Ik blij met de kappa schoenen. Echt mooi

Loopt echt lekker en en hoog. Echt fijn.

Jack was supersnel geleverd

Uitstekende service van Otto

Mijn ervaring is echt super goed!

Ik heb nu meerdere keren iets besteld en de producten zijn exact zoals ik ze verwachtte. De kwaliteit is goed, de maatvoering is goed. Ik ben er tot nu toe elke keer super blij mee geweest.

Goede klantenservice OTTO

Goede klantenservice OTTO

Matig tot goed

1 sjaal besteld in het roze en kreeg het in het paars. Ook duurt het lang voordat een artikel geleverd wordt. Voor de rest prima service, nou ben ik iemand die veel geduld heeft dus als ik 2 weken later een bestelling ontvang vind ik het niet erg, maar de meeste mensen zijn niet zo dus misschien een punt om op te letten.

Blij met Otto Snelle levering Goede kwaliteit Mooie artikelen Goed te retourneren

Pasvorm perfect

Gekregen wat vermeld stond.n

Tussenjack voor jeans en slechter weer.

Fijne webwinkel met mooie producten

Fijne winkel om te shoppen. Goede service en makkelijk om te ruilen of retour te sturen.Ooknde aanbiedingen zijn zeer aantrekkelijk.

Prima kwaliteit, netjes verpakt, kwam op tijd.

Goed/uitstekend

Mooie kleding en goede maten die kloppen ,snel verstuurd en simpel terug te sturen en de prijs valt mee vooral in deze dure tijd…

Heel tevreden

Goede Service Betaalbare prijzen Modieuze kleding Goede sale En vaak mooie korting. Mijn favoriete online winkel

**********! Gaan ze binnenkort failliet?

Een blouse besteld, krijg ik echter iets heel anders geleverd. Meteen gemeld, mevrouw beloofd direct de blouse op te sturen en of ik het pakket wil terug sturen. Ook dat meteen gedaan, wel zo netjes toch? Het bonnetje van postnl op de koelkast met een magneetje. Een paar dagen later de melding dat ze het pakketje hebben ontvangen, dus het briefje weg gegooid. Maar na een paar dagen realiseer ik mij dat ik mijn blouse niet heb ontvangen. Meteen weer gemeld, maar hij kan alleen verder als ik een kopie van dat bonnetje opstuur? Terwijl ze dus zelf hebben gemeld dat het pakket was ontvangen. Zonder bonnentje van postnl kon hij niks. Helemaal niks. Dit overleggen met leidinggevende kon hij ook niet. Waarom proberen ze hun klanten op te lichten voor een paar tientjes? Staan zij er zo slecht voor? Zijn zij de volgende die failliet gaat? Een andere reden kan ik mij niet bedenken. Dus bedenk je nog even als je hier iets wilt bestellen.

mijn gott wat slecht!

Mijn kast was zeer slecht geleverd. Op meer dan 8 onderdelen zat schade, waarbij hele stukken van de platen af waren. Tot slot kwam ik erachter dat zelfs de spiegeldeur een grote barst in de spiegel had. Contact opgenomen en €200 compensatie aangeboden gekregen op een kast van €1.200. Dat vond ik zeer weinig, dus ik stelde voor om een nieuwe spiegel op te sturen + €200 compensatie. Daar denken ze niet over mee en ik ontving bot een email wanneer ze de kast mogen ophalen. Aan deze kast hebben ze weinig. Ze moeten blij zijn dat ik de kast wilde houden. Dat komt voornamelijk omdat het BIZAR moeilijk is om die kast in elkaar te zetten. Het lukte mij wel, maar ik ben er 6-7u mee bezig geweest. Ik heb geen zin om het uit elkaar te halen en opnieuw 4-6 weken te moeten wachten op een nieuwe kast om daar vervolgens weer een dag aan kwijt te zijn. Dus een beetje inlevingsvermogen zou wel prettig zijn van de klantenservice. Een Ikea kast is van hogere kwaliteit, makkelijker in elkaar te zetten en betere service. Koop aub niets bij Otto. Je kun de afgelopen reviews zien, dat het met dit bedrijf niet best gesteld is. Waarschijnlijk de laatste dagen van een legacy bedrijf.

