Helemaal top!

Goede kwaliteit kleding, goede service!

Bank besteld

Bank besteld. Word niet uitgepakt zoals op de website vermeld word. Materialen worden niet meegenomen. Bij Otto js er altijd wel iets wat niet gedaan word zoals vermeld. Kwa proffesionaliteit is het bij otto een echte onvoldoende. En gek genoeg kan ik na de bank gekocht en ontvangen te hebben ook geen review op de website zelf plaatsen.

Telefoniste die er niets van begrijpt!

Vandaag gebeld ivm ‘n extra betaling die ik moest doen van €2,95, voordat mijn bestelling verzonden werd! Heb inmiddels mijn bestelling terug gestuurd voor ruiling in ‘n andere maat. Belde met de vraag waarom er weer ‘n bedrag open stond, werd mij gezegd dat dat verrekend zou worden met het geruilde artikel. Toen ik vroeg naar het waarom vd €2,95 , bleef ze iedere keer weer herhalen dat dit met de tweede bestelling te maken had, hoe duidelijk ik ook zei, dat ik dit betaald heb voordat er ‘n tweede bestelling geplaatst was!!!!! Na drie keer mijn vraag herhalen, zegt dat schaap, mevr zo kom ik niet verder met u, ik ben genoodzaakt de verbinding te verbreken!!!!! Hier wordt ‘n mens echt blij van.

mooie jurk, leuk patroon

Valt ruim, en na een was is de jurk eerder ruimer dan kleiner geworden. Fijn materiaal, veel plezier van.

Otto stuurt een verkeerd artikel op. Na telefonisch contact te hebben gehad en volgens hun instructies het verkeerd gestuurde artikel terug te sturen, is mijn juiste bestelling twee keer door Otto in rekening gebracht en maar 1 keer afgeleverd. Na zeer veel overleg en uitleg vanuit mijn kant en door uitleg en onbegrip bij Otto geven zij hun fout niet toe van een verkeerd artikel retourneren door mij te verwerken in mijn dossier en de goede bestelling twee keer in rekening te brengen. Na overleg vragen ze nu een retourbewijs van een niet gehad artikel of van het retourbewijs van het foutief geleverde artikel tweeënhalve maand geleden. Ik zal de bestelling die hun dubbel in mijn dossier hebben genoteerd daardoor gewoon moeten betalen. Voor mij is het klaar met dit bedrijf.

Super slechte service

Ik betaal bijna 80 euro voor een wandelschoen en dan krijg ik hem kapot opgestuurd. En dan nog geprobeerd te repareren met een stuk plakband. Jullie waren op de hoogte van dit. Wandelschoen is voor mijn gezondheid, Ik heb al aangegeven ik ga op vakantie en het is belangrijk voor mij. Het is dat ik uit goede vertrouwen de doos niet had geopend en er te laat achter kwam. willen jullie mij 3 opties geven waar ik niks aan heb. een maat groter.. Het is al gemeen bekend om wandel schoenen een maat groter te bestellen. 10 % korting.. dan betaal ik alsnog 70 euro voor een schoen die niet goed functioneerd. of omruilen wat dus te laat is voor mijn vakantie. Na dat ik telefonisch met iemand wou praten hierover krijg ik nog een iemand aan de lijn die een attitude heeft. Jullie zijn zeer teleurstellend. Bedankt voor het verpesten van mijn vakantie.

Prachtig shirt! Maat klopt. Prijs/ kwaliteit goed.

Alles prima.

Alles prima.

Mijn wasmachine werd bezorgd gewoon neergezet in verpakking ik zei wat krijgen we nu ja mevrouw we heben geen opdracht om hem aan te sluiten ik was des duivels nog nooit meegemaakt gauw Otto gebeld bleek een fout te zijn van de bezorgers binnen vijf minuten waren terug met excuses en draait de Samsung machine als een zonnetje bedankt Otto

Snelle goede service!

Meerdere malen mooie bikini,s besteld en ontvangen. Erg blij mee!

Waardeloos.

