Grote keuze! Snelle afwikkeling! Producten snel in huis!
Mijn ervaring is erg goed, 35 jaar geleden was ik al bij Otto en had een mooie broek gekocht en ik heb hem nog alleen de zakken zijn kapot.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Ik heb al ruim, 3 manden geleden, drie banken besteeld , vonden wij niets, en dan netjes teruggestuurd, opgehaald door Dynalogic. Ik wacht nog steeds dat deze artikelen worden van mij rekening afgeboekt. Ik besteeld dingen, betaald de verzendkosten en van de atikel wordt ook nog eens en bedrag afgeboekt van de terugsturen, dat is toch belachelijk....hier ben ik nog niet zo blij mee maar ja, goede servies verdien het!!!!! Ik kan wel zeggen dat alles netjes afgehandeeld werd en met plezier blijf ik bij Otto kopen.
Originele beoordeling
Ik heb al ruido, 3 manden geleden, drie banken besteeld , vonden wij niets, en dan netjes teruggestuurd, opgehaald door gynalogic. Ik wacht nog steeds dat debe artikelen worden van mij rekening afgeboekt (Allen en is eran gehaald, de andaré 2 niet? en dat ze verwerken zijn, wat tussendoor en tot nu toe niet gebeurd is. Ik besteeld dingen, betaald de verzendkosten en de atikel word ook nog eens en bedrag afgeboekt van de terugsturen, dat is toch belachelijk?
Duidelijke website, vlotte levering
Otto heeft aantrekkelijke aanbiedingen en goede merken. De klantenservice is ook erg vriendelijk en attent. Één grote maar: je kunt er niet voor kiezen om te wachten tot alle artikelen beschikbaar zijn en ze dan in een keer te laten verzenden. Zo krijg ik mijn 3 artikelen in drie keer geleverd. Niet milieuvriendelijk. Bovendien stond de laatste verzending mijn naam en adres niet op de verpakking zodat ze op het pakketpunt mijn pakket niet konden vinden. Even de puntjes op de i zetten Otto!
De lingerie/bh's die ik bestel hebben een goede pasvorm, helaas gaan de beugels er wel snel uit...
Altijd prima service en goede kleding ,Altijd zeer tevreden
Duidelijke website, maat klopt en snelle service
Ik had twee korte broeken besteld, die waren te klein, om te retourneren moest ik bellen; klantenservice was vriendelijk, goed te bereiken, en ze hebben direct andere maten verzonden. De te kleine maten konden kosteloos retour. Een betrouwbare prettige webwinkel
Bestelling kwam snel en goedverzorgd binnen
Bestel al ongeveer 28 jaar bij otto bv Dat zegt genoeg ,denk ik.
OTTO hanteert een vreemd prijsbeleid: artikel in 4 kleuren beschikbaar - 3 daarvan dezelfde prijs en 1 is het dubbele! (badpak €37 en eentje dus gewoon €74) Zelf vinden ze dit normaal en zeggen dit ook te doen bij kledingmaten. Dit heet een dynamisch prijsbeleid. Als je wilt bestellen moet je dus goed kijken hoe de prijzen in elkaar zitten. Nadat ik hierover een opmerking had geplaatst bij OTTO is dit wel goed opgepakt. Er is een oplossing gevonden die voor beide partijen goed voelt. Kortom, we snappen elkaar en daar gaat het tenslotte om.
