gewoon prima

zeer goede kwaliteit jack en jones shirt dit merk zit altijd heerlijk

Goede en snelle service!!!

Gek

Ik heb geen bestelling geplaatst. Dus de ontvangen broek ga ik ook niet betalen. Graag ophalen door postbode

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik wordt verwezen naar postnl. Alleen zij gaan pas na 3 weken op onderzoek uit. Ondertussen staat mijn pakket op nog niet verwerkt of ontvangen door postnl. Lekker dan.

Eind goed, al goed!

Er was wat verwarring over de levertijd van schoenen voor mijn zoontje. Van 1 week levertijd, naar 2, naar 3, naar komt niet meer. Toen heb ik elders schoenen gekocht. Vervolgens kwamen de schoenen van Otto een week later tóch nog. Helaas retour moeten doen, maar dat is wel goed verwerkt. Maarrr... Ze hebben me gebeld en een waardebon aangeboden ter compensatie voor het ongemak! Dat is echt een hele fijne service! Eind goed, al goed!

Ook telefonisch een prima service. Communicatie en hulp bij vragen is uitstekend

Supper

Goede kwaliteit snelle levering

zelfde maten van 2 broeken maat 52 verschilden enorm.

2 broeken maat 52 besteld de ene was in de verste verte geen 52 maar een 46 of 48. De band stond plm. 8 cm open. Deze retour gestuurd met verzendkosten. Nadat deze bij Otto ontvangen was belden ze dat er ergens iets mis gegaan moest zijn en werd zowel de broek als de retourkosten gecrediteerd.

Wordt altijd goed geholpen en netjes bezorgd

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Prima overhemd , goede prijs-kwaliteitsverhouding

Snel besteld snel gekregen.

Fijne shop met verschillende artikelen

Fijne shop met mooie artikelen

Mocht er een probleem zijn bij de bezorging dan wordt dit uiterst attent en adequaat afgehandeld door de klantenservice.

Fijne site

Fijne site , goede klantenservice , mooie spullen

Weinig info maar redelijke prijs

De maatinfo van kleding op de website is alleen voor europese maten maar de VS maten van de kleding die ik meestal bestel (oa spijkerbroeken) staan daar niet bij. Lastig dus om kleding in de juiste maat te bestellen. Maar meestal gok ik goed en er staat ook meestal een goed product voor een redelijk prijs tegenover.

Toffe onderneming

Ik vind de kleding maar ook de schoenen van Rieker heel fijn. Ze hebben leuke aanbiedingen die me wel aanspreken. Ook de pasmaten vindt ik goed. Grotendeels past alles wat ik bestel. Zo niet gaat het terug maar dat maak ik naar zelden mee, Otto ga zo door. Toppie!!!

Kan uitstekend de bestelling volgen tot uur van bezorging

De service van Otto is heel goed

problemen met bestelling adequaat opgelost

Jammer dat niet het juiste product werd geleverd. Maar na klacht is het reeds betaalde bedrag netjes terug gestort .

Ik heb met Otto positieve ervaringen, daarom koop ik er graag.

Ik heb met Otto positieve ervaringen, als je iets terugstuurt of gaat betalen krijg je hiervan een app. Daarom koop ik er graag.

leuk capuchon

een goed passend en leuk capuchon vest in rood

Goede fijne niet knellende sokken voor een passende prijs

De tweede keer dat ik een aantal van deze niet knellende fijn passende in meerdere kleuren verkrijgbare H.I.S. sokken heb besteld. Kortom, voor een passende prijs heb je goed passende sokken. Ze vallen overigens groot uit..

Adidas sneakers

Heb voor mijn kleinzoon adidas speakers besteld en hij is er super blij mee. De kleur en maat zoals beschreven.

Slipjes

Ik kan ze iedereen aanraden mooi en sterk .Hele mooie kwaliteit.

Dramatisch slechte service

Ze sturen mails dat je de rekening als niet verzonden kan beschouwen en vervolgens gewoon geld blijven eisen. Service wat je niet wilt als klant zijnde. De stap naar de consumentenbond is al gezet. Het had heel makkelijk opgelost kunnen worden maar dat wil otto niet horen.

Top service bij Otto !!

Super service van een lieve mevrouw van de klantenservice bij Otto bij omruiling verkeerde maat , aangenaam prettig om weer eens iemand aan de telefoon te krijgen , die goede service verleend , en snel alles regelt, Otto , ga zo door :)

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.