Misleidende fotos. Verkeerde teksten eronder. Bestel je kast. Staat eronder word op zijn plek gezet. Komt het in doosjes en moet je het zelf in elkaar zetten.oude meubelen niet meegenomen. Betaal je voor. Gelijk gebeld . Klacht genoteerd Na 1.5 uur nog een keer gebeld. Werd gezegd we noteren het. Ik zeg die klacht is eral. Geen bevestigingmail van de klacht. Geen aktie wanneer meubels opgehaald word. Maar je moet er wel voor betalen.. diep terleurgesteld. Ws ziet het er ook niet uit zoals op de foto geen lichtjes in de kast. Misleidend . En anders er bij leveren. Hopelijk is het morgen opgelost.

Ik ben gelukzalig als ik bij OTTO artikelen kan bestellen

Kwaliteit is voor mij heel belangrijk en ben niets voor niets al heel lang klant bij OTTO. Ook al blijf ik het iedere keer herhalen. Ik heb bijvoorbeeld ca. 6 colberts van meer dan 25 jaar bij u besteld en ik draag die nog steeds dankzij het kwaliteit. Ik moet alleen zorgen dat ik niet te dik word. Het voordeel voor mij is dat ik bij OTTO in termijnen kan betalen, nu ik met pensioen ben. Het komt weinig voor dat ik bepaalde artikelen moet retourneren om dat het te groot is of te klein. Ben ook heel tevreden met de aanbiedingen van diverse merken. Ik zou zeggen: Ga zo door. Ik geniet ervan.

Charmant

Prachtig jurkje, valt soepel, heerlijke zachte stof. Staat super!

Prima ervaring zoals altijd met Otto.

Mooie tas, ben er heel tevreden mee. Keurig afgewerkt binnen en buiten.

Prima kwaliteit bh.

Goed adres!

Ingetrokken na geboden oplossing

Niet meer van toepassing. Probleem opgelost

Het duurt erg lang voor dat het bestelde product afgeleverd wordt

Otto heeft een grote assortiment en daarmee een ruime keuze. Maar het is van het zotte dat je van een aankoop van €80 ook nog verzendkosten moet betalen.!

Administratief verwarrend

Kreeg maanden later een brief dat er nog iets open stond. Werd gebeld en super geholpen. Betaald en zaak opgelost

Slechte service

2x een broek die snel kapot ging, mocht de 2e keer iets anders uitzoeken twv het bedrag. Iets uitgezocht maar wel bij de klantenrekening opzetten. Gebeld, moest een zelfde soort artikel zijn. Weer gebeld, niet te verstaan, ik werd niet begrepen, vroeg om nog een x uitleg, werd verbinding verbroken. Later terug gebeld met een passende oplossing en een excuus. Super opgelost, zo hoort t!

Tot 4x toe de verkeerde maat gestuurd van het artikel dat ik had besteld.

Hoe kun je niet 3 maar 4 x de verkeerde maat sturen van een artikel?! Advies: even een dubbelcheck doen als het al een paar keer is misgegaan bij een klant. Ik zal iig nooit meer iets bij Otto bestellen.

Goed verlopen bestelling.

Veel keuze, mooie kleding. Vreemd dat bij verschillende maten andere prijzen gelden. Beetje lastig dat de bestelling niet in een keer komt, maar dat is waarschijnlijk omdat er sprake is van verschillende magazijnen. Over het algemeen tevreden omdat Otto een nette, correcte winkel is.

Prima webwinkel ruim assortiment

Prima webwinkel met een ruim assortiment. Fijn ook dat ze grotere maten in hun assortiment hebben. Iets wat de concurrentie nog wel eens vergeet. Kortom grotere mensen kunnen hier ook slagen. De app kan enkel wel eens een make-over gebruiken. Is ook vaak traag en loopt nog wel eens vast. Veders geen aanbevelingen.

Snelle levering en prima afhandeling!

Prima in orde!

Tevreden met mijn aankopen.

Prima zaken doen, ook bij retourzending.

Twee bestellingen gedaan, voor mijzelf en voor mijn vrouw, die helaas onlangs in een verzorgingshuis is opgenomen. Beide bestellingen zijn prima, snel en netjes uitgevoerd. Mijn maten waren goed, die van mijn vrouw helaas te ruim. Dat laatste was geen punt: keurig verpakt weer teruggestuurd en binnen een week de aankoopsom retour ontvangen. Overigens: ook de kwaliteit van alles was méér dan ik voor die prijs verwachtte.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.