3/4 spijkerbroeken zitten goed.

Als je als vrouw wat zwaarder bent ga je al gauw naar de mannen maten heb je een passende maat gevonden dan laat je die niet gauw los.

Klantvriendelijk en kwaliteit

Al een tijd gezocht naar zwarte hoge laarzen,dit uiteindelijk bij Otto gevonden. Artikel kwam snel maar tot mijn spijt zag ik kleine beschadigingen in het leer. Het is leer het kan dus normaal zijn. Voor anderen misschien geen probleem, maar persoonlijk ga er aan storen. Meteen gebeld en een vriendelijke medewerkster van de klantenservice regelde vlot de ruiling. De nieuwe laarzen zijn goed. Service en vriendelijkheid staan heel hoog in mijn vaandel!

Niet tevreden

Onlangs heb ben ze eindelijk na drie maanden eindelijk iets retour gedaan. Wat al twee maanden in hun bezit was. Heb meerdere keren moeten bellen. Mailen. Vind dit erg slecht. Heb eigenlijk geen vertrouwen meer als je iets retour stuurt Hadden voor het ongemak ook best iets mogen doen.. Maar goed je bent maar Een nummer tegenwoordig

Slippers waren goedkoopste hier snel geleverd

zo keurig en verzorgd gestuurd

mijn ervaring is prachtige kwaliteit keurig verzorgd ,wat wil je nog meer horen .TOPPPPPPPP HOOR.

Had in februari een leren jasje gekocht. Heel snel, ging de verf er vanaf. In juni, klantenservice hierover gecontact. Probleem werd meteen opgelost. Oude retour, nieuwe ontvangen. Hopelijk blijft de verf nu wel iets beter zitten

Top op tijd geleverd

O

Prima service.

Mooie, leuke kleding. Goede kwaliteit kleding. Maat komt overeen

Alles snel en netjes ontvangen

Uitstekend op alle gebied.

Goede kwaliteit, veel keuze ook qua prijzen en snelle afhandeling. Bevalt iets je niet qua kwaliteit of pasvorm kun je het makkelijk terugsturen of omruilen. Kortom goede service.

Mooie kleding

Prima en mooie kleding altijd de nieuwe trends prijs kwaliteit is perfect

Genoeg keuze op de site, alles makkelijk te vinden.

Mooi badpak, zit alsgegoten

Tankini valt me erg tegen.

Extra tankini van Lascana gepakt omdat die normaal altijd mooi zit. Echter nu.lemmelt het bovenstuk als het nat is erg los om je heen .En beugels onder de armen zijn pijnlijk ,je voelt ze door het stof heen. Heel jammer.

Slechte klantenservice

Geen reactie, of het wordt uitgezocht komen erop terug, maar vervolgens weer niets. Lijkt me niet dat er zo met klanten wordt omgegaan. Plus het onaangekondigd verhogen van betaling.

Top kwaliteit snel toegestuurd

Alles werkt prima bij Otto

Helaas vind ik vaak iets leuk, maar stuur ook regelmatig iets terug omdat ik het toch niet leuk vind staan bij mij

Teleurgesteld

Ik bestel al jaren bij Otto. De laatste keer een Bauknecht vaatwasser waar ik bijna 5 weken op moest wachten terwijl het om oude mensen gaat die het nodig hadden. Veel berichten, chats en telefoontjes gepleegd. Otto heeft een grote steek laten vallen. Dit hoefde niet nodig te zijn.

Mooie zaak

Altijd netjes verpakt, goede kwaliteit.

Betrouwbare winkel

Ruime collectie tegen redelijke prijzen.

goede services en snelle levering

goede services en snelle levering met retour ook snel verwerkt ! gewoon alles is goed kleding is altijd van goede kwaliteit

Prima opklapbed, makkelijk te monteren en snelle levering op afspraak

Super jullie perffect

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.