Snelle levering en goede producten

ALS KIND VERHEUGEN OP DE CATALOGUS VAN OTTO

Ja, sinds ik me kan heugen is Otto HET POSTORDERBEDRIJF, (nu dus webwinkel) Het was zo leuk bladeren in de superdikke Catalogus vqn Otto. '. Joepie, de neuwe Otto komt vandaag in de bus.' , dus verheugde ik en mijn vriendinnetje ons daarop. We waren 5 jaar, 55 jaar geleden.

Bestellen ging snel

Bestellen ging snel en goed kunnen vinden wat ik wauw alleen het versturen kan sneller heeft bijna een week geduurd.

Goede en mooie kwaliteit kleding!

Product geruild en prima telefonisch geholpen voor snelle afwikkeling

De 5sterren zijn verdiend

Ik heb n fijne ervaring gehad

Kwaliteit en service prima

Ik ben zeer tevreden over Otto

Ik ben zeer tevreden over otto

Duidelijke site

Achteraf betalen mogelijk. Duidelijke uitleg retourneren. Retourlabel is al bijgevoegd. Goede communicatie over bezorging en eventueel retourneren.

Ik ben zeer tevreden!

Mijn bestelling is altijd snel binnen. Ook vind ik de artikelen goed ingepakt en de eventuele retouren gaat prima. Ik betaal altijd achteraf en dat dat gaat prima en je kunt heel makkelijk digitaal betalen.

Hele fijne webshop

Als het in de winkel niet te vinden is kan ik bij Otto terecht. Ruim assortiment, goede kwaliteit, veel verschillende maten en een goede beschrijving van de producten het enige wat ik mis is een fysieke winkel, maar helaas is het alleen ‘ online only’.

leuk en mooie kleding

De kleding is mooi en valt heel mooi.

Nog niks ontvangen

Verzoek gekregen om een review te schrijven, maar ik heb mijn bestelling nog niet binnen….

Ik vind goed en tevreden

altijd goed

Dat het altijd goed en vrij snel wordt geleverd

Kleur is anders dan foto

Mooie lamp. Op de foto ziet hij eruit alsof deze donkergrijs/zwart is. De kleur is echt bruin met bruine poten. Gelukkig staat deze kleur ook erg mooi in mijn huis en hoeft hij niet retour. De lamp heeft een chique uitstraling.

Waardeloos

Slippers besteld, sneakers gekregen . 5 x gebeld zouden het steeds oplossen kreeg steeds mailen en brieven met iedere keer een andere rekening. Brief geschreven, niks gehoord. Iedereen kan fouten maken maar los het op, en zorg dat de klant te horen krijgt dat ze het opgelost hebben. Ik had de slippers vooraf betaald, die heb ik inmiddels gekregen en de sneakers weer op laten halen. Dus had niks open staan, hoe kan ik dan steeds rekeningen van 8 euro en 54,00 euro krijgen. Los het een keer op.

Kleuren en pasvorm klopt met de foto's en omschrijving. Vlotte levering

Altijd weer een feestje

Shop al jaren bij Otto. Snelle levering altijd alles netjes verpakt. Goede klantenservice. Ga zo door!

Snelle service mindere communicatie

Ik heb mijn bikini teruggestuurd en kreeg een week later een bericht dat ik nog 4,95 verzendkosten moest betalen terwijl ik nooit een bevestiging kreeg dat mijn retour was ontvangen

Erg tevreden

Ben erg tevreden met mijn aankoop Prima prijs en kwaliteit

Gewoon goed

Mijn bestelling keurig verpakt en snel geleverd. Ik had een bikini besteld, maat was goed en gelijk nog een andere kleur besteld.

Snel geleverd en op tyd

Goed geholpen, leuke broek

Een bootcut broek gekocht. Te wijd en de pijpen toch wat te lang. Daarna goed geholpen aan de telefoon door een mevrouw van de klantenservice: een maat kleiner genomen en normale lengte pijpen. Zit top. Erg blij met de broek en goede en snelle afhandeling.

Hele fijne webshop!

Mooie mode groot assortiment, snelle levering! Netjes verpakt! Ben al jaren een trouwe en tevreden klant!

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.