Hoogslaper (met matras) Dit is echt de slechte ervaring die ik tot nu toe heb gehad. Eerst werd het bed op verschillende dagen geleverd zonder iets van communicatie. Als je dan een medewerker probeert te spreken of chatten krijg je de meest ongemotiveerde personen die kunt vinden. Uiteindelijk is het matras nooit geleverd en hebben ze besloten deze niet te leveren en maar een deel van het bedrag terug te storten.. Eindstand... een half bed zonder matras en hopen dat de andere helft ergens deze weken nog maar aankomt. Ik raad iedereen af hier te bestellen als je geen zin hebt 30 keer aan de lijn te moeten hangen met otto
Zeer slecht! Onprofessioneel personeel. Een retournering gedaan van een canon zoe mini. Hier ook een track and trace van ontvangen. Na 2 weken niks gehoord over de retournering. Ik moest na 4 weken bellen. Wat duurt een retournering lang!! Ik zag dat het pakket allang bij Otto is binnen gekomen, dus toch na 3 weken gebeld of de retour verwerkt was? Volgens de medewerker moest ik toch na 4 weken terugbellen. Na 4 weken weer gebeld en toen werd er zogeheten een onderzoek gestart. Ze wilden een track and trace en die heb ik gegeven. Volgens de verschillende medwerkers van Aftersales had ik het pakket niet in de originele verpakking teruggestuurd. Nou dat heb ik wel gedaan. Ze hadden meer van die gekke vragen hoe ik het retour heb gestuurd. Zat er papier in? Nou gewoon hoe ik het ontvangen heb. Jullie zijn van Otto. Je moet weten hoe de webshop zijn pakketjes verstuurd!! Omdat zij beweerde dat het niet in de originele verpakking was teruggestuurd werd de factuur van €170,- gewoon doorgezet. Wat???? Toen weer een mail gestuurd. 7 mailtjes verder en de irritatie liep hoog op bij mij. Ik wilde foto's zien hoe het pakket is binnengekomen.Zij beweerde dat de heen reis van het pakket 580 gram was en mijn retourzending 360 gram. Dus gaan ze ervan uit dat ik het pakket niet heb retour gestuurd. Belachelijk. Factuur moest ik dus gewoon betalen. Toen een mail gestuurd met hoe ze er in hemelsnaam bijkomen op een gewicht van 580 gram als de camera zelf maar 188 gram weegt? Wat een fout. Ik heb toen ineens een mail gekregen met hen welgemeende excuses. En daarmee klaar. Ik ben 8 weken als een dief neergezet. Uiteindelijk heb ik niet hoeven betalen omdat ik gewoon gelijk had. Maar ik heb een account bij Otto en ik zal deze ook opzeggen. Mijn halve huis is van de Otto en ik heb duizenden euro's hier besteed. Ik ben zo schofterig behandeld dat ik hier never te nimmer iets wil bestellen. Als je zo doorgaat hou je geen klant meer over
Originele beoordeling
AL MAANDEN BEZIG OM EEN RETOUR TE LATEN VERWERKEN IPV DAT JE GEHOLPEN WORDT, WORDT ER OP JE GEZIHT GEHANGEN DOOR simone OOK! MENSEN BESTEL HIER NIKS ZE DOEN VALSE BELOFTES MAAR EINDSTAND KOMt ER NIKS VAN EN BLIJVEN ZE ALS KAPOTTE RECORDER ZELFDE DINGEN HERHALEN OOK! AFSCHUWELIJKE BEDRIJF !!!!!
Twee sweaters gekocht. Erg lange levertijd, maar vooruit dan maar. Je raadt het al. Niet geleverd. Mail gestuurd en antwoord ontvangen dat ze zouden leveren. Nog een mail verder en de eerste sweater eindelijk ontvangen. Was te groot, dus teruggestuurd. Geld niet terug ontvangen, dus maar weer gemaild. Toen kreeg ik ineens het geld voor beide sweaters terug. Alweer gemaild: ik zou de tweede sweater hebben geannuleerd. Dat heb ik maar zo gelaten. Ik ben er klaar mee. Een advies: heb je zo'n ervaring met Otto, maak dan een melding bij de Autoriteit Consument en Markt (https://www.acm.nl/nl/contact/tips-en-meldingen/uw-tip-of-melding-doorgeven-aan-acm). Dan gaat er misschien wat veranderen bij deze waardeloze firma.
2 artikelen besteld (2 verschillende maten) en een weer geretourneerd. Blijkbaar pakketje niet aangekomen, dus uiteindelijk allebeide artikelen moeten betalen.
Ik heb een jaar geleden een salontafel bestel met stalen poten. Eerste half jaar niets ontvangen. Na paar x bellen kreeg ik alleen poten van mdf. Na bellen zouden er nieuwe besteld worden. Een maand later kwam het blad. Deze was beschadigd. Paar maanden later weer gebeld, bleek dat juiste poten nooit zijn besteld. Er is wederom beloofd deze alsnog te bestellen. Weken later ontving ik 1 poot en weer in mdf....de beschadigde tafel zou opgehaald worden...2x thuis geleven daarvoor en 2x niet op komen dagen!! Later een nieuwe blad geleverd. Bijna een jaar later was ik t zat en wilde mijn geld terug. De spullen zijn uiteindelijk opgehaald met de belofte dat ik mijn geld terug krijg maar tot op heden NIETS!! Nu is er weer van alles fout gegaan b8j hun waardoor ik moet gaan bewijzen dat de spullen zijn opgehaald terwijl zij de boel niet op orde hebben! Mijn enige optie is nog de consumentenbond of rechtbank om mijn geld terug te krijgen. BIZAR! MIJN ADVIES IS: PAS OP! KOOP HIER NOOIT WAT!
Bikini tops retour gedaan. Meteen gebeld dat ik de retour bon ben vergeten en het bewijs van retour of niet heb gekregen of per ongeluk heb weggegooid. Klantenservice gebeld pakket is natuurlijk niet aangekomen, heel vreemd want heb dit nog nooit eerder meegemaakt. De ene persoon van de klantenservice zegt dat het wel goed komt de andere zegt dat ik gewoon de 66 euro moet betalen. Er kan niet buiten het boekje gedacht worden zoals een kwijtschelding... Ben altijd trouwe klant hier geweest maar bestel hier nooit meer. Lekker makkelijk verdiend zo Otto. Las op radar ookal veel klachten over jullie. Bedankt voor niets! Na deze slechte revieuw is opeens na 7 weken mijn pakket weergevonden, en het bedrag van 66 euro terug gestort
Originele beoordeling
Deze week een bikini’s broekje besteld en betaald , maar nu een paar dagen Later nog niets gehad , slechte service vind ik dat , kopen is hebben een dag later , het nota bene nog niet eens opgestuurd, NOOIT meer
Laatst product besteld via Lascana. Ging één en ander mis bij de verzending en facturering. Nadat ik over de mail mijn klacht hierover had geuit werd ik gebeld voor uitleg, ook werd uit coulance voor mijn overlast €3.95 kwijt gescholden. Prima service om het zo opgelost te hebben.
Originele beoordeling
Eerst het verkeerde product ontvangen, dat is na een belletje goed gekomen.Vervolgens ligt echter hun hele financiele administratie overhoop.Ik bel zelf voor het precieze bedrag, krijg ik het bedraag maal 2 te horen.Gelukkig had ik alle bonnetjes en bewijzen nog.Dus het juiste betaald, krijg ik 3 weken later een aanmaning met een uit de lucht gegrepen bedrag.Moet ik weer gaan bellen, want er wordt gedreigd met deurwaarder. Voor mij nooit meer Lascana/ Otto.
Jarenlang een trouwe klant geweest, vanaf 23 mei 2023 in contact met hun om dit probleem op te lossen, maar nog geen stap verder gekomen, nu wil ik graag de directie van Otto spreken maar ze weigeren mij dit nummer te geven, Sorry maar zo ga je niet met je klanten om, waar jullie notabene zeer veel geld aan hebben verdiend, ik ga Otto zeer zeker niet aanbevelen aan andere mensen, en hoop dat mensen dit review lezen en besluiten om niks bij Otto te kopen,
Net gebeld door een medewerker van Otto, ze heeft erg begripvol naar mijn verhalen geluisterd!! En met mij meegedacht en we hebben een oplossing gevonden Dat stel ik zeer op prijs! Bedankt
Gelijk 10% verhoging bij eerste herinnering.
Charles Stulemeijerweg 2
5026 RT Tilburg
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.