Goede service tot nu nog geen klagen gehad over de geleverde artikelen zolang ik kan zal ik dan ook bij Otto blijven bestellen

Mooie kwaliteit! Tip: wel eerst een nachtje intrekken in water met azijn.

Mooie kwaliteit! Leuke bloemenprint. Met knoopjes iets dunner.

Goede kwaliteit en goede prijs

Levis 527

Supersnelle verzending en keurige klantenservice!!!

Ik ben zeer tevreden over de Otto! Kan iedereen het aanbevelen eens een kijkje te nemen op hun website. Ik had een vraag over een retour en de klantenservice was erg vriendelijk en correct. Dus een tevreden klant!

Snel besteld een mooi leren jasje en snel bezorgd, super mooi!

Voor een mooi leren jasje of blazer, ga ik altijd naar OTTO betaalbaar en mooi ook van pasvorm. Dit keer ook weer met een prachtige leren colbert. Superblij mee…

Van een account maken tot bezorging ging feilloos

Erg positief, vanaf het aanmaken van een account tot en met het bezorgen van mijn pakket ging vlekkeloos, vooral omdat het tijdens de piekdagen in de maand december was. Men hield me goed op de hoogte, waar de artikel onderweg was en op moment dat de bezorger voor de deur was.

Slechte communicatie

Al in januari een retour gedaan nog steeds geen terug betaling Betalen gelijk bij bestellen maar terug betalen ho maar

Niet ontvangen

Pakketje wat voor mijn verjaardag bedoeld is is spoorloos....baal enorm...

Niet warm en nu al stuk

Ik heb deze handschoenen nog geen week gedragen en er zit nu al een gat in de binnenvoering en ze zijn echt niet warm,ik had echt veel meer verwacht voor dat geld.

Altijd netjes binnen de aangegeven tijd geleverd

Netjes op tijd...goede service

De 1e keer bij Otto is mij goed bevallen. Had 'n telefonische bestelling en werd vriendelijk geholpen Jullie zijn klantvriendelijk en mooie/leuke mode met 'n fijne catalogus. Met vriendelijke groet Lia Luykx

Zeer tevreden.

Snelle levering.

Bestelling nog steeds onderweg

2 weken geleden iets besteld en nog niet geleverd

Goed en op tijd geleverd.

Hele fijne ervaring altijd bericht terug hoe of wat, de dag van levering. Ben ook altijd geslaagd in de spullen die ik koop.

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Niets is teveel.

Heel leuk badpak, zit goed , staat goed , goede kwaliteit!

Prachtige bijzondere trui

Deze trui is super. Naast dat de trui lekker warm is, is het ook een bijzonder design. De kraag loopt schuin weg, maar kan ook omhoog gezet worden voor extra warmte als je naar buiten gaat. Wel liet meteen 1 van de houtje-touwtjes los, omdat deze gelijmd zit in de metalen ring. Bij enige druk hierop, liet deze daarom los. Maar dat is geen probleem. Even naald en draad en je zet deze er zo weer aan vast. Ook het kabeldesign op de zijkant van de arm is erg mooi en de trui zelf heeft verschillende steken op de vlakken, zodat het grijs opleeft en niet saai aandoet. De trui valt goed, zeker niet te klein. Een aanbeveler.

services

ik koop graag bij otto omdat zij uitgebreid asortiment hebben en redelijke prijzen,

Zeer tevreden met service van Otto en de kledingstuk

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg. En vlotte bezorging!! Super.

super

snel en goed geleverd

Zeer goede, kleding mooie kleuren, goede stoffen. Levering kan iets snelle. Maar verder is het zeer goed.

Heel goed.

Snel geleverd, en lekker pas betalen als je het neemt.

Goed en snel

Goed en snel

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.