Prachtige jas!

De jas valt wat ruim waardoor mijn dochter er nog lang plezier van zal kunnen hebben en dat is fijn want ze vindt hem heerlijk zitten en staat haar echt heel mooi! De jas is lekker warm en door het riempje krijgt het een leuke pasvorm waardoor het ineens geen standaard meisjesjas is, maar echt een die past bij een tienerdame!

Mooi vest, heerlijk warm

Slecht

Tommy Hilfiger jas besteld maat M, ik 5 dagen op moeten wachten, ik krijg maat XS. Ik bel net klantenservice zeggen ze we hebben andere maten alles is uitverkocht, nou snap ik dus waarom ik XS heb ontvangen. Ik vroeg mag ik tenmiste wat korting op de volgende bestelling of voor die schoenen die ik bij had besteld, zeggen ze is niet mogelijk. Nouuuu! Super vervelend! Datum van ervaring: 24 november 2023

Klote bedrijf

Had een product besteld geld was afgeschreven. Vervolgens zelf er op de chat er achteraan gegaan omdat ik niks meer gehoord had. Blijkt het artikel er niet meer te zijn. Andere sites dubbel zoveel geld kwijt en dan is enige antwoord sorry geld word terug gestort. Puur omdat ik zelf naar mijn bestelling vraag. Het geld is nog niet terug gestort en daar komt ook nog eens bij dat als je beklaag in de chat doet die de helft van de tijd niet goed werkt of je berichten niet verzend. Het enige antwoord is kan ik u verder nog helpen. Wat denk jezelf. Nou niet dan niet en nog niet dat ik hier ooit nog iets bestel of andere aan raad.

Vriendelijke mensen aan de telefoon

Jammer dat niet alles in 1 keer kwam

Levertijden van plus 2 weken

Dit was echt me laatste bestelling Anno 2023 zolang wachten op een bestelling En vervolgens totaal geen indicatie krijgen wanneer het word bezorgd 4 keer contact genomen 3 te horen het is onderweg vanuit Duitsland en laatste keer krijg je te horen sorry het is vertraagd Oke wanneer komt het dan???? Bizar moet je verhuizen lekker dan

Top service!!

Bestel vaker bij OTTO, altijd goeie service en goed geregeld. Bestel vaak 2 maten van iets als ik twijfel over de maat en retouren worden ook altijd netjes verwerkt. Hoef nooit ergens achter aan. Het komt altijd goed ook met de terugbetaling.

prima werk

Snelle en uitstekende service .

Goede duidelijke website

Jurk Aniston gekocht, zat goed. Snelle service.

goed bedrijf

tevreden met sevice en geleverde spullen

Groot assortiment

Makkelijk te bestellen. Goede kwaliteit

mooie blouse

kleur is zo als afgebeeld. alles goed.

met korting een prima prijs!

Na contact met de klantenservice kreeg ik alsnog de korting van een kortingscode die ik was vergeten in te vullen. Hierdoor vind ik de kleding een prima prijs kwaliteitsverhouding hebben. En goede service van Otto dat de korting naderhand alsnog is toegekend!

Prima service, fijne website

Hoewel niet echt goedkoop (maar ja......kwaliteit moet je de knip voor trekken nietwaar;)?) bestel ik zo nu en dan wel het e.e.a. bij Otto. Ben zeer tevreden over het bestelproces, evenals over de kwaliteit van het bestelde tot nu toe. Correcte omschrijving van de producten en af en toe ook nog eens leuke kortingsacties. Wat ik vooral handig vind is dat Otto op de website al aangeeft binnen welke termijn de producten geleverd kunnen worden! Lang verhaal kort: wat mij betreft mag Otto nog lang blijven!!!

Wacht nog steeds op mijn bestelling

2 weken terug een bestelling gedaan en ik wacht nog steeds op 1 jas.

Mooie broek

Mooie broek zit lekker en voor een leuke prijs

Mooi op tijd geleverd,goeie kwaliteit

Top service!

Altijd snel, vetrouwbaar winkelen. Veeel brede assortiment. Heerlijk op de bank liggen en shoppen. Goede walliteit producten.

zeer slecht

Ik heb een bestelling geplaatst en doorgegeven dat het naar mijn nieuwe adres moest. En toch wordt het na een week op mijn oude adres afgeleverd! Mensen hebben het niet aangepakt of waren niet thuis dus moest ik het bij een afhaalpunt ophalen. Dus slechte service en vond het ook lang duren.

Snel en netjes

Heel nette col trui

Mooie trui pluist niet!!

Snelle service en niet goed geen probleem.bij retouren

Snelle en nette service met leveren en tevens retouren

Mooie en kwalitatief heel goede kleding, helaas stond niet alles even goed. Wel keurig op de hoogte gehouden ven mijn bestelling / retouren. Vond alleen de levering iet wat lang duren. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.