Monika

Super mooie snakerss top

Altijd correct

De service bij Otto is altijd uitstekend

Goed servis

Een goed product

Retour werd snel omgeruild en bezorgd

Veel te lange levertijd, prijs goed maar verzendkosten

De levertijd is echt veel te lang, duurde meer dan 5 dagen! Goede prijs, maar steeds weer die belachelijke verzendkosten bij elke bestelling!!

Erg goed

Goed geholpen en vriendelijk

Te laat bezorgd

Had iets besteld voor een begrafenis maar kwam te laat binnen

Duurde lang

Ik vond het levering van het artikel erg lang duren.

Dat het lang duurt voordat de bestellingen op voorraad zijn

Dat de bestellingen zo lang duurt voordat het bij jullie op voorraad zijn.

Alles is altijd goed

Alles wat ik bestel wordt keurig afgeleverd en past altijd ,nog geen problemen gehad

10×10

Echt goed

Helaas gaat er nog er nog wel eens wat verkeerd!

Een ruim assortiment kleding. Pluspunt! Alleen een bestelling gehad die niet compleet was. Of verkeerde artikel toe gestuurd gekregen. Heel jammer!

Zeer en zeer goed

Ik heb niks op otto aan te merken zeer goed

Snelle oplossing niet geleverd artikel

Bestelling ontvangen waarvan gedeelte ontbrak. Netjes en snel opgelost

Tevreden klant

Al heel lang klant bij Otto.

Slechte service

Black friday bestelling gedaan. Bestelling bevestigd, daar hebben we een mail van. Bleek bij telefonische navraag dat 2 van de 4 truien niet op voorraad waren. Konden de andere 2 bestellen maar wel voor de gewone prijs. Uiteindelijk 1 trui gekocht voor de normale prijs. Slechte service.

Zitten heerlijk

Zijn echt mooi en zitten goed kwa maat

Prijzen op de webside komen niet overeen met prijzen in winkelmandje

Zag een leuke trui, zoals ik er al 1 heb in andere kleur. Wilde een blauwe bestellen, op de site voor €27,99. Echter het winkelmandje geeft het dubbele bedrag aan. Contact met klantenservice. Krijg een warrig verhaal: klopt hoor mevrouw is inderdaad €27,99. Oh maar het winkelmandje niet. Nee dat klopt dat heb ik al aangegeven. Oh maar dan zijn ze bezig met de website (blijkbaar al vanaf gisteravond) Tsja dan is hij toch niet afgeprijsd. Dus bestelling maar geannuleerd. Contact gehad nav review met de klantenservice. Boden trui aan voor de prijs op de website. Helaas was trui te klein, maar heb wel netjes de verzendkosten terug gekregen.

Zeer slecht

Ik krijg nu een schriftelijke aanmaning.Terwijl mijn pakket allang is terug gestuurd is,en het ook bij de verwekte retouren staat.

Makkelijk!!

Omdat winkelen moeilijk word is OTTO een geweldige oplossing. Snelle levering en thuis passen met mijn leeftijd van 78 krijg je van mij een 9/1/2

Wat een vreselijke service

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. Dat jullie nog kunnen bestaan is me een raadsel. Een retour verwerken wat achterlijk lang duurt! En dan nog mijn geld niet terug naar mij overmaken maar als shoptegoed in jullie eigen zak houden. En dan de jas zelf. Wat een lelijk ding. Een halve ster is nog teveel. Oplichters.

Duurt lang

Duurt lang ,andere zaak besteld ene dag besteld andere dag in huis hier duurt het minimaal 2 weken, gegroet

Slechte ervaring, 1e en laatste keer iets besteld hier

Kinderschoenen besteld en zou paar werkdagen levertijd op zitten. 6 weken verder nog niks ontvangen en 2 keer contact gehad met klantenservice. Levertijd was vertraagd en men kon niet zeggen wanneer het dan wel leverbaar was. Echter staat op de site steeds kortere levertermijn genoemd? Kortom: betaald en niks gekregen. Nu geld terug want ben het wachten beu. Otto, houd je klanten op de hoogte bij vertraging e.d. ik heb nooit iets vernomen van jullie.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.