Vreselijk

Ik heb begin september sneakers voor mijn zoon gekocht en ze zijn nog steeds niet geleverd. Op 1 oktober ontving ik WEER een bericht met de tekst: Er is een verandering in de levering van je bestelde artikel(en) Nieuwe leverstatus: komt binnen twee weken. Het is absurd en zeer respectloos tegenover de klant. Conclusie na een kleine maand: schoenen zijn niet langer leverbaar. Wat Otto siert is dat we een ander paar hebben besteld, deze snel hebben ontvangen en we dat we ter compensatie niet hoefden te betalen voor dit paar.

Prima klantenservice

Ik wist niet dat je retour kosten betaald maar dat is mij vriendelijk uitgelegd door de klantenservice van OTTO .

Disgraceful

- Through the chat service and telephone service we sort assurances that a bunk bed would be delivered within 2 weeks. - We chased updates every few days after the supposed delivery date - constant response was 'a few days / end of the week'. - We were never proactively updated with any communication -After a month past the 'delivery date' (and a month of our child sleeping on the floor) we were informed that the deliver wasn't possible and encouraged to 'place a new order' - Service communication was appalling. Absolutely no empathy, or solutions offered. - we then were asked to pay the full amount - one small box was delivered and we were asked to 'be at home' whilst this box was returned. -Tried to get a reasonable response through email, facebook and phone.

• Would you recommend us? No

Wederom uitstekend geregeld

Reeds diverse malen kocht ik kleding via Otto. Alle keren werd de bestelling op voortreffelijke wijze afgehandeld: het juiste artikel binnen enkele dagen op het afhaalpunt. Het kan niet beter! Van harte aanbevolen dus.

Nog nooit zo een slechte behandeling gehad.

Had een blouse besteld meteen betaald dus afwachten om het verhaal korter te maken tot 3 maal toe geld betaald dan weer bericht niet betaald.tot gisteren een telefoontje blouse betalen. weer gebeld. Twee weken terug weer de-blouse betaald Gisteren weer terug gestord door jullie vanmorgen weer een telefoontje van jullie blouse betalen,Wat denken jullie wel.Heb vanavond naar-jullie gebeld en een lieve juffrouw die naar mij luisterde. Dit is gezellig winkelen? Gegroet jm van der Steen Dekensbakenshof49 5482jk Schijndel [email protected]

Waardeloze klantenservice en verwerking van retouren en betalingen

Retouren en betalingen worden super slecht verwerkt. Altijd buitenlandse klantenservice medewerkster. Die je alles 3x moet vertellen voordat ze iets begrijpen

Ik krijg een vergoeding die nergens op slaat

Ik koop 8 paar sokken, 1 paar sokken is niet goed gemaakt en hier zit een gat in. Ik denk dan, vergoed 1 paar sokken of spoor mij 1 nieuw paar op. OTTO vergoed 10% wat nog iets meer is dan 1 sok. Of ik kan het geheel terug sturen en hun sturen en hele nieuwe set op. Dat kost hun ongeveer€7 . Ik zeg vergoed mij gewoon 1 paar sokken. Maar dat doen ze dus niet. Zeer milieuonvriendelijk en zeer klant onvriendelijk. Ik kocht er best vaak iets maar ze willen liever mij als klant kwijt en €7 betalen dan gewoon 1 paar sokken vergoeden. Het gaat hier om €0,35 ongelofelijk!!

Top kwaliteit

In een woord een dikke aanrader.

Perfecte pasvorm.

Doordat ik ze eerder had besteld en deze prima bevielen heb ik er nog maar een setje van bijbesteld in een andere kleur. Deze BH's (voor mij persoonlijk) zitten als gegoten.

Past goed, zit goed, staat goed.

Past goed, zit goed, staat goed.

Keurige en snelle leveringen. Ik ben tevreden.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.