T-shirts

Mijn partner is wat langer en breder, maar de XXL is wel echt een mooie maat en het zit perfect, de lengte is ook goed.

Top geleverd en goede kwaliteit

Top service en kwaliteit

Zeer klantvriendelijke informatie..en service...en de kwaliteit van het artikel is top !!

Top snelle en goede service

Bestelling zeer snel in huis en direct contact als er iets is

Koop al jaren tot grote tevredenheid bij otto

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goeie leuke artikelen maar levering moet echt sneller

Mooie en leuke artikelen hebben jullie. Het enige dat ik niet prettig vind is hoe lang het duurt voordat je jouw bestelling binnen hebt. Ik zit nu al meer dan een week te wachten op een jas die op voorraad is! In deze tijd moeten de bestellingen die op voorraad zijn toch echt de volgende dag binnen zijn.

Geduldig zijn en vasthoudend

Als je een kledingstuk besteld van een kleine €200,- en naar aanleiding daarvan een enquête invult krijg je daarvoor als beloning een voucher van €12,50 vrij te besteden. Toen ik lingerie kocht en de voucher wilde gebruiken werd mij gezegd dat de voucher alleen geldig is als ik een bedrag van €50,- besteed. Nergens in de voorwaarden staat dit vermeld en eerlijk gezegd ben ik behoorlijk pissed over het feit dat de voucher niet werd gehonoreerd. Klantenservice reageert behoorlijk autistisch en alleen door te dreigen dat ik de directie wilde spreken werd de €12,50 van de totaal rekening afgetrokken.Moet dit nog wel fysiek zien. Al met al Otto onwaardig en ik zal mij beraden of ik ooit nog een aankoop ga doen.

Altijd goeie hulp

Altijd tevreden over de service van otto

Goed product en snel geleverd. Geen probleem met betaling dus prima

Ruim aanbod, veel bestelen retourgemak, top!

Makkelijk zoeken, snelle levering, retour en/of ruilen goed geregeld!

Geen goede kwaliteit

Kleding was niet wat ik ervan had verwacht

Recommended

I like the blouse very much Good quality and perfect size I will buy it again

Verwerking Klacht

Het artikel was niet goed. Klacht ingediend en retour gestuurd. Nu na weken nog geen reactie en geld retour ontvangen. Slechte service.

Betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen!!

Nu al ruim 5 weken bezig om een artikel uit mijn klantrekening te krijgen. Dat artikel heeft postnl kwijt gemaakt, en ik krijg daarvoor de rekening. Ik dit probleem nu al meerdere keren kenbaar gemaakt. Maar elke keer weet de klantenservice van niks!! Zal nu maar verder stappen gaan ondernemen!!

Top klantenservice!

Schoenen gekocht waarvan de lijm op beide neuzen binnen een maand al losliet. Helaas waren de schoenen niet meer op voorraad maar ik mocht voor dezelfde waarde nieuwe schoenen uitzoeken. Dat had ik echt niet verwacht. Reactie vanuit Otto was zeer snel en vriendelijk. Top klantenservice!!

Zeer slecht

Voor mijn moeder haar verjaardag een vloerkleed gekocht dat binnen 8 werkdagen geleverd zou worden. Er zijn inmiddels ruim 6 weken voorbij en we wachten nog steeds. Inmiddels is het kleed ook goedkoper geworden. Al twee keer contact gehad met de klantenservice maar kunnen niets doen omdat de bestelling al ‘in behandeling’ is. Hele grote teleurstelling!

Zeer slechte kwaliteit van een blazer!

Na drie weken wachten ontving ik een blazer, daar waar ik dacht voor de prijs een heel broekpak te hebben gekocht. Met de chatservice gesproken, deze was snel.Het was flodderstof en had geen goede pasvorm. Ik maakte gebruik van de Otto retourservice, stom stom, verborgen lettertjes: dan betaal je 3,95 voor retourneren...na grondig de site door te spitten, zag ik de manier van retourneren staan. Ben dat zo niet gewend. Alleen voor het milieu vind ik dat een goede actie. .ik kreeg nog steeds mailtjes van Otto, schreef mij twee keer uit en hoop nu verstoken te blijven van deze goedkope textielwaar.

Misleidende reclame

Zie ik een paar mooie schoenen op de site voor een leuke prijs. Blijkt deze prijs voor de kleinste maat te zijn.De prijs loopt op naarmate je een grotere maat wil kopen. Heb ik bij andere winkels nog niet eerder meegemaakt.

Slechte levering en retouren worden niet goed verwerkt

Ik heb op 7 februari een bestelling gedaan waarvan het laatste artikel op 24 maart is geleverd. Alles werd in delen aangeleverd, waardoor ik meerdere keren naar het postkantoor kon rijden. Nu eindelijk alles is geleverd en geretourneerd kwam ik tot de ontdekking dat er twee artikelen niet gecrediteerd zijn. Helaas en stom van mij ben ik de afgiftebewijzen kwijt. Nu geen product en ruim €80,- te veel betaald. Otto geeft op geen enkele manier thuis. Helaas maar voor mij geen Otto meer!

Zeer slechte service

Aardig wat artikelen besteld en 2 dagen na ontvangst is er 25% korting. Nee dat kan dan niet meer verwerkt worden. Moet ik alles maar terug sturen en opnieuw bestellen. Hoe belachelijk. Wat een slechte service zeg. Stuur alles inderdaad maar terug maar bestel absoluut niet opnieuw. Sorry voor mij geen Otto meer.

Nieuwsbrief

Ik krijg steeds een nieuwsbrief Deze wens ik niet te krijgen. In de nieuwsbrief zelf kun je je niet afmelden. 3 x gemaild. Zou afgemeld moeten zijn. Ontvang deze nog steeds.....

Waardeloos

Zit nu al 11 dagen te wachten op bestelling Nu word er gezegd 13 april vanuit magazijn Verzonden Moet nog aankomen in Nederland Dus al met al zit ik straks 3 weken op mijn bestelling te wachten Ga hier nooit meer bestellen

Slecht

Had via Otto een handdoek rekje besteld, was de maat die ik nergens anders kon vinden, zou uit Duitsland komen. Duurde erg lang voordat ik het in ontvangst kon nemen. Nu 2 x gebeld werd mij gezegd komt uit Duitsland ik zie dat het nog niet is verzonden, zodat dat gebeurd krijgt u een bericht van ons. Nu kreeg ik opeens een mail dat het geretourneerd was, ik had betaald maar er stond op rekening, ( maar ik heb geen rekening bij Otto)

2 weken levertijd werden bijna 5 weken, zeer teleurstellend

Stoelen besteld, hadden er al 4 maar wilden er graag 2 bij. Gekozen voor Otto ivm de levertijd, ca 2 weken staat er. Ruim 4,5 week moeten wachten tot ze bezorgd werden. Ze zouden gemonteerd worden maar kwamen met PostNL gedemonteerd in een doos afgeleverd. Erg jammer deze misleiding. Stoelen zijn we overigens heel blij mee uiteraard.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.