Dramatisch

Kleding kast op meerdere plaatsen flink beschadigd. Keize nieuwe kast 4 weken wachten, nieuwe planken 4 weken wachten of last retour wel dan alles zelf inpakken weer. Kast bestaat uit 14 verschillende dozen die eerst allemaal uitgepakt moesten worden omdat de instrucies in doos 8 zaten ( even zelf zoeken ). Ook onze oude kast al weggedaan dus zouden we sws tijd zonder kast zitten. Besloten om deze kast maar te hkuden en in elkaar te zetten met de garantie dat als we de foto's doorstuurden van de beschadigingen we een korting zouden krijgen. Na veel mailverkeer uiteindelijk een schamele 250,- terug kunnen krijgen op een bedrag van 1500,-. Oftewel een beschadigde kast gekocht voor 1250,- euro. Maar vooruit maar gevraagd om een nieuwe factuur. Nooit de factuur gekregen en een maand later een aanmaning of ik even wil betalen. Alle mail kwijt, alle fot's kwint. Moet alles weer opnieuw doen, kan niemand aan de telefoon krijgen en mailverkeer is een drama. Nooit meer bij OTTO wat kopen

Zeer waardeloze en slechte service

Otto komt vaak de afspraak niet na De service is zeer en ook echt zeer slecht Veel dingen wordt kapot geleverd Of de helf is niet compleet dat je zelf bij de bouwmarkt zelf die spullen er nog eens bij moet kopen Ik zal nooit niks meer bij deze waardeloze otto nog iets bestelen of kopen En ik raad de mensen ook echte aan kijk uit wat je koop...nog beterde koop helemaal niks hier...ik heb geen goed woordt over otto. Ze zijn nog geen eens 1 ster waard....zeer en zeer waardeloze slechte service

Schandalig

Ik heb 2 broeken retour gestuurd zaten samen in 1 verpakking, hebben ze het in het magazijn verkeerd afgeboekt plaats van 2 broeken af te boeken hebben ze er maar 1 afgeboekt nu kan ik nog 1 broek betalen. Als je de klantenservice belt lijken het wel een stel voorgeprogrammeerde robots. Dit bedrijf verdient geen sterren voor reviews, hoe je wordt behandeld is diep triest ver beneden peil, zo ga je niet met klanten om, ik heb nu 1 keer iets besteld maar nooit meer, en ik zal andere waarschuwen dat ze heel goed moeten opletten waar ze aan beginnen.

Slechte en teleurstellende ervaring

Ik heb een hele slechte en teleurstellende ervaring met Otto. Bewust voor Otto gekozen, omdat het bed wat ik wilde de juiste kleur hout was (natuurlijk kan dat iets afwijken van de foto op de site). Een hoop geld, maar toch besteld, omdat het zo mooi was. Het bed heb ik niet meteen uitgepakt, omdat we in een verbouwing zaten en het vertrouwen dat het goed zou zijn. Tijdens het uitpakken van het bed bleek het een heel andere kleur te zijn, zeg maar gerust een verschil tussen dag en nacht. Het bed match nu niet met de andere items op de slaapkamer en het is gewoon een lelijk gezicht. Na contact met de klantenservice zal ik teruggebeld worden, dat gebeurde maar niet. Uiteindelijk na 4 pogingen heb ik een mailadres doorgekregen waar ik mijn klacht kan indienen. Zij tonen geen enkel begrip en zijn niet oplossingsgericht. Ik heb het niet gemeld binnen 30 dagen dus kunnen ze niets voor mij doen. Ze houden zich strak aan deze voorwaarden in plaats van klanttevredenheid, wat ze wel omschrijven op de website!! Dat is blijkbaar belangrijker. De enige oplossing is zelf het bed schilderen..... dit kan toch niet waar zijn!!? Voor mij is dit beneden de maat en ik zal nooit meer wat bestellen bij Otto, dat zal ik mijn omgeving ook vertellen!

Bikini nog steeds niet geleverd. Geen zicht op leverdatum

Inmiddels alweer 6 dagen geleden een bikini besteld. Nog steeds niets ontvangen en ook geen bericht over wanneer wel, terwijl aangegeven werd een levertijd van 2 max 3 werkdagen. Als ik dit had geweten had ik hier nooit besteld..

Nog niet eens 1 ster waard

Ik had 10 jaar geleden voor het laatst besteld, dat is ook al niet goed gegaan. Artikel niet geleverd en nooit geld terug ontvangen. Nu een bed besteld met glijbaan, volgens otto 1 pakket en afgeleverd, bleken er 3 te zijn waarvan glijbaan niet geleverd is. Duurde al weken voordat ik het bed kreeg, maar op de glijbaan kan ik nog langer wachten. Hele bed retour, afgesproken op maandag ophalen, staan ze zaterdag voor de deur, maar nemen het niet mee want vrachtwagen te vol. Na 10 jaar dacht ik nog 1 keer proberen, maar nee, nooit maar dan ook nooit meer otto

Slecht

Top bestelt Elke week gebeld na 3 weken nog niet binnen. Staat hij ineens op geroutineerd Heb het nog niet eens ontvangen Gebeld nu dus uitverkocht Te absurd voor woorden Of ik iets nieuws wil bestellen Dacht het niet meer

ZEER SLECHT !

In totaal 8 dagen op mijn pakketje gewacht, bleek deze retour te zijn gegaan terwijl deze helemaal niet bij ons thuis is aangeboden. Als je dan de klantenservice een mail stuurt vragen ze je om een bewijs van inschrijven van je gemeente, terwijl alle persoonsgegevens in mijn account staan! Vervolgens zeggen ze plaats de bestelling nog een keer opnieuw en betaal vooruit Goede klantenservice..... Wat een onzin, dit is mijn 1e en laatste ervaring met Otto!

Heel slecht bedrijf

Heel erg slecht bedrijf , je krijgt je geld pas na 2 maanden terug! Elke medewerker zegt wat anders en maken geen geld over terwijl het pakket al is aangekomen. Erg slecht bedrijf !!!

Achterlijk lang wachten op bestelling, slechte klantenservice!

Ik heb drie weken geleden een deurmat besteld, deze is nog niet eens verzonden als je opheldering wil vragen via de online chat met de klantenservice word je tot 3 keer aan toe zo de chat uitgegooid! Dit was mijn laatste bestelling bij Otto! Antwoord van Otto gekregen gericht aan mevrouw "Westerhuis" met de mededeling dat de bezorgkosten in mindering zijn gebracht , dit is niet verwerkt in mijn account heel fijn voor mevrouw Westerhuis dat ze mijn verzendkosten terug krijgt maar mijn probleem is hier niet mee opgelost, wat een gepruts zeg, niet te geloven.

Contact is vreselijk

Als je bel en je het niet eens ben met de antwoorden of het niet klopt wat er word gezegd , kun je geen gesprek aangaan , er word gewoon gezegd fijne middag en de hoorn word erop gegooid,ijl het gesprek nog totaal niet klaar was

Waardeloos

Op tijd mijn bestelling geplaatst en 3 weken later ontvangen. Lekker op tijd dus. Herhaaldelijk gebeld slecht te woord gestaan leuk zo,n communicatie training mensen afpoeieren. En tot mijn schrik nog betalen voor de teruggave. Gaat niet om het geld maar om maar om het principe. Wat een ***winkel.

Slecht

Eerst verkeerde bank geleverd kan gebeuren .het heeft 4 afspraken gekost (mijn vrije dagen)om de verkeerde bank op te halen.3x mijn vrachtwagen is vol er rijden zo weg .2x daarvan niet op de afgesproken dag.de vierde keer gebeld ze zou de bezorgkosten eraf halen .jullie fout niet die van mij ik noem dit geen compencatie.al met al toch een duren bank die 4 vakantiedagen heeft gekost.

Slecht/**********

Ik zal nooit maar dan ook noot It wat bij Otto bestellen! Iets wat 6 weken levertjes heeft wacht al 9 maanden op! Ben opgezadeld met troep (een stuk of 20 dozen van Otto) wat een kast van €2000,- moet voorstellen. Ook hebben ze mijn vooruitbetaling ingehouden al 9 maanden lang. Dagen moest ik thuis zijn en zal er ene bezorging komen maar iedere keer was er wel wat en kreeg ik niks! Maanden nu al aan de telefoon gehangen met hun maar mijn geld niet terug gekregen! Het zijn ********** die jou vooruitbetaling innemen en jou dan met ELLENDE opzadelen! KOOP NIKS BIJ OTTO

Tv meubel komt niet

In maart een tv meubel besteld voor in mijn nieuwe huis, die zou halverwege april geleverd worden volgens de site. Inmiddels zit ik heerlijk in mijn huis maar zonder tv meubel. Keer op keer krijg ik een mail dat hij uitgesteld wordt. Nu staat de levertijd op half juni maar ik geloof er niks meer van. Dit is al de 5e keer dat het verschoven wordt. Bellen met de klantenservice heeft ook geen zin. Zij zeggen dat het binnen een week geleverd wordt en vervolgens in die week krijg je weer een uitstel mail. Klantenservice ziet precies wat jij ziet qua levertijd, als ze nou eens moeite doen en contact opnemen met de fabriek en eens hun best doen. Ik ben er ondertussen helemaal klaar mee.

Top zwemshorts

Prima kwaliteit, blijven lang mooi, juiste maat, drogen snel na zwemmen. Mooie prijs kwaliteit verhouding

Goede pasvorm

fast delivery, goods in order, I recommend

Slechte ervaring sinds klant bent

Sinds jaren ben klant als spullen besteld komen ze aan bij me woning als niet thuis bent gaat naar afhaalpunt. Laast jongs geleden 2 telefoon bestelt bezorging kon niet leveren omdat niet thuis 2 telefoon is retour gegaan sinds 9 weken bezig om Retouren verwerk te krijgen vragen ze bewijs wat niet eens heb . 9 weken lang wordt aan lijntje gehouden door otto . Wat schandalig bedrijf.zou nooit iemand adviseren.

zeer lange levertijd

Ik had een bestelling gedaan, deze staat al ruim 2 weken op "in behandeling". een paar keer over gechat en een keer over gebeld maar daar wordt je ook niet wijzer van. Nog even geduld krijg je dan te horen. De bestelde artikelen waren bedoeld om mee te nemen op vakantie dus daar heb ik straks niks meer aan mocht deze bestelling ooit nog komen. Het is niet meer de service wat het ooit was!!!!!!!

Snel winkelen, snel leveren

Overzichtelijke webshop. Snel je artikelen vinden en snel geleverd

Altijd op tijd geleverd. Goede qualiteit

Ik ben heel tevreden met Otto. Bestel al jaren nooit problemen gehad.

Leuke spullen

Mooie schoenen

Ik zit bij sneakers meestal tussen maat 39 en 40 in. Ik heb deze sneakers in maat 40 gehouden. 39 was te klein. Dus mocht je twijfelen over de maat bestel dan de grootste. Je trekt ze aan en loopt er zo op weg. Heel comfortabel. Bij niet te strenge winters zou je ze ook in dat seizoen aan kunnen.

super leuk jasje, zit perfect

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.