie en zeer goede kleding en spullen. Jammere is wel dat je maar tot 6 weken terug kan zien wat je besteld hebt. Vroeger kon je tot 12mnd terug zien. Ik heb er vaker een klacht over ingediend doen ze niets mee. Dat is wel jammer. Als je belt krijg je vaak slecht Nederlands sprekende mensen aan de telefoon. Dat is echt jammer. Zoals het ooit eens was aan alles terug kunnen zien was het beter. Nu moet je ervanuit gaan dat alles klopt en daar heb ik wel eens mijn twijfels bij.

Goede ,Kleding en Uiteindel8jk ook de pasvorm 100 % tevreden .

Heel mooi ,Voel mij zelfverzekerder door de Goede Kleding en Trendvol .Voor de Dag goed en Optimistich door te konen .

Uitstekende webwinkel

Otto is een leuke webshop met voor iedereen wel wat wils. Van budget tot de duurdere segment, regelmatig leuke kortingsacties en een goede retour service. Kortom een prima aanrader.

Topper

Goede website

Prima kwaliteit 7/8 spijkerbroek

De bestelling was op tijd en de betaling loopt soepel met de app van otto

geen mail over betalen

Otto stuurt geen mail zoals andere winkels met een waarschuwing over betaling alsof ik dagelijks ben ingelogd bij Otto en dat in de gaten houden, nee dus. Je ontvangt gewoon een brief met een boete van 25 euro (5 euro plus rente). Dus nee niet aanbevelen qua betaling wel qua levering.

Bestelling en aflevering ging zo als het moet gaan.

Wij hebben helemaal geen klachten bij OTTO Zij hebben een goed assortiment voor dames mode.

trench

super

Had het snel thuis , en ook de retouren snel verwerkt

alles prima geregeld,

Lekker shirt

Valt mooi en soepel

Bestelling niet geheel leverbaar, lange wachttijd, er wordt geen alternatief aangeboden.

Heb de helft nog niet eens ontvangen. Heel slecht

Ik dacht bestel een keer bij de Otto. Leuke kleding maar ik heb pas 2 artikelen mogen ontvangen vd 5 of 6. En dat is alweer een maand geleden als het niet langer is.

Ik bestel al jaren artikelen bij Otto, altijd goede kwaliteit!

Snelle levering. Kleding is keurig verpakt. Pakbon zeer overzichtelijk. Makkelijk retour sturen met Post NL. Kortom top!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering, makkelijk te retouren wat heel belangrijk is.

Mooie spullen

Wat ik er koop daar ben ik blij mee

Is zeer goed

Ik heb zeer goede ervaringen met Otto ook telefonisch is altijd goed

Service naar tevredenheid

Bestelling vlak voor mijn last minute vakantie.....kwam erachter dat ik een nieuwe bikini nodig had.. 4 dagen vantevoren.....besteld bij Otto na 2 dagen geleverd ...had er 2 besteld waarvan 1 prima en de ander moest het topje wat groter ..die heb ik meteen geretourneerd en na mijn weekje Egypte alweer afgehandeld en op het rekeningoverzicht berwerkt....de ene bikini paste goed en heb ik veel plezier van gehad en nog steeds.... Leuk en makkelijk shoppen bij Otto . Zeer tevreden!

Kwaliteit en goede service

Ik bestel graag bij Otto. Meestal kleding. De kwaliteit en de kleuren komen overeen met wat er online wordt aangeboden. Soms heb ik wat moeite om de juiste maat te vinden, maar omruilen is gratis en gaat snel.

Prima kwaliteit en prijs verhouding

Na het kopen van diverse artikelen kan ik niet anders dan prima tevreden zijn met mijn aankopen.

Slecht

2 keer besteld en 2 keer verkeerde artikelen ontvangen. Daarna gewenste product niet meer leverbaar.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.