Verkeerde product ontvangen en lang wachten op geld terug

Ik had een winterjas besteld voor een bedrag van 185 euro (incl. verzendkosten). Een flinke uitgave voor mij, maar ik koop niet vaak een nieuwe jas dus wilde ik wel wat uitgeven voor goede kwaliteit. Toen mijn pakket binnenkwam bleek dat niet de jas naar mij was opgestuurd, maar tennissokken. Een fout dus. Ik heb gebeld en de mevrouw aan de lijn gaf aan dat de jas die ik had besteld was uitverkocht. Ik kon de sokken terugsturen en dan zou ik het geld terugkrijgen. Dat is nu meer dan een week geleden, en ik heb nog geen geld ontvangen. Erg vervelend. Ook vind ik het jammer dat ik niet direct het geld terugkrijg, gezien ik de jas nooit heb ontvangen en de sokken zeker geen 185 euro waard zijn.

Snel in huis, niet ok dan snel weer terug

Prima alles goed verzorgd en snel

Nooit problemen met Otto. Makkelijke site

Goede service, wel hoge prijzen

Wat ik tot nu besteld heb, is altijd goed geweest. Ik vind alleen de prijzen soms erg hoog. Service van Otto is niets op aan te merken. Bezorging zou iets sneller mogen, soms meer dan een week voordathet er is.

Ruime keuze en snelle levering

Schoenen besteld. Deze werden snel geleverd en zagen er mooi uit. Op de site staat genoeg keuze, ook in de wat grotere maten.

Dat wat ik zag in de gids kreeg ik ook geleverd.Prima!

De artikelen die ik besteld had, kwamen overeen met de geleverde artikelen. Ook maatvoering prima. Het duurde wel een paar dagen voordat de levering kwam. Maar is dat erg? In deze tijd moet alles per omgaande.

onzin leuke nacht japon zit lekker

onzin leuke nacht japon zit lekker

ik goede ervaring

Moet ongeluk toch verkeerde maat aangeklikt. Snel contact gehad met de Otto. Vriendelijke geholpen en snel geregeld.

Ruime keus, snel geleverd en duidelijk en makkelijk om iets te retourneren.

10 producten besteld. Werden snel geleverd. Een aantal geretourneerd wat ook duidelijk was hoe dat te doen. Kortom fijne service.

Slecht.

Ik heb 3 artikelen besteld en slechts 1 ontvangen.

slecht

Ik kreeg iets anders dan besteld. Ipv een blazer voor de volwassenen kreeg ik een kinderjasje maat 116. Ik stuur dit vervolgens terug en dan moet ik nog de retourkosten betalen.

Polecam

Szybka reakcja zamówienia

Goed product

Producten zijn ok en snelle levering.

Is zeer goed

Goede kwaliteit en keurige levering

Service qualitiet, en leverancie top

Service qualitiet, en leverancie top

2 artikelen besteld, 1 geleverd van de andere geen spoor of update

Teleurstellend

Al ruim 2 weken aan het wachten op de bestelling

Bestelling geplaatst en betaald. Levertijd 4 dagen. Nu ruim 2 weken later nog steeds aan het wachten. Vorige week bericht gestuurd naar klantenservice. Reactie: als er na 3 weken nog ontvangst is opnieuw contact opnemen met de klantenservice.

Snelle kevering, goede kwaiteit va de goederen. Prijs is redelijk/betaalbaar. Prettige klantenservice, als er onverhoopt iets niet ok is met levering of goederen. Zeer zelden gelukkig meegemaakt. Ben een zeer revreden klant.

Goed en respectvol geholpen

Zeer prettige bh

Zou zo graag willen dat ze ook per 2 zwart te koop zijn. Ik draag nooit wit ondergoed en heb nu al veel van deze bh’s in het wit liggen. Helaas. Dit is de enig bh die ik op mijn huid kan verdragen.

Duidelijk en goedkoop

Fantastisch!

De bestelling doorgeven, direct antwoord. Wordt precies op tijd geleverd. Zeer tevreden!!

Top product

Hele mooie pantoffels van sketches zeker een aanrader.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.