Dik tevreden klant

Pakketje besyeld en op het afgesproken tijdstip is er geleverd. Kwaliteit prima. Precies zoals ik van een on line shop verwacht. Dik tevreden dus.

Alles naar wens verlopen

moest vertalen voor retour zenden.

Kosten voor retour zenden

otto stinks

het vervoersbedrijf met 2 onbeschofte erithrears? was al erg maar dat otto zulke rotzooi als dit kinderbankje, zeer slechte kwaliteit verkoopt was nieuw voor me. haal het geld na 2 weken van mijn rekening af en bij deze ben je een klant kwijt wat een oplichters jullie allemaal

Doen wat ze beloven..

In perfecte staat ontvangen en houden me op de hoogte van aflevering.

Tevreden zou zo nog een keer bestellen!

zie hierboven

heb goed er varing met otto

altijd goed geholpen , even bellen als het artikel niet compleet was ,daarna was het goed geregeld,

uitstekende verzorgde bestelling geplaatst en goed ontvangen

Al jaren een tevreden klant

Ver voordat internet bestond bestelde ik al bij Otto. Altijd naar tevredenheid. Ook erg tevreden over de klantenservice.

Prettig bedrijf maar er zijn verbeter puntjes

Het assortiment vind ik heel goed, zeker betreft badmode voor dames. Bikini-tops (BH's) met ook smalle omhang heel prettig! Het overzicht van wat je eerder besteld hebt mag wat mijn betreft overzichtelijke met plaatjes direct in beeld. Verder bij retour sturen direct een overzichtelijk financieel overzicht zou fijn zijn. Dan komt wat mij betreft de betaling ook eerder indien op achteraf betalen is besteld. Tip, bij de Wehkamp is dit super voor elkaar!

Leuke/mooie kleuren komt overeen met de foto. rok zit perfect

Bestelling snel binnen gekregen. Jammer dat de jurken ( drie in totaal) allemaal te klein of veel te groot vielen. Sandalen waren mooi, als optie besteld.

Snelle levering van producten en goede service

prettig en makkelijk

Het fijne vind ik toch wel dat je niet meteen hoeft te betalen en makkelijk kan ruilen of geld terug. Voor mijn moeder van 91 jaar shop ik regelmatig bij Otto. Soms past haar iets niet, of vindt zij de kleur niet goed passen bij een bestaand jurkje. Dan vind ik het fijn dat het dan na passen terug kan. Zo is mijn moeder al jaren op zoek naar een hooggesloten vest met knopen in de eenvoudige kleur wit. Bij niemand zijn we nog geslaagd online. Dat is toch wel jammer maar dat is dus niet alleen bij otto zo.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne en goed zittende sport bh. Stevige en ademende stof. Snel droog na het wassen. Ideaal voor sportieve vakanties.

Ik hoef bijna nooit iets terug te sturen en ben altijd erg tevreden!

De kleding is altijd van goede kwaliteit en maatvoering klopt ook eigenlijk altijd! Ik ben super blij met de vele aankopen die ik inmiddels al via Otto gedaan heb!

Snel geleverd Ik kon gemakkelijk ook retourneren, zonder gedoe!

Goede service met up-to-date artikelen

Al jaren met plezier klant

Vlotte levering en service

Prettig dat er achteraf betaald kan worden,ivm eventueel retour sturen artikelen.Duidelijke communicatie en goede service bij vragen. Producten voldoen aan de verwachtingen qua materiaal en maat

Slecht

Mijn ervaring is slecht omdat ik nog altijd niets geleverd heb gekregen.

Te vreden

Heb 2 stuks MK riemen besteld.. geleverd maar vind de aflevering tijd iets aan de lange kant..

Erg blij met de bestelde kleding.

Diverse shirts besteld welke een goede pasvorm hadden en een perfecte uitstraling. Erg enthousiast mee.

Prachtige bikini

Vlotte levering en ruiling van een onderdeel, mooie bikini; blij mee!!

Prijs en kwaliteit goed maar,

Ik vind het jammer dat de heren strings van h.i.s niet in een kleur bv rood per 5 word verkocht

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.