********ij

Schoenen besteld bij binnenkomst te klein direct gebeld nieuwe werden opgestuurd en huidige kon ik retour sturen. Zo gezegd zo gedaan werd mij niets verteld over extra kosten. Nu een rekening gehad van 21 euro extra omdat de zelfde schoenen 1 maat groter ineen 10 euro duurder zijn plus admin kosten schandalig

Prettig winkelen, snelle levering.

Altijd snel geleverd, duidelijk, prettig winkelen.

jaren van gemak

idem

Ik was enigszins verbaasd over de snelle levering, normaal duurt het langer dan aangeduid op de site

Snelle levering , goed product

Goede service en altijd op tijd

Goede service!

Goede kwaliteit van de kleding. Zeer snel geleverd en je wordt via de mail op de hoogte gehouden van de levering! Ben tevreden!!!

heerlijk om bij OTTO te winkelen

heerlijk om bij OTTO te winkelen.

Leuke kleding voor een goede prijs

Makkelijke overzichtelijke website met leuke kleding en regelmatig leuke kortingsacties. Verder de mogelijkheid om achteraf of gespreid te betalen wat ik altijd erg fijn vind. Als ik een minpunt zou moeten noemen is het enige dat je het niet de volgende dag in huis hebt en altijd verzendkosten betaald (ongeacht bedrag), retour is wel gratis en makkelijk. Verder alles top :)

prima service.

Mooie sweater met perfecte pasvorm

Zeer mooie sweater met perfecte pasvorm. Ben er erg blij mee en ga deze ook nog in een andere kleur bestellen.

Laat de zomer maar komen !

Mooie linnen broek! Perfecte pasvorm en maat

Hele fijne ervaring

Goed product en prima service. De shirt past goed en is heel zacht en warm. Heel blij mee.

Prachtig jackje

Kwalitatief mooi jasje met veel mogelijkheden. Met de tricot inzet maakt het een heel sportieve indruk en zonder is het wat gekleder. Het jasje valt wat klein, m.n. de mouwen. Zeker een maat groter nemen dan je gewend bent. Maar dan heb je er absoluut een veelzijdig jasje bij!

Ik Ben altijd tevreden met alles wat ik koop van otto. Ze zijn precies hoe het is op foto. Bestelling is ook altijd zoals gepland.

Ben tevrede als ik wat koop bij otto

Ben tevrede als ik wat koop bij otto,laatst een jas gekocht en super blij mee,en een snelle levering

Het artikel is geweldig en de service was zoals gewoonlijk erg goed

Hele snelle levering

De schoenen die ik besteld had kwamen de volgende dag al binnen. De schoenen had ik een maatje groter besteld dan mijn oorspronkelijke schoenmaat(wat ook aangegeven stond op de site) en zaten als gegoten.

Makkelijk bestellen

Prima webshop

Prima webshop met groot assortiment en redelijke prijzen.

Prima website

De jeans snel gevonden en besteld uitstekende maatvoering en mooie en duidelijke foto's na twee dagen al in huis alles naar wens verlopen.

Slecht

Ik had boxershorts besteld .en waren gewoon voorradignu krijg ik een mail half mei te leveren .hoe kant dit

Goed en snelle service

Goed en snelle service en levering helemaal tevreden .

Duurt veel te lang voordat je geld terug krijgt

Duurt veel te lang voordat je je geld terug krijgt, kan gewoon niet in deze tijd. Daarom durf ik nooit meer iets te bestellen